Regjistruar: 21/03/2005 Vendbanimi: - Mesazhe: 3334
Kujtimet e mia te fundit...
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Mendoj te nejjtin person! Nganjehere i lutem Zotit te jete mire Familjarisht!-Kjo quhet Dashuri e Vertete!
__________________ -
Regjistruar: 09/07/2004 Vendbanimi: ku te dua Mesazhe: 359
Me thone te drejten, sa shtrihem me ze gjumi fill, e s'kam kohe me mendu gje. gjume te embel dhe juve.
__________________ Duajini prinderit nese jane njerez te mire, e nese jo, atehere, durojini.
Regjistruar: 04/06/2005 Vendbanimi: NERIELO RECORD'S Mesazhe: 2924
te ve oren ne zile se po e harova, mbas 12 oresh cohem....
__________________ R.E.S.P.E.K.T
Regjistruar: 25/06/2004 Vendbanimi: Duke ëndërruar Mesazhe: 9455
Kurse une mendoj te gjithe situatat qe kam kaluar gjate dites.....sidomos gjerat e bukura.....
__________________ L'ottimismo è il profumo della vita!
Regjistruar: 26/04/2005 Vendbanimi: USA Mesazhe: 528
Citim:Po citoj ato që tha Sykaltra_Gangos Kujtimet e mia te fundit... Para se te fle gjum mendoj te gjitha gjerat qe kam vepruar ose qe me kan ndodhur gjithe diten!!!
Citim:Po citoj ato që tha Sykaltra_Gangos Kujtimet e mia te fundit...
__________________ PrOuD 2B ShQiptAre
Regjistruar: 27/06/2005 Vendbanimi: Eastern Seaboard Mesazhe: 4434
Do ua them neser se cfare mendova !
__________________ I say there're no depressed words just depressed minds.
aman , s`ka qeveri qe me ven ne gjume! Jam ba si gogol 50 cent-sh! (Sista te perqafoj fooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrtttttttttttt!)
Mendoj dike.....
Regjistruar: 14/10/2004 Vendbanimi: England Mesazhe: 2498
Citim:Po citoj ato që tha Lela_dr Mendoj dike..... Ke mendon me qafsh , thuaja forumit Une , ate zgjimin ne 6 e gjysem te mengjesit
Citim:Po citoj ato që tha Lela_dr Mendoj dike.....
__________________ Ja fute kot