Regjistruar: 04/01/2008 Vendbanimi: kumanov Mesazhe: 182
Citim:Po citoj ato që tha cancer muzike qe te mos merzitesh presh apo spinaq presh
Citim:Po citoj ato që tha cancer muzike qe te mos merzitesh presh apo spinaq
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Citim:Po citoj ato që tha Franka vere se bejme plazh bire/vere asnjera
Citim:Po citoj ato që tha Franka vere se bejme plazh bire/vere
Citim:Po citoj ato që tha Evisa Chokollate (vetem tek ushqimi e ke mendjen ti SEXI ) Ke pelqeni , Dimer apo Vere Vere 100%
Citim:Po citoj ato që tha Evisa Chokollate (vetem tek ushqimi e ke mendjen ti SEXI ) Ke pelqeni , Dimer apo Vere
Regjistruar: 30/04/2008 Vendbanimi: mu ke guri, qe bon xixa Mesazhe: 1800
Citim:Po citoj ato që tha kujta1 Vere 100% buze deti apo natyr?
Citim:Po citoj ato që tha kujta1 Vere 100%
Regjistruar: 02/09/2006 Vendbanimi: . Mesazhe: 12531
weeee c'na i risolle kete temen... varet sipas rasit...edhe deti edhe natyra kane bukurin e vet... Liqenet e Lures apo Vlore per te kaluar nje fundjave me miqt?
__________________ .
Regjistruar: 10/06/2004 Vendbanimi: aty ku nuk mungon rakia Mesazhe: 482
liqenet e lures meqe s'kam qene asnjehere nje got dhall te ftohte apo nje bire te ftohte
__________________ Ndizmë, vëlla një shkrepse nen qiellin e zi,nje shkrepese te brishte shprese,ne erresiren me shi..
epo itesh ma mir nje shishe birr ateist apo besimtar?
Citim:Po citoj ato që tha katilesha007 weeee c'na i risolle kete temen... varet sipas rasit...edhe deti edhe natyra kane bukurin e vet... Liqenet e Lures apo Vlore per te kaluar nje fundjave me miqt? (velipoj ) hahaha meqe behet fjal gjithmon x det e kam fiksim. luleshtrydhe apo manaferra
Citim:Po citoj ato që tha katilesha007 weeee c'na i risolle kete temen... varet sipas rasit...edhe deti edhe natyra kane bukurin e vet... Liqenet e Lures apo Vlore per te kaluar nje fundjave me miqt?
Citim:Po citoj ato që tha aldo11 (velipoj ) hahaha meqe behet fjal gjithmon x det e kam fiksim. luleshtrydhe apo manaferra .................... Luleshtrydhe se keshtu me thrrasin edhe miqsia Velipoj apo Sarand?
Citim:Po citoj ato që tha aldo11 (velipoj ) hahaha meqe behet fjal gjithmon x det e kam fiksim. luleshtrydhe apo manaferra
Citim:Po citoj ato që tha katilesha007 .................... Luleshtrydhe se keshtu me thrrasin edhe miqsia Velipoj apo Sarand? sarand biond/e apo brun/e
Citim:Po citoj ato që tha katilesha007 .................... Luleshtrydhe se keshtu me thrrasin edhe miqsia Velipoj apo Sarand?