Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Ditari > Duke degjuar zerat brenda teje Vlerësimi i Temës: 6 votime, mesatarja 5.00.
Gjithsej 50 faqe: « E parë ... « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
JONIDA UK
NIC

Regjistruar: 10/12/2007
Vendbanimi: where Queen lives...
Mesazhe: 92

Smile

Gjthm kam pretenduar se zerat brenda meje jane te njohur edhe nga ty,madje shpesh here perdor si forum adresen tende te emailit,por sot,do i perplas diku tjeter,diku ku ti mos te jesh i "detyruar" t'i lexosh,e si per rrjedhoje te me reply,pavaresisht se axhenda jote eshte super e ngarkuar...Ketu,lexova se shume e quajne si nje fortese te qendrueshme,ku ti mund te "shfryhesh" pa pasur frike nga reagimet ndjesore te ketij site...Pfffffffff,as nuk me intereson vertetesia e asaj sentence...E lodhur,e drobitur nga kolonia e nr,e rregullave,e formulave qe me duhet te studioj,me "Bleeding Love" qe me trondit veshet,te pakten vetem aq eshte e afte Leona me mua,ose ndoshta jam ende e tronditur nga kerkesa jote per te qene afer teje keto 3 dite,pavaresisht impenjimeve tona te shumta,e kilometra larg...

G-Te siguroj une gjthcka,mundesh te shkeputesh dot vetem 3 dite nga ato te uruara studime,me fal qe duhet t'a besh ti kete sakrifice,por une nuk mundem,zyra me eshte kthyer ne shtepi,te pakten per tani,se me pas do behem une heroi

J-Ohhh,ti e di deshiren time,por...

G-Po kemi nje jave qe po e bisedojme,edhe me vjen kaq shume inat qe pikerisht ne te dy duhet te vuajme keto forma...

J-Edhe sa dite do te perfundosh ate procesin?

G-Mos me pyet,ti e di s.... ime,madje kam vendosur edhe calendarin si wallpaper ne cel....Te tel me vone e dashur,se me invaduan zyren...

J-Ok,pacim
Ashtu e mekur mbylla tel,e nuk kam ndryshuar as pozicionin nga ai moment.Nuk e di perse pikerisht ne duhet te jemi pjese e checkimeve,fluturimeve,sms,tel,msn,ketyre formave te drunjta,kur ka plot te "pa denje" qe shijojne nje dashuri intesive,live,te perditeshme,pavaresisht hipokrizise qe i mbeshtjell.Ohhhh,me jane dukur kaq shume te gjata keto 2 jave qe nga casti kur dora ime prekte fytyren tende,kur krenohesha ne sediljen e makines tende,duke "cakerdisur" syte per te gjetur audience per ne te dy...Shpirti im uleret se duhet te jem me ty tani,ne djall keto dosje,e perse...? Perse gjithe kjo sakrifice...?

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetr 23 Mars 2008 01:06
JONIDA UK nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të JONIDA UK Kliko këtu për të kontaktuar me JONIDA UK (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: JONIDA UK Shto JONIDA UK në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto JONIDA UK në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
JONIDA UK
NIC

lost without u
cnt help myselfe
how does it feel
to know that i love u baby

tell me how u love me more
how u think im sexy baby
tell how u love my bady

IM LOST WITHOUT U

Robin Thicke

P.So me gerryejne shpirtin zera te cilat me urdherojne stopimin e parazitimit,por tundjen time e superperqendrimin ne libra....

Mesazh i vjetr 23 Mars 2008 02:31
JONIDA UK nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të JONIDA UK Kliko këtu për të kontaktuar me JONIDA UK (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: JONIDA UK Shto JONIDA UK në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto JONIDA UK në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
JONIDA UK
NIC

Nuk e di se cfare do beja pa ju te dy ne kete vend kaq te lagesht...

Ajo,me nje dlirese madheshtore,jo albaneze,nga nje familje VIP-ash ne vendin e vet,super e thjeshte,me nje lekure qe i shkelqen,jo nga trajtimet qe i ben,por nga gjithe ajo dashuri qe mban brenda vetes....

SH...-Ku je tani?
J...-Sapo dola nga uni,e po kthehem home..
SH...-ehhh,une po mbaroj per nje pjeper,mundesh?
J..-Degjo,mundem por eshte servic shume i shtrenjte..hahaha

Mbasi i marre dy te atille,drejt e te apartamenti i saj.nje flat super modern,ose te pakten krahasuar me timin,e gjej te shtrire duke numeruar coinset e saj,nje kusimtare e paparee pasi e puth me plot dashuri,i them se ika,pasi nuk po rrezistoj dot...Me shikon e habitur e me terheq zvarre e ne krevatin e saj,i vendos kycin deres e me urdheron se nuk do dalesh nga kjo dere pa fjetur pasi po transformohesh nga lodhja

Ehhhh,pa asnje mundesi tjeter,shtrihem,e vetem kur ndjej nje dore qe me ferkonte koken mbas 4 ore gjume...Ishte miku im me i mire,duke plotesuar keshtu dyshen e miqeve te mi te paprekshem edhe te pazevendesueshem.......Ashtu duke ferkuar syte,ajo na servir pervecese buzeqeshjen e saj,nje orange,,,e pufffff urdheron:-vishuni se kam rezervuar nje darke te restoranti yne i preferuar.....

