kurt
.........
Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021
|
Citim: Po citoj ato që tha ari77labi
lexova qe njeriu njeriu njihet ketu ne forum...!!!!
me duket nje mendim shume i guzimshem
nje tjeter......
eshte njera qe shkruan ,partneri im ashtu,partneri im keshtu,si partneri im nuk ka....etj,etj budallalleqe...mbush forumin me shkrime te tera."Ngjat e ngjit e ben terkuz" i thon nje fjale
po se kujt i plasi menderja per te tilla gjera!!!!????
NUK NXIRREN HESAPET E SHTEPISE NE PAZAR.....OOO AGUSH!!!-(marr nga njeriu me top)
tani ja keni fut taman adhashqiptarshe,eshte gje e mire te jesh shqiptar, por jo si ai tipi qe fillon te analozoje shume, ca gjera jane po aq te thjeshta sic ti sheh syri.
njerzit njihen ne ket forum.... e kam shkruar une.edhe e kam shpjeguar se si e nga. kij parasysh se gjithmone nisem nga anet pozitive kur theksoj se njihen ktu.
kjo ide me erdhi sapo kisha lexuar shkrime te ndryshme ne temen "degjo zerat brenda meje" " ditet e mia pa ty" dhe " nen forumin e lire" arsyeja se ishin ca shkrime shume te bukura poetike qe vijne direkt nga shpirti. edhe e kam theksuar aty.per ata njerz une kam shume rrespekt, pavarsisht se nuk i njoh personalisht/perball.
qe ta bej edhe me te thjeshte per tu kuptuar: e kam theksuar se ktu mund te shkruajm cfare t'dojme ne, se jemi ne pranine e askujt, mbas nje komputeri....dmth .. p.sh. ata tipat e bute shume ne shqiperi ku shumica i kane marre neper kembe, ata e kane patur mundesine ti njohin njerzit me mire se askush. ky shembull vjen nga nje cun i lagjes sime, qe une e kam rrespektuar njesoj si ate si ate karderrin e lagjes. pra aty nijhet njeriu, kur eshte i lirshem te shprehet si te doje, ne shqiperi shumica kane rrespektuar nga frika dhe kjo nuk me ka pelqyer kurre ne shoqerine shqiptare. faktikisht ata qe u hiqnin si kapo nuk me ka plas kurre