Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > Me cfare keni ardhur ne USA? ose ne ndonje vend tjeter?
Gjithsej 8 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Unstoppable
My way...

Regjistruar: 13/09/2004
Vendbanimi: Florida
Mesazhe: 429

Histori e gjate...lol
Kam ardhur me pasaporte fallco !Kam kalu 9 gropa me uje , 9 male me tulla , 9 fusha me llaç...NSHN ta paça borxh :p

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 11 Janar 2005 10:15
Unstoppable nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Unstoppable Kliko këtu për të kontaktuar me Unstoppable (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Unstoppable Shto Unstoppable në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Unstoppable në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
eng_girl
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 03/12/2004
Vendbanimi: absolutely, relatively here
Mesazhe: 381

une kam ardhur me avion...haha...
me vize studenti

Mesazh i vjetër 11 Janar 2005 21:48
eng_girl nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të eng_girl Kliko këtu për të kontaktuar me eng_girl (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: eng_girl Shto eng_girl në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto eng_girl në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Cx55
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 20/07/2003
Vendbanimi: ne byro me dashoren
Mesazhe: 231

hahahahahahahahahah

Citim:
Po citoj ato që tha ELba^GurL
un kam ardh me llotari

erka honey .........ohh .............but shyqyr qe u bashkuat nje her

PS: he me aman kur i kemi larg themi o zot sa na ka marr malli kur i kemi ja bajm sikur te jetoja vetem :p right lol e kam provu vet u know i sammer time u knoe ma story aight

Epo sta urova kot une ty telebingon hahahahaahahah

kurse une kam ardh me gamorin e komshijes po skam pas nevoj se me ka lind baba ne belgjik ne 76 qe e kuptoni vet??????, hihihihihihihihihii

Mesazh i vjetër 11 Janar 2005 23:06
Cx55 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Cx55 Kliko këtu për të kontaktuar me Cx55 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Cx55't! Kërko mesazhe të tjera nga: Cx55 Shto Cx55 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Cx55 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
myzeqari
daddy

Regjistruar: 14/10/2004
Vendbanimi: England
Mesazhe: 2498

qe thoni ju mua me kapen policet e grekut e ne vend te me exstradonin ne shqiperi me hodhen ketej nga anglia ......................behen dhe gabime

Mesazh i vjetër 12 Janar 2005 02:06
myzeqari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të myzeqari Kliko këtu për të kontaktuar me myzeqari (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të myzeqari't! Kërko mesazhe të tjera nga: myzeqari Shto myzeqari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto myzeqari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
MaCkA
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 17/12/2004
Vendbanimi:
Mesazhe: 45

Smile

looolll
une kam ardhur ketu 2 muaj me vapor.....

Jo jo E VERTETA eshte
2 dite me avion dhe e ligjshme....

Mesazh i vjetër 13 Janar 2005 12:08
MaCkA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të MaCkA Kliko këtu për të kontaktuar me MaCkA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: MaCkA Shto MaCkA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto MaCkA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_mIzZzA_
Lala

Regjistruar: 04/01/2004
Vendbanimi: nuk jam e para por jam numbri NJI
Mesazhe: 1312

Re: Me cfare keni ardhur ne USA? ose ne ndonje vend tjeter?

Citim:
Po citoj ato që tha 100%PogradeCare
nje pyetje kisha

Me cfare keni ardhur ne USA, or ne ndonje vend tjeter te botes ku ju jetoni
p.sh me llotari, me vize me bashim familjar or ndonje metode tjeter

PS: une per vete kam ardhur me bashkim familjar . Kisha 3 vjet pa i pare prinderit, qe nuk ja uroj asnje njeriut ne bote ate fat. Dmth per 3 vjet. Isha une ajo qe theshja ohh nuk rri dot pa prinderit une even for 1 dite. well kaluan ato vite and u bashkova edhe une
i mirepres mendimet tuaja
ju pershendes te gjithve

oh thats bad I feel sorry fo u gurl
but glad that u all are here together

un pervete ne USa kam ardhur me llotarin
qe e mallkoj 100 ne dit ndonjeher kur jam e merzitur
nuk doja te vija ne usa ne fakt

po nejse
si eshte ber edhe ne alb nuk rriet
jam me mir ketu ............

kiss kiss u all

Mesazh i vjetër 16 Janar 2005 02:17
_mIzZzA_ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _mIzZzA_ Kliko këtu për të kontaktuar me _mIzZzA_ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të _mIzZzA_'t! Kërko mesazhe të tjera nga: _mIzZzA_ Shto _mIzZzA_ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _mIzZzA_ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr është moderator/e në këtë nën-forum   Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Kurse une kam ardhe me Tragetin "Palladio" ne Bari te Italise....me vize turistike te rregullt...Pastaj nuk u ktheva me ne shqiperi....u Bera klandestine dhe me vone bera dokumenta familjare....

Mesazh i vjetër 02 Maj 2005 03:44
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
durrsak
INXHINJER LULESH

Regjistruar: 17/11/2004
Vendbanimi: USA Arizona
Mesazhe: 1455

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_dr
Kurse une kam ardhe me Tragetin "Palladio" ne Bari te Italise....me vize turistike te rregullt...Pastaj nuk u ktheva me ne shqiperi....u Bera klandestine dhe me vone bera dokumenta familjare....

thash mos kishe shku me trap.

Mesazh i vjetër 02 Maj 2005 04:37
durrsak nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të durrsak Kliko këtu për të kontaktuar me durrsak (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: durrsak Shto durrsak në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto durrsak në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr është moderator/e në këtë nën-forum   Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Citim:
Po citoj ato që tha durrsak

thash mos kishe shku me trap.

Nuk ma mante b.....se me kishte shkuar nder mend....

Mesazh i vjetër 02 Maj 2005 04:40
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Orion
Student

Regjistruar: 04/11/2003
Vendbanimi: Italy ( Rome )
Mesazhe: 802

Vendi Itali - Kam ardhe me Vize studenti Kasit D pasi une jam nje Student!

Mesazh i vjetër 02 Maj 2005 15:05
Orion nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Orion Kliko këtu për të kontaktuar me Orion (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Orion't! Kërko mesazhe të tjera nga: Orion Shto Orion në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Orion në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 12:25 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 8 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > Me cfare keni ardhur ne USA? ose ne ndonje vend tjeter?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar