Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Kinematografia > Arkivi i Kinematografisë > Batuta nga filma shqiptare...duhet te gjeni nga kush film behet fjale? Vlerësimi i Temës: 14 votime, mesatarja 3.86.
Gjithsej 115 faqe: « E parë ... « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Mikesha
Anetar i ri

Regjistruar: 20/08/2003
Vendbanimi: ne Enderr
Mesazhe: 2

Thumbs up

Mishi tretet , kocka mbetet......

Bravo Billie,

po kete tenden se kam degjuar ndonjehere )))

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 20 Gusht 2003 22:02
Mikesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Mikesha Kliko këtu për të kontaktuar me Mikesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Mikesha Shto Mikesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Mikesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ami-
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 19/12/2002
Vendbanimi: Venezia
Mesazhe: 569

Ajo e para ishte e filimit "Pylli i Lirise"

e dyta nga filmi "Mesonjetorja"

Mesazh i vjetër 21 Gusht 2003 04:06
Ami- nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ami- Kliko këtu për të kontaktuar me Ami- (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ami-'t! Kërko mesazhe të tjera nga: Ami- Shto Ami- në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ami- në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Billie Jean
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 18/08/2003
Vendbanimi: france
Mesazhe: 55

Thumbs up

Bravo Ami

Po kjo: "Zoti msus, zoti msus, mos shkoni me ate, ai eshte spiun!"

Mesazh i vjetër 21 Gusht 2003 14:40
Billie Jean nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Billie Jean Kliko këtu për të kontaktuar me Billie Jean (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Billie Jean Shto Billie Jean në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Billie Jean në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
jam_ai_qe_jam
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 23/07/2003
Vendbanimi: Ne mes te botes...
Mesazhe: 230

Citim:
Po citoj ato që tha Billie Jean
Bravo Ami

Po kjo: "Zoti msus, zoti msus, mos shkoni me ate, ai eshte spiun!"

Debatik

Ajo nuk me do mua,ajo don nje tjeter,erdhi sot te me falenderonte...??? nga kush film eshte marre!?

Mesazh i vjetër 21 Gusht 2003 16:04
jam_ai_qe_jam nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të jam_ai_qe_jam Kliko këtu për të kontaktuar me jam_ai_qe_jam (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: jam_ai_qe_jam Shto jam_ai_qe_jam në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto jam_ai_qe_jam në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lazarati
Anetar i ri

Regjistruar: 20/03/2003
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 16

pjesa me lart eshte mare nga "Flutura ne kabinen time"

Ndersa pjesa qe dua tju them eshte thene dhe pak me larte por askush nuk e ka gjetur keshtu qe po jua them serisht:

-Nuk me pelqeu ai tip mua,ja sa ti fillove te flasesh kunder fashizmit ai u tremb dhe u largua,pastaj ma mer mendja se edhe per ate komunistin qe tha se paska mjekuar genjen.

ps. Bucs nuk ishte mare nga filmi "I teti ne bronx"

Mesazh i vjetër 22 Gusht 2003 10:57
Lazarati nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lazarati Kliko këtu për të kontaktuar me Lazarati (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Lazarati't! Kërko mesazhe të tjera nga: Lazarati Shto Lazarati në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lazarati në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BUCS
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/07/2003
Vendbanimi: ???
Mesazhe: 1256

Batuta e fundit me duket se eshte nga:

"I teti ne broz"

Mesazh i vjetër 22 Gusht 2003 17:19
BUCS nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BUCS Kliko këtu për të kontaktuar me BUCS (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BUCS Shto BUCS në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BUCS në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
jam_ai_qe_jam
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 23/07/2003
Vendbanimi: Ne mes te botes...
Mesazhe: 230

Nga kush fil eshte marre kjo batuta :-

"Unë jam shtatzan!,dua te me gjesh nje Mjek qe te abortoj!?

respekt nga una!

Mesazh i vjetër 22 Gusht 2003 20:46
jam_ai_qe_jam nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të jam_ai_qe_jam Kliko këtu për të kontaktuar me jam_ai_qe_jam (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: jam_ai_qe_jam Shto jam_ai_qe_jam në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto jam_ai_qe_jam në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lazarati
Anetar i ri

Regjistruar: 20/03/2003
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 16

Bucs,une te thashe qe NUK eshte "i teti ne bronx"

Une jam ai qe jam--- ajo qe the ti eshte mare nga "Taulanti kerkon nje moter"

Mesazh i vjetër 22 Gusht 2003 23:32
Lazarati nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lazarati Kliko këtu për të kontaktuar me Lazarati (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Lazarati't! Kërko mesazhe të tjera nga: Lazarati Shto Lazarati në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lazarati në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BUCS
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/07/2003
Vendbanimi: ???
Mesazhe: 1256

Oops, me fal nuk e lexova deri ne fund mesazhin tende.

Mesazh i vjetër 22 Gusht 2003 23:40
BUCS nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BUCS Kliko këtu për të kontaktuar me BUCS (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BUCS Shto BUCS në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BUCS në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ami-
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 19/12/2002
Vendbanimi: Venezia
Mesazhe: 569

Jam ai qe jam, batuta e juaj eshte marre nga filmi televiziv:
"Une e dua Eren"

i cili eshte nje film shume i thelle dhe edukativ

Mesazh i vjetër 23 Gusht 2003 03:11
Ami- nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ami- Kliko këtu për të kontaktuar me Ami- (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ami-'t! Kërko mesazhe të tjera nga: Ami- Shto Ami- në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ami- në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 18:38 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 115 faqe: « E parë ... « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Kinematografia > Arkivi i Kinematografisë > Batuta nga filma shqiptare...duhet te gjeni nga kush film behet fjale?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar