Regjistruar: 29/04/2009 Vendbanimi: meran- It Mesazhe: 6675
flen ene e di se do zgjohet do bojshe karta fallco me kercy me noj dasem shqiptare e paftume?
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 02/03/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 10184
hahah qyqa me vjen turp te kercej kur jam e ftume imagjino kur jam e paftume por do me pelqete ....po pergatit noj surprize ti don me me ftu po spo din si tma thuash po i bie larg e larg .dashke sherr me duket hahahah sa te kondicionin mendimi i te tjereve?
varet te bindja ime. po le te them qe shumicen e kohes ia kam fut si salmoni parandjen?
shume dhe kjo naj here me shtin friken sepse rralle gaboj... naten al e gjume te embel po iki une ... car ore shkon te flesh ?
naten Bionde zakonisht sa vjen dita e re dy bilbila ne nji trejne njeri ne gju , tjetri ne ....?
Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
Ja te pyes njehere bilbilat. Ku humben te gjithe?
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.
Regjistruar: 11/02/2005 Vendbanimi: Kabul- a great city , in which to live ,play and w Mesazhe: 2511
po kaq ka fh , me gishtat e dores numerohemi le qe eshte mesdite dhe akoma jane ne pune, kshu e ke ndjekur ndonjehere "misfits?
asihere ke praktiku ndonji lloj sporti?
Jo zyrtarisht. Per cfare te ka vajtur mendja tani?
per ta tymos pin duhan ?