Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Ditari > Ne anen tjeter te Henes! Vlerësimi i Temës: 2 votime, mesatarja 5.00.
Gjithsej 66 faqe: « E parë ... « 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
shelgu
-

Regjistruar: 27/11/2007
Vendbanimi: EU
Mesazhe: 8928

Ngjyra e saj e florinjte me kishte mbeshtjelle te gjithin. Per cudi floket e saj te zinj, dukeshin te ndritshem si perde atllasi.  E verdha e henes rreshqiste atje dhe largohej e trembur neper supet e bardha.

Lluca me kishte lyer kembet. Mijra kafshe te vogla gjallonin rreth nesh. Prej qiellit pikonin zinxhire yjesh te bardhe...

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 18 Qershor 2008 19:12
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

Exclamation

Yjet sonte u vargzun mish per mish, shpirt per shpirt, lot per lot , mungese per mungese , mall per mall , dashni per dashni dhe varse perlash idhnimi mu varen ne qafe..

Sa e madhe asht randesa e nje ndjenje qe te perkundi n'durt e saj, e qe ma nuk asht !

KaT

Mesazh i vjetër 19 Qershor 2008 05:06
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Balerina
Rose of Silence

Regjistruar: 31/08/2006
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 1525

Hena ka qene krahu ku une clodhesha ne momente stresi, dhe prej ndarjes se veshtiresive ne kemi krijuar nje lidhje intime. Etjen per drite hene tani nuk e than as dielli kokeforte i nje dite korriku. Intuita e saj me tipare omniscience pushtonte cdo mendim timin, dhe rrezellimi i saj i argjendte perpinte qetesisht silueten time ulur ne karrigen anash ballkonit. Aq ishte mjaftueshem per ndergjegjen time, dhe endrrat lojcake per apatizem ne anen tjeter te mbretereshes se argjendte nuk me benin te ndihesha me fajtore qe po harxhoja kohe te pakthyeshme. Ashtu me zinte gjumi, ulur ne ballkon, duke lene eren e lehte te neteve pranverore te kapercente nga nje pjese e trupit tim ne tjetren. Dhe kur vinte te me zgjonte babi se "ishte vone," frika e te mos qenurit ne gjendje per te kapercyer veshtiresine e rradhes kthehej nga nje monster ne nje bolle qe mund te shtypej lehte. E pra, nganjehere njeriu nuk ka nevoje per alkool per te marre pak zemer - nje doze drite hene, mund te ju jape nje zemer e gjysem.

Mesazh i vjetër 19 Qershor 2008 06:44
Balerina nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Balerina Kliko këtu për të kontaktuar me Balerina (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Balerina Shto Balerina në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Balerina në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
shelgu
-

Citim:
Po citoj ato që tha Balerina
Hena ka qene krahu ku une clodhesha ne momente stresi, dhe prej ndarjes se veshtiresive ne kemi krijuar nje lidhje intime. Etjen per drite hene tani nuk e than as dielli kokeforte i nje dite korriku. Intuita e saj me tipare omniscience pushtonte cdo mendim timin, dhe rrezellimi i saj i argjendte perpinte qetesisht silueten time ulur ne karrigen anash ballkonit. Aq ishte mjaftueshem per ndergjegjen time, dhe endrrat lojcake per apatizem ne anen tjeter te mbretereshes se argjendte nuk me benin te ndihesha me fajtore qe po harxhoja kohe te pakthyeshme. Ashtu me zinte gjumi, ulur ne ballkon, duke lene eren e lehte te neteve pranverore te kapercente nga nje pjese e trupit tim ne tjetren. Dhe kur vinte te me zgjonte babi se "ishte vone," frika e te mos qenurit ne gjendje per te kapercyer veshtiresine e rradhes kthehej nga nje monster ne nje bolle qe mund te shtypej lehte. E pra, nganjehere njeriu nuk ka nevoje per alkool per te marre pak zemer - nje doze drite hene, mund te ju jape nje zemer e gjysem.

Shume bukur!

Ajo hene me shihte edhe mua, por une e injorova.

Mesazh i vjetër 19 Qershor 2008 21:34
shelgu nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të shelgu Kliko këtu për të kontaktuar me shelgu (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: shelgu Shto shelgu në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto shelgu në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Lightbulb

Ju ka ndodhur ndonjehere te ndiheni aq te plotesuar perbrenda, aq te lumtur dhe aq te plote  dhe te mos jeni ne gjendje te thoni asnje fjale?

Keshtu jam ndjere une sot, kur per here te pare pas shume viteve kisha kontakt shpirteror me gjysmen time. Nuk ka emocion me te bukur dhe me te "ndere" se sa te shohesh veten tende ne dimensione te tjera. Jemi te ngjashme ne gjithcka, ne frymarrje shpirterore, ne perjetime emocionesh , ne ngjyrim sysh , ne elegancen e te qenurit dhe te thenurit te gjerave.

