Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Mendimi juaj mbi Top..... ne plazh
Gjithsej 2 faqe: « 1 [2]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
JaM_VlOnJaTe
kush tha qe kam?

Regjistruar: 07/07/2003
Vendbanimi: ketu, ku tjeter?
Mesazhe: 353

Re: TooOOpPPLeEsS

Citim:
Po citoj ato që tha sibora
Tope tope papagallo......he more tresh, mos e ler gjyshen te vdes injorante , mund te na e thuash se cfare eshte kjo tip-tap-top-less
Kjo ishte per ato qe flasin vetem nje gjuhe (shqip)

P.s. nqs me verte se di ca dmth atehere ta themi: te heqesh pjesen e larte te rrobave te banjos. . (po e dije..uh well..)

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 26 Korrik 2004 21:37
JaM_VlOnJaTe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të JaM_VlOnJaTe Kliko këtu për të kontaktuar me JaM_VlOnJaTe (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: JaM_VlOnJaTe Shto JaM_VlOnJaTe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto JaM_VlOnJaTe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
déjà-vu
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/02/2003
Vendbanimi: Tortoreto Lido
Mesazhe: 940

Tresh,nuk te derguam kote ne Shqiperi.:p

Kur te kthehesh,duam ilustrime ne lidhje me temen .

Mesazh i vjetër 27 Korrik 2004 16:34
déjà-vu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të déjà-vu Kliko këtu për të kontaktuar me déjà-vu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: déjà-vu Shto déjà-vu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto déjà-vu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diellza26
i am a good person

Regjistruar: 09/07/2004
Vendbanimi: ku te dua
Mesazhe: 359

leri gocat te bejne ca te duan mo vella.

duan ti heqin, ti heqin, duan ti mbajne, prape ti heqin.

pastaj po qe gje, se i heqin andej nga ska njerez, ska gje, se thjesht do njejtesohen me natyren, e po qe per ne sy te njerezve, te mendohen si do ngjanin ca te veshur ca te paveshur. A sdo dukej me terheqese nje qe i ka mbuluar se tjetra qe i ka nxjerre ne shesh? Une mendoj se e para eshte me terheqese. A ndoshta jam prapanike, gjykoni si te doni...

ju pershendes te gjitheve sa lexoni dhe shkruani ketu.

Mesazh i vjetër 30 Korrik 2004 15:26
diellza26 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diellza26 Kliko këtu për të kontaktuar me diellza26 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: diellza26 Shto diellza26 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diellza26 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SEXY_GIRL05
BEST DANCER

Regjistruar: 19/11/2003
Vendbanimi: HAWAIIAN STYLE
Mesazhe: 326

hahah tresh i madh je lal
po ty nqs te pengojen shikimn ose te tjereve syzet perse jane :p

Mesazh i vjetër 10 Gusht 2004 08:32
SEXY_GIRL05 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SEXY_GIRL05 Kliko këtu për të kontaktuar me SEXY_GIRL05 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: SEXY_GIRL05 Shto SEXY_GIRL05 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SEXY_GIRL05 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
xeni
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 16/01/2003
Vendbanimi: gjakovë
Mesazhe: 149

TOPLESSS-CULLAKAVJA E GJINJEVE

Do jap edhe une menimin tim sa per ta dhene.

Jam dakord qe ne vende te vequara te kete diq te tille ama me nji kushte
e ky kushti eshte ti nxjerrin ato qe vertete e vlen ti shihen e jo turlifare me ua shkaterrue njerzve Orexin se bie Nataliteti ok.
E per ato qe deshirojne per arsye Shendetsore ti rrezisin mire bejne ta bejne ne Solarium.

Goca evash mo se seshte Fundi i Botes ende!!!!!!!!!!!!

Mesazh i vjetër 13 Gusht 2004 14:17
xeni nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të xeni Kliko këtu për të kontaktuar me xeni (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të xeni't! Kërko mesazhe të tjera nga: xeni Shto xeni në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto xeni në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 17:27 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 2 faqe: « 1 [2]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Mendimi juaj mbi Top..... ne plazh

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar