lule
at this moment in time...

Regjistruar: 28/10/2010
Vendbanimi: Dans tes rêves..
Mesazhe: 8269
|
Citim: Po citoj ato që tha Eria
Nuk me pelqen te shkruaj aty ku permenden semundje...per shume arsye...
Por te lutem mos e quaj ngushellim....eshte fjale e keqe,shume e keqe...!!!
Quaje mbeshtetje,force,guxim,kurajo,quaje nje fjale te mire,apo optimizem,por jo ngushellim....
Ajo nuk ka nevoje per keqardhje,apo ngushellime,ka nevoje per njerez te forte,qe i tregojne qe te mos dorezohet,por te shohi pas vuajtjes,ajo ka nevoje te mbushet me buzeqeshje dhe miqesi te sinqerte....
Mos e quani ngushellim,ajo nuk ka...(s'ma nxe goja...)
Jepini force,ju qe mundeni...jepini kurajo qe te besoje dhe shikoje te ardhmen me optimizem....
Jepini force te mos dorezohet...per kete ka nevoje ajo...jo per tema e diskutime forumi...!!!
Merrini si te doni kete,por nuk flas ne ajer....
Vajzes sherim te shpejt,edhe i uroj te jete optimiste cdo moment...
Ke shume te drejt,( termin ngushellim edhe se ne nje fare menyre s'besoj se gabova) ..nje gje po te siguroj, Un qe e hapa kete tem e hapa se e di gjendjen e saj shume mire.
Ajo ka nevoj per fjale te ngrohta dhe shume dashuri, dashuri qe ne fakt per fatin e saj te keq, i ka munguar, s'mundem ti them te gjitha ketu, se kam kete te drejte.
Ama kam te drejt, ta respektoj per ate qe eshte, e per ATO qe Un di..e qe pak i din si Une.Nese me kuptove!!!
Tani nese doni respektoni vlersimin qe un bera.
Nese ekziston nje fije humanizem tek nje njeri..mendoj se eshte momenti te shprehet.pa ironi e aforizma e sarkazma.
Mendoj se ka plot tema Chit_Chate ku te diskutohen.
Degjohemi ne vazhdim...tani jam teper e zen.