Ecim dore per dore se bashku si dikur atehere ne bregun e detit, dhe krenohem tek e shoh ate aq te bukur perbri meje. Nje femer e plotesuar, sfidante , nje grua e forte dhe nje Nene e mrekullueshme. Emocionohem dhe rrenqethem kur e shoh perballe meje , me duket sikur eshte nje pasqyre parashikuese e fatit  tim , qe me tregon Katin e shume viteve me pas ,por vetem  me ca kile me teper dhe me cingare ne dore. Nuk mundem te them asnje fjale sonte, fjalet jane mbledhur lemsh ne gryke , jane lidhur nyj ne muret e shpirtit dhe duan te rrijne aty , ndoshta vetem per sonte ,ose pergjithnje.....

Tani jemi duke ndjenur sebashku, emocionet na kane tretur gjumin , te gjithe vetem flasin  e flasin pa pushim , per te kompensuar me fjale ato miliona ore mungese dhe ato shekuj mosprani.... Ka momente qe rri e shushatur mu ne mes te ketyre fytyrave te lumtura, te buzeqeshura dhe kur ndesh ne syte e kalter te nipave te mi qe sillen neper shtepi duke lozur dhe duke bere rremuje , ndihem si Perendi.

- Ti je si mami. Tani do bejme nje loje bashke. Ti do jesh mami im  dhe mami do jete tezja ime. - si me tha keto fjale nipi i vogel , me mori fytyren ne mes te duarve dhe me puthi te dy faqet.

Ah...., nuk mundem te them asnje fjale....Thjeshte di te them qe ndihem Perendi.

Ju duuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaa foooooooooooooooooorttt!!!

Mesazh i vjetër 20 Qershor 2008 05:31
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Lightbulb

Tani te gjithe flene gjume, pervec meje dhe henes e cila ka qendruar deshmitare besnike e cdo grimce lumturie timen , tonen sonte. Shtepine e ka mbuluar heshtja qe mbulohet me carcafet e lumturise dhe para pak minutash bera nje "kontroll" ne dhomat e gjithseclilit. Te gjithe me fytyra te edhe pse ne gjume. Mbulova nipcat , i putha ne balle lehte me friken se mos do i prishja gjumin engjellor. Sot jam munduar te jem ajo tezja qe i  ka munguar atyre , por qe nuk do i mungoje me ne ditet ne vazhdim. Tani jam mbyllur ne dhomen time dhe po mundohem te % ne librin e keshillimit , per t'u pregatitur per provimin e se shtundes.....

Nga dritarja gjysem e hapur fryen era e mengjesit te ri , nje ere e ftohte henore qe te mbush me hyjntesi dhe te sperkat me sterkalat e yjtesise qiellore. Kam aq fresk dhe trupin e kam aq te fresket ,saqe me duket vetja sikur kam persiper sterkala vese.Qielli ka filluar  te marre ngjyren e shpirtit tim sot, nje blue e celet qe te krijon idene e nje pafundesie dhe qetesie eterne. Degjohet ndonje zhurme "jete" tek -tuk ne shfryrjen e gomave te makinave dhe ndonje muzike kasetofoni qe kalon perrshqit.

Tani eshte ora e zgjimit , kurse une akoma nuk kam arritur te fle. 

Mesazh i vjetër 20 Qershor 2008 07:33
shelgu
-

Ehe, ashtu ishte, e madhe dhe menefregiste. As ma vari fare.

Mesazh i vjetër 20 Qershor 2008 15:36
Katilesha
.

Lightbulb

Zjarr,

Hena po digjet

Rete po marrin flake.

?!

Mesazh i vjetër 25 Qershor 2008 10:42
Katilesha
.

Lightbulb

Xheloziiiiii

Epo plas

aty ne vend

ne ate copez qielli pa adres

Inat

Epo te te grryeje

te te shqyeje shpirtin prej lecke

te te shkarravise fytyren prej perendeshe

te te perdhose anen tjeter te henes

Vdis sonte

shkarravitu rrugeve sonte

pa adres, pa nje strehe

pa nje dashuri ne krah

pa nje perkedhelje

pa asnje puthje

Vdis sonte

vetem

nen petkun e xhelozise

Sepse

Jam Une

Hena e Qiellit te tij

Sonte.....................

Kat / 03:31

Mesazh i vjetër 29 Qershor 2008 06:32
ESHI
Veteran ne forum

Regjistruar: 27/11/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 840

Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007
Xheloziiiiii

Epo plas

aty ne vend

ne ate copez qielli pa adres

Inat

Epo te te grryeje

te te shqyeje shpirtin prej lecke

te te shkarravise fytyren prej perendeshe

te te perdhose anen tjeter te henes

Vdis sonte

shkarravitu rrugeve sonte

pa adres, pa nje strehe

pa nje dashuri ne krah

pa nje perkedhelje

pa asnje puthje

Vdis sonte

vetem

nen petkun e xhelozise

Sepse

Jam Une

Hena e Qiellit te tij

Sonte.....................

Kat / 03:31

Shume e bukur ashtu sikurse dhe shpirti yt. Urime Kati.

Mesazh i vjetër 29 Qershor 2008 08:41
ESHI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ESHI Kliko këtu për të kontaktuar me ESHI (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ESHI Shto ESHI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ESHI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 01:07 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 66 faqe: « E parë ... « 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Ditari > Ne anen tjeter te Henes!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar