Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Muzika > Arkivi i Muzikës > Kush Mendon Se Di Te Kendoj?
Gjithsej 2 faqe: « 1 [2]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
amoxil
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 13/06/2004
Vendbanimi: •
Mesazhe: 3949

Ne raste gezimesh familjare apo shoqerore i bie kitares per qef edhe kendoj per qef te shoqnise.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 05 Tetor 2005 02:09
amoxil nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amoxil Vizito faqen personale të amoxil't! Kërko mesazhe të tjera nga: amoxil Shto amoxil në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amoxil në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_mIzZzA_
Lala

Regjistruar: 04/01/2004
Vendbanimi: nuk jam e para por jam numbri NJI
Mesazhe: 1312

Citim:
Po citoj ato që tha amoxil
Ne raste gezimesh familjare apo shoqerore i bie kitares per qef edhe kendoj per qef te shoqnise.
awwwwwwwwwwww how cute & sexy ilov guys qe i bie kitares se un i bie mandolines

Mesazh i vjetër 06 Tetor 2005 02:19
_mIzZzA_ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _mIzZzA_ Kliko këtu për të kontaktuar me _mIzZzA_ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të _mIzZzA_'t! Kërko mesazhe të tjera nga: _mIzZzA_ Shto _mIzZzA_ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _mIzZzA_ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amoxil
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 13/06/2004
Vendbanimi: •
Mesazhe: 3949

Citim:
Po citoj ato që tha _mIzZzA_
awwwwwwwwwwww how cute & sexy ilov guys qe i bie kitares se un i bie mandolines

Faleminderit miza.Edhe ti nice i bike mandolines!Kendon?

Mesazh i vjetër 06 Tetor 2005 02:27
amoxil nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amoxil Vizito faqen personale të amoxil't! Kërko mesazhe të tjera nga: amoxil Shto amoxil në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amoxil në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_mIzZzA_
Lala

Citim:
Po citoj ato që tha amoxil

Faleminderit miza.Edhe ti nice i bike mandolines!Kendon?

UF CA THUA TI I BIE MANDOLINES MENGJES PER MENGJES KUR NGJIS MALIN TATPJET KUR VETE PER NE SHKOLL EHDE JA FUS NGANJE MELODI NGA PAS ME ZERI NTIME TE EMBEL
DO VISH TI NESER TA NGJISIM BASHK MALIN NE????????????
SE UN ATA AVAZ KAM TI ME KITARE UN ME MANDOLIN
HAM E PIM

XOXOXOXOXO

KISS HUG

Mesazh i vjetër 06 Tetor 2005 02:49
_mIzZzA_ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _mIzZzA_ Kliko këtu për të kontaktuar me _mIzZzA_ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të _mIzZzA_'t! Kërko mesazhe të tjera nga: _mIzZzA_ Shto _mIzZzA_ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _mIzZzA_ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
mirror_of_madness
Anetar i ri

Regjistruar: 22/10/2005
Vendbanimi: United Kingdom
Mesazhe: 20

Vetem pak, shume pak dine te kendojne ne Shqiperi.Te tjeret kendojne per te bere noi lek duke kopjuar e pretenduar se jane kengetare.All rubish

Mesazh i vjetër 26 Tetor 2005 19:01
mirror_of_madness nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të mirror_of_madness Kliko këtu për të kontaktuar me mirror_of_madness (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: mirror_of_madness Shto mirror_of_madness në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto mirror_of_madness në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_mIzZzA_
Lala

mirror iu aman pak fare kendon ti ???? i sa keq
kendo yllo se kengimi te zbukuron jeten

Mesazh i vjetër 02 Nëntor 2005 18:57
Eria
... smile ...

Regjistruar: 19/10/2005
Vendbanimi:
Mesazhe: 10645

Unhappy

i them vetes nga mengjesi ne darke,po si nuk je nje cik artiste mi,as te kendosh,as te recitosh,as te ppikturosh,nejse na ra fat i keq,kur vajta te ndarja e talenteve kishin mbaruar te gjitha,une ngela me gisht ne goje...

Mesazh i vjetër 02 Nëntor 2005 19:10
Eria nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Eria Kliko këtu për të kontaktuar me Eria (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Eria Shto Eria në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Eria në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Eria
... smile ...

Regjistruar: 19/10/2005
Vendbanimi:
Mesazhe: 10645

Ama di&njoh dike qe di te kendoj sh bukur,e nje &iliriusa si thua e themi kkush eshte apo do ta thote vete ai???
Luna tu,....

Mesazh i vjetër 07 Nëntor 2005 00:45
Eria nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Eria Kliko këtu për të kontaktuar me Eria (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Eria Shto Eria në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Eria në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
MITI
Anetar i ri

Regjistruar: 06/11/2005
Vendbanimi: hellas
Mesazhe: 2

Talking

!

PO QE PUNA PER ATA KENGET ME ***TELI SI P.SH; (MOJ E MIRA QI SHKON ME LOPE)UNE JAM I PARI.NE QOFTE SE DO TE JA MARRIM NJI BASHKE,MERRE NJI ***TELI ME VETE SE ME ESHTE PRISHUR E IMJA.........!!!

Mesazh i vjetër 23 Nëntor 2005 23:17
MITI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të MITI Kliko këtu për të kontaktuar me MITI (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: MITI Shto MITI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto MITI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_mIzZzA_
Lala

kam nje ide hajde ja fusim nje kenge keshtu te gjith memebers te forumit

Mesazh i vjetër 03 Dhjetor 2005 17:42
Ora tani: 13:55 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 2 faqe: « 1 [2]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Muzika > Arkivi i Muzikës > Kush Mendon Se Di Te Kendoj?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar