lorie
you fascinate me...

Regjistruar: 24/07/2003
Vendbanimi: in you
Mesazhe: 3137
|
Vuajtet
sjellin nje njeri shume afer nje qenieje te mbinatyrshme.
Me shume interes dhe dhimbje gjithashtu mund te them se Uragani Katrina dhe Tsunami kane qene dy ngjarje qe mendoj Zoti i ka perdorur qe njerezit te afrohen drejt tij. Eshte e vertete,shume dhimbje ka ne bote,shume padrejtesi, por kam mesuar te shoh qe Zoti perdor pikerisht padrejtesite dhe dhimbjet dhe i kthen ne vende me dritedhe shprese.
Punet e nje qenieje te mbifuqishme jane kaq te mistershme saqe mendja jone kurre nuk do arrije te shpjegoje dot.
Sa per kristjane te vertete,ua siguroj qe ka ne bote dhe po shtohen dita dites sepse dita dites po behen pagezime. AWESOME NEWS GUYS!!!
E di qe ju do thoni :c'je ti qe te te besojme ty?
Megjithate une flas per cfare di dhe per cfare kam qene dhe jam deshmitare.
Cdo vit po behen udhetime misionare ne Bukuresht, Shqiperi, Indi, Israel. Shpesh behen shoe-boxes me lodra per femijet dhe jetimet ne bote te lidhur me shoqaten THe Samaritan Purse, dhe KAtrina Relief u organizua nga organizata Hope Worldwide e ndertuar prej dishepujsh apo nxenes te Jezu Krishtit apo sic quhemi ne ndryshe Kristjane ku nuk bazohemi mbi tradita religjoze/ institucione fetare etj por bazohemi tek figura e Jezu Krishtit dhe sakrificen e madhe qe beri ai per njerezimin.
Mbaj mend qe presidenti i Hope Worldwide meqe eshte dhe ai kristjan po mbante nje mesim Bible ne kishen tone mbi punen e tij. Pasi foli per shume projekte qe kishte ne dore, na u paraqit nje film mbi Katrinen me qellim qe te rekrutoheshin sa me shume vullnetare per te ndihmuar.Ne film nje thenie e shkruar mbi nje mur qe me preku dhe me beri pershtypje ishte:Katrina was big but God is bigger.
Sesa sakrifikojne njerezit per te varferit eshte nje vendim qe ata kane marre ne zemren e tyre te japin.Une jap me mundesite e mia prej studenti cdo jave per kontribut misionar. Ka njerez qe japin me pak, ka njerez qe kane shitur shtepite e tyre per ti dhene ne kontribut misionar. Everybody gives according to their FAITH. The more you read about what Jesus did in that cross the more you realize you want to sacrifice. Sacrifice needs to come from a pure and loving heart. That is what God is looking for-your heart.
Philippians 4:8-Finally, brothers, whatever is true, whatever is noble, whatever is right, whatever is pure, whatever is lovely, whatever is admirable--if anything is excellent or praiseworthy--think about such things.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|