Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Letrare te rinj fringo (me qese)
Gjithsej 17 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
elbasanlliu_2003
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 16/01/2003
Vendbanimi: elbasan
Mesazhe: 105

STOLI

Ne stolin e prishur,
te prisja une ty,
qe stolin e prishur
ta ndreqnim te dy.

Te prita, te prita, te prita
ti erdhe une ika....

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 21 Janar 2004 01:22
elbasanlliu_2003 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të elbasanlliu_2003 Kliko këtu për të kontaktuar me elbasanlliu_2003 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: elbasanlliu_2003 Shto elbasanlliu_2003 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto elbasanlliu_2003 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Shenjtori
Still Angel

Regjistruar: 15/09/2003
Vendbanimi: FREE
Mesazhe: 765

Zemra ime Tull,
Zemra jote Laç,
Dashuria jone,
Pallat 5-kac

Mesazh i vjetër 21 Janar 2004 01:56
Shenjtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Shenjtori Kliko këtu për të kontaktuar me Shenjtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Shenjtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Shenjtori Shto Shenjtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Shenjtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Bledumi
----------

Regjistruar: 06/09/2003
Vendbanimi: Tr
Mesazhe: 2110

Ne endrra te kam pritur ty me mall,
ti nuk erdhe une te thash "vafsh ne djall".

Mesazh i vjetër 21 Janar 2004 02:07
Bledumi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Bledumi Kliko këtu për të kontaktuar me Bledumi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Bledumi Shto Bledumi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Bledumi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
asnjeans
gjeometer rrugesh

Regjistruar: 06/11/2003
Vendbanimi: ime per ime uk
Mesazhe: 302

per shendetje elbasanlliut

titulli minatori

kur minator une isha
gjoksin me lesh e kisha
tani qe minator une sjam
prap gjoksin me lesh e kam

Mesazh i vjetër 21 Janar 2004 06:07
asnjeans nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të asnjeans Kliko këtu për të kontaktuar me asnjeans (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: asnjeans Shto asnjeans në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto asnjeans në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
asnjeans
gjeometer rrugesh

titulli vjershes 1 shtatori

jemi ulur ne lendina
kapim peshq me dor
10 marrim ne mesime
babi im eshte minator

Mesazh i vjetër 21 Janar 2004 06:10
asnjeans nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të asnjeans Kliko këtu për të kontaktuar me asnjeans (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: asnjeans Shto asnjeans në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto asnjeans në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
asnjeans
gjeometer rrugesh

atobuzi atobuzi atobuzi atobuzi
titulli vjershes kur vjen pranvera

Mesazh i vjetër 21 Janar 2004 06:12
Bledumi
----------

Regjistruar: 06/09/2003
Vendbanimi: Tr
Mesazhe: 2110

BORA

fryu era,fryu era
ububu cna gjeti ne.
Hajd SHenjtoro pak te dera,
te lozim me topa bore..

Mesazh i vjetër 22 Janar 2004 04:17
Bledumi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Bledumi Kliko këtu për të kontaktuar me Bledumi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Bledumi Shto Bledumi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Bledumi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ana
Whatnot

Regjistruar: 18/02/2003
Vendbanimi: Ja ketu
Mesazhe: 405

Zogu i vogel ciu ciu ciu,
Ik, se te hengri miu.

Mesazh i vjetër 22 Janar 2004 08:52
Ana nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ana Kërko mesazhe të tjera nga: Ana Shto Ana në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ana në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ana
Whatnot

Regjistruar: 18/02/2003
Vendbanimi: Ja ketu
Mesazhe: 405

Prtizani ne muze,
Per liri e dha jeten,
Marrim dhjeta ne mesime,
Oh c'ma vodhen bicikleten!!

Mesazh i vjetër 22 Janar 2004 09:09
Ana nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ana Kërko mesazhe të tjera nga: Ana Shto Ana në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ana në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
LiL__TrEaSuRe
~mOlLa mE sHeRbEt~

Regjistruar: 16/11/2003
Vendbanimi: [ @ my pimp's lap ]
Mesazhe: 596

Talking

pa titull...

Une pi birre,ti pi kos
se te thashe mos u merakos
une pi konjak ,ti pi dhall
se te rashe 1 shpulle ma bej hallall
une ha buke ti gjel deti
MA LE 1 HERE SE SU BO QAMETI

Mesazh i vjetër 22 Janar 2004 20:31
LiL__TrEaSuRe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të LiL__TrEaSuRe Kliko këtu për të kontaktuar me LiL__TrEaSuRe (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të LiL__TrEaSuRe't! Kërko mesazhe të tjera nga: LiL__TrEaSuRe Shto LiL__TrEaSuRe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto LiL__TrEaSuRe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 08:53 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 17 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Letrare te rinj fringo (me qese)

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar