Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > mendime te castit....
Gjithsej 143 faqe: « E parë ... « 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

Citim:
Po citoj ato që tha ari77labi

NUK NXIRREN HESAPET E SHTEPISE NE PAZAR.....OOO AGUSH!!!-(marr nga njeriu me top)

Vetem Agushi eshte nga njeriu me top,....... pjesa e pare ... me duket se eshte nga nje interviste e Moggit ...... .

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 08 Prill 2008 22:15
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Vendbanimi:

Citim:

eshte njera qe shkruan ,partneri im ashtu,partneri im keshtu,si partneri im nuk ka

Kush ka probleme me burrin oo???? Lucida, Lucida

Mesazh i vjetër 08 Prill 2008 22:17
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ari.
I VETPERJASHTUAR

Regjistruar: 15/11/2006
Vendbanimi: skela e pare ne evrope
Mesazhe: 1763

Citim:
Po citoj ato që tha turll

Vetem Agushi eshte nga njeriu me top,....... pjesa e pare ... me duket se eshte nga nje interviste e Moggit ...... .

no koment

Mesazh i vjetër 08 Prill 2008 23:05
Ari. nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ari. Kliko këtu për të kontaktuar me Ari. (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ari.'t! Kërko mesazhe të tjera nga: Ari. Shto Ari. në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ari. në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

Citim:
lexova qe njeriu njeriu njihet ketu ne forum...!!!!
me duket nje mendim shume i guzimshem

nje tjeter......

eshte njera qe shkruan ,partneri im ashtu,partneri im keshtu,si partneri im nuk ka....etj,etj budallalleqe...mbush forumin me shkrime te tera."Ngjat e ngjit e ben terkuz" i thon nje fjale

po se kujt i plasi menderja per te tilla gjera!!!!????

NUK NXIRREN HESAPET E SHTEPISE NE PAZAR.....OOO AGUSH!!!-(marr nga njeriu me top)

tani ja keni fut taman adhashqiptarshe,eshte gje e mire te jesh shqiptar, por jo si ai tipi qe fillon te analozoje shume, ca gjera jane po aq te thjeshta  sic ti sheh syri.

njerzit njihen ne ket forum.... e kam shkruar une.edhe e kam shpjeguar se si e nga. kij parasysh se gjithmone nisem nga anet pozitive kur theksoj se njihen ktu.

kjo ide me erdhi sapo kisha lexuar  shkrime te ndryshme ne temen "degjo zerat brenda meje" " ditet e mia pa ty" dhe " nen forumin e lire" arsyeja se ishin ca shkrime shume te bukura poetike qe vijne direkt nga shpirti. edhe e kam theksuar aty.per ata njerz une kam shume rrespekt, pavarsisht se nuk i njoh personalisht/perball.

qe ta bej edhe me te thjeshte per tu kuptuar: e kam theksuar se ktu mund te shkruajm cfare  t'dojme ne, se jemi ne pranine e askujt, mbas nje komputeri....dmth .. p.sh. ata tipat e bute shume ne shqiperi ku shumica i kane marre neper kembe, ata e kane patur mundesine ti njohin njerzit me mire se askush. ky shembull vjen nga nje cun i lagjes sime, qe une e kam rrespektuar njesoj si ate si ate karderrin e lagjes. pra aty nijhet njeriu, kur eshte i lirshem te shprehet si te doje, ne shqiperi shumica kane rrespektuar nga frika dhe kjo nuk me ka pelqyer kurre ne shoqerine shqiptare. faktikisht ata qe u hiqnin si kapo nuk me ka plas kurre per ta.

NUK NXIRREN HESAPET E SHTEPISE NE PAZAR?!?!?!: fjala pazar dhe fjala matrapaz nuk me kane pelqyer kurre. thjesht se tipat e ksaj bote nuk e njohin  sinqeritetin. (nuk e kam fjalen per ate fshatarin e shkrete qe mundohet te ushqeje familjen).

nuk me interreson dhe nuk me ka interresuar kurr te njoh sekretet dhe hesapet e askujt, te mbash sekrete ku provohet besnikeria e njeriut, ajo eshte nje kualitet i mire. por njerzit qe kane shume sekrete kane edhe shume ftyra. prandaj ata qe ulurijne kur zemra i qan me duken njerz qe nuk kane shume ftyra, me te forte me te sinqert, i perkasin njen bote me te dobishme, nje bote qe te gjithe ne duhet te pashaportizohemi.

Mesazh i vjetër 09 Prill 2008 00:24
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
briseide
Shtrige

Regjistruar: 12/02/2007
Vendbanimi: Rrefime memece
Mesazhe: 4388

Citim:

pjesa e pare ... me duket se eshte nga nje interviste e Moggit ...... .

hahahahaha me mungon Moggi

Ky forum eshte shume i ngadalte:dmth qe postimet s'jane te shumta si dhe postuesit.Prandaj ndonje copez jete,mbase kalimtare per vete shkruesin mund te kete vemendjen e dikujt.
Nuk njihet njeriu ne forum,por perse te pretendosh ta njohesh?

Mesazh i vjetër 09 Prill 2008 01:02
briseide nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të briseide Kliko këtu për të kontaktuar me briseide (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: briseide Shto briseide në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto briseide në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha briseide

Ky forum eshte shume i ngadalte:dmth qe postimet s'jane te shumta si dhe postuesit.

Ne qofte se te kujtohet .... nuk ka pat qene keshtu. Shume me ndryshe dhe i gjalle.....

p.s. s'un e mora vesh une, kush kishe probleme me burrin ?????

Mesazh i vjetër 09 Prill 2008 02:20
Ari.
I VETPERJASHTUAR

o krutiii

po rri i qet...ca halli ke???

ti perket botes se shendetshme
une asaja me te shendetshme,se te shendetshmesh tende,,une thash qe eshte mendimi guzimshem..per te tjerat,nuk te perkasin ty fare,dhe as te kam vene re qe shkruan ne forum ...rri or i qet

dhia q....
cjapit i ha bytha

Mesazh i vjetër 09 Prill 2008 02:20
Ari. nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ari. Kliko këtu për të kontaktuar me Ari. (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ari.'t! Kërko mesazhe të tjera nga: Ari. Shto Ari. në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ari. në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Vendbanimi:

Re: o krutiii

Citim:
po rri i qet...ca halli ke???

ti perket botes se shendetshme
une asaja me te shendetshme,se te shendetshmesh tende,,une thash qe eshte mendimi guzimshem..per te tjerat,nuk te perkasin ty fare,dhe as te kam vene re qe shkruan ne forum ...rri or i qet

dhia q....
cjapit i ha bytha

E pe liverpoolin me Arsenalin?????
Neshje llahtarshme eee?????

Mesazh i vjetër 09 Prill 2008 02:22
Ari.
I VETPERJASHTUAR

Re: Re: o krutiii

Citim:

E pe liverpoolin me Arsenalin?????
Neshje llahtarshme eee?????

e lash 0-1 per arsenalin...tani sa u zgjova..kush fitoi??

Mesazh i vjetër 09 Prill 2008 02:25
Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Liverpuli fitoje 4 - 2 , por turli te lutem mos mi kthe temat te gjitha ne sport. shko tek zonat perkatese

Mesazh i vjetër 09 Prill 2008 02:28
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 13:57 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 143 faqe: « E parë ... « 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > mendime te castit....

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar