Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Tema Shoqerore > Dua pergjigje urgjente
Gjithsej 2 faqe: « 1 [2]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
durrsak
INXHINJER LULESH

Regjistruar: 17/11/2004
Vendbanimi: USA Arizona
Mesazhe: 1455

Re: Dua pergjigje urgjente

Citim:
Po citoj ato që tha baobabi
Kam shume vjet me te dhe kalojme mjalte. Ciao!

Duket sa mjalt e kalokeni...

Plako, a e idin, po ta them un se qysh ne plan te par ti dukesh qe po tall bythen, nese jo atehere me te vertet qenke bo me ta qajt hallin.Meqense e ke kte problem keshilla ime urgjente eshte qe mos e le mo vetem.Mos ju ndaj se po qe se ajo do jet jasht e ti do jesh mren, mren ke me e pas.

Modifikuar nga durrsak datë 02/11/2005 ora 07:58

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 02 Nëntor 2005 07:34
durrsak nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të durrsak Kliko këtu për të kontaktuar me durrsak (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: durrsak Shto durrsak në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto durrsak në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
^AngeL^

Regjistruar: 13/07/2003
Vendbanimi: U.K
Mesazhe: 538

Re: Re: Dua pergjigje urgjente

Citim:
Po citoj ato që tha durrsak

Duket sa mjalt e kalokeni...

Plako, a e idin, po ta them un se qysh ne plan te par ti dukesh qe po tall bythen, nese jo atehere me te vertet qenke bo me ta qajt hallin.Meqense e ke kte problem keshilla ime urgjente eshte qe mos e le mo vetem.Mos ju ndaj se po qe se ajo do jet jasht e ti do jesh mren, mren ke me e pas.

loooooooooooooooooooooooooooool sa kom qeshe
100% ky tipi po tall b..fen iher

paska bo nje postim
un sdi ca deshi ne PV time qe me tha a te pelqeu??????????????
alla alla paska qene i pire

Mesazh i vjetër 21 Nëntor 2005 17:47
^AngeL^ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ^AngeL^ Kliko këtu për të kontaktuar me ^AngeL^ (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ^AngeL^ Shto ^AngeL^ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ^AngeL^ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515

Citim:
E dashura ime ka disa dite jashte shtetit, me grupin e shkolles. Kam shume vjet me te dhe kalojme mjalte. Ndihem i pushtuar nga ideja se do kete kaluar nje flirt. A kam te drejte, a mund te ndodhe nje gje e tille? Shqetesimin e kam serioz, ndaj mundohuni te mos ironizoni me mua! Ciao!

Sa problem serioz paska djali! Nuk ke cel ti ? Pyete njehere se mbase ta thote vet .lol.  

Mesazh i vjetër 30 Tetor 2009 05:49
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Glaukus
i heshtur ....

Regjistruar: 23/04/2006
Vendbanimi: buzë detit
Mesazhe: 6705

- po sikur ............... ta kete gojen .................. te jete e zene ato momente ( qe do i bjere zilja e telefonit )

p.s. - te mendosh qe je edhe baobab ??!! ( mos u merr asnjiher me sequoa gigantea ( gjej nonji ma te thjeshte - dhe rri pa merak ) :p :p

- Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!

Mesazh i vjetër 30 Tetor 2009 06:03
Glaukus nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Glaukus Kliko këtu për të kontaktuar me Glaukus (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Glaukus Shto Glaukus në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Glaukus në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus

- po sikur ............... ta kete gojen .................. te jete e zene ato momente ( qe do i bjere zilja e telefonit )

)
:p :p [/B]

Le te pergjigjet shoku, qe ka afer. Ti thote'' Rri i qete se e ke ne dore te sigurt''.

Mesazh i vjetër 31 Tetor 2009 00:00
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

Citim:
E dashura ime ka disa dite jashte shtetit, me grupin e shkolles. Kam shume vjet me te dhe kalojme mjalte. Ndihem i pushtuar nga ideja se do kete kaluar nje flirt. A kam te drejte, a mund te ndodhe nje gje e tille? Shqetesimin e kam serioz, ndaj mundohuni te mos ironizoni me mua! Ciao!

vallai e dyshimte me duket po qe se keni shume vjet e ke te sigurt qe cike fare e ka bo

Mesazh i vjetër 31 Tetor 2009 00:02
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dylan
Veteran ne forum

Regjistruar: 18/05/2009
Vendbanimi: vlore
Mesazhe: 5487

Wink

po dhe ne qofte se ka kalu nje flirt mos u shqetso dhe ti o njeri mos e vendos kurre nje flirt me nje lillje qe paskeni ju te du .Mendimi im ehste duhet qe ajo mos ta kete nje pike truri te le ty per nje flirt kalues
E fundja njerez jemi ndonjehre flirtojme kshu here per te kalu kohen here per gallate me shume
gjithmone se ska dicka me shume se kaq se nuk e dime ne problemin me gjate si e ke ti

Mesazh i vjetër 31 Tetor 2009 01:20
dylan nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dylan Kliko këtu për të kontaktuar me dylan (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dylan Shto dylan në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dylan në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ashley
Veteran ne forum

Regjistruar: 22/10/2010
Vendbanimi: thelle ne zemren tende.....
Mesazhe: 2499

Dhe po ta kete bere iku ajo tani mos e kishe lene fare kur e di qe eshte flirtuese pakez

Mesazh i vjetër 30 Tetor 2010 02:07
Ashley nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ashley Kliko këtu për të kontaktuar me Ashley (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ashley't! Kërko mesazhe të tjera nga: Ashley Shto Ashley në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ashley në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 09:06 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 2 faqe: « 1 [2]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Tema Shoqerore > Dua pergjigje urgjente

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar