freeb
Anetar i regjistruar
Regjistruar: 20/08/2004
Vendbanimi: Houston
Mesazhe: 172
|
Citim: Po citoj ato që tha freespirit
Freeb ke te drejte dhe mendoj une si pikepamja ime dhe e jotja qendron se ne jemi jashte problemit. Megjithate bashkohem me ate qe duhen 2 per nje martese dhe do ishte me mire te ndaheshin para se te keni edhe ndonje femije. Logjika ime me coj tek ai perfundim sepse te kesh 5 vjet me nje njeri dhe te thuash se nuk eduam me njeri-tjetrin me duket si kaprico, perderisa ska tradheti apo dhune apo genjeshtra etj.Zenka te vogla gjithmon ka dhe dihet qe martesa seshte gjithmon perfekte dhe pikerisht shume njerez kane tjeter imazh per martesen. Kur e kuptojne se nuk eshte aq e lehte atehere terhiqen. Si femer qe jam une e shikoj keshtu, vajza eshte e dashuruar me dike tjeter ose do te kete nje jete me te pavaruar dhe te bej qeif (fun). Kurse djali ose e ka zene halli dhe eshte shume i dashuruar ose eshte shume dinak.
Respekte
Freespirit...jam dakort me ty, ne jemi jashte problemit dhe thjesht po diskutojme ketu. Por une besoj se pikerisht per kete jemi me te qarta se sa ata. Te kesh 5 vjet me nje njeri, dy prej te cilave ti je perpjekur qe te ndahesh me te, do te thote se ka nje problem, dhe madje mjaft te madh. Djali kerkon ta mbaje dike peng me kercenime te kota...Vajza nuk besoj se do te kete dike tjeter, dhe nese ke lexuar postimet e meparshme, eshte paksa problem i gjate ky; ndoshta tani qe po diskutojme ne, ata jane ndare, ose kane lindur nje femije...
Nuk besoj se nje martese me probleme prej te pakten nje viti, ka me shanse per jetegjatesi...Dua te theksoj edhe njehere, ai djali ka problem se nuk pranon dot ta lene, nese do te ishte e kunderta, ndoshta do te ishte ajo vajza ne vendin e tij, ose do te shkeputej, varet se si e pranojne njerezit "JO-ne".
Vajza s'ka se pse te paragjykohet se meqe dashka te ndahet nga burri, dashka te beje qejf, ose te doje dike tjeter. Ajo do te ndahet se nuk e do me nje njeri dhe per mua kjo eshte arsye mjaft e forte. Edhe une do ta kisha pak te veshtire te doja dike qe te mban ne tension me kercenime se do te vrase veten, apo ku ta di une. Ne kete pike jam dakort me ty, ai djali eshte dinak...por vetem se nuk e di as vete se cfare po ben. Per kete them se i takon vajzes te ndermarre hapin vendimtar dhe do te jete me e mira per te dy. Edhe presioni psikologjik qe ai djali i ben eshte njelloj sikur ta abuzonte fizikisht, ndoshta me keq.
|