P.S: Familja ime mezi ju pret te dyve kete vere,t'ju falenderoj alla shqiptarce,se alla londinezce e beri
Jam e bindur qe per te me bere qejfin mua do e pelqeni Tiranen time

FLM qe jeni pjese e jetes time.......

Mesazh i vjetr 08 Prill 2008 02:35
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

Question

Nuk dihet me se cfare behet me shpirtrat tane. Une  u bera abone e henes ,kurse ti  I perket heshtjes. Deshira per te shembur mure heshtjesh u tret ne perendime te zbehta shpresash dhe mes nesh tani  lekunden si lavjerres te “vdekjes”  fjalet  e ngurosura dhe momentet e kapura ne gracke. …

Mesazh i vjetr 13 Prill 2008 22:02
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ingmetalboy sht moderator/e n kt nn-forum   ingmetalboy
without a trace

Regjistruar: 06/12/2004
Vendbanimi: wherever I may room
Mesazhe: 1008

Me ne fund kthjellohem. Vij ne vete dhe shoh rreth e rrotull meje. Nje tavell duhani e mbushur plot. Muzike rock qe oshetin ne vesh. Drita te mekura qe zbehin llogjiken. Shishe bosh dhe nje vajze qe po me lepin veshin. Nuk me pelqen ajo cfare shoh. Porosis nje tjeter dhe zhytem perseri ne boten e heronjve dhe perendeshave qe nuk i tremben te nesermes.

Mesazh i vjetr 14 Prill 2008 12:15
ingmetalboy nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ingmetalboy Kliko këtu për të kontaktuar me ingmetalboy (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ingmetalboy Shto ingmetalboy në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ingmetalboy në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

hmnn!! great thinkers, as allways in here!

Mesazh i vjetr 14 Prill 2008 19:50
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Mesazhet jashte teme u fshine.

Do ju lutesha qe te shkruanit ne gjuhe te huaj vetem ne nenforumet perkatese.

Faleminderit per mirkuptimin!

ps:Lela,nen urdhnat tuja!:p

Mesazh i vjetr 14 Prill 2008 20:15
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

zerat brenda meje: sa shume keqkuptime! sa shume debate! sa shume tipa qe po ndeshem ktu me, shume energji per asgje, lekura ka filluar te me trashet.

Mesazh i vjetr 14 Prill 2008 20:17
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
JONIDA UK
NIC

Nga duhet te me buroj siguria se do shperblehem per keto qe bej?Rraskapitem ndershmerisht,ha veten time me dhembe duke u perpjekur te triumfoj,menjanoj njerezit qe dua,pranoj largesine me ata,a thua sikur do kem mjaftueshem kohe t'u perkushtohem...Po ja,nese neser, large qofte nje goditje e forte e jetes me me rrenon fizikisht(pasi shpirterisht them se rikuperohem), a kane vlere te gjitha keto?????????

P.S: Do isha shume here me e lumtur nese do mendoja me pak...

Mesazh i vjetr 17 Prill 2008 03:09
Katilesha
.

Rri e ngushellohem me goten e veres , qe po mbush boshtesine e ketyre momenteve. Shija e saj e athet , e cila qe ne gellenjken e pare te rrull gojen me ngjan sikur i ka mbytur zerat e brendshem. Asnje levizje nuk ndihet brenda meje, asnje ze nuk pepetin dhe eshte nje qetesi kaq e frikshme saqe mund te degjoj edhe gjakderdhjen e veres ne damaret e zerave te mi te mbytur. Te pakten nje te mire e ka vera,pervecse nje shoqeruese memece qe te ngushellon optimalisht me shume se dicka tjeter,  ajo te ushqen trupin me gjak , i ve flaken deshiravedhe pasioneve te momentit dhe t'i jep fytyres ngjyre te pupurt. Ngjyre me e pranueshme se sa e verdha si prej te vdekure te pa kallur qe te hidhet ndonjehere persiper si "qefin".....

Nejse...........

Mesazh i vjetr 18 Prill 2008 22:54
Ora tani: 22:45 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 50 faqe: « E parë ... « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Ditari > Duke degjuar zerat brenda teje

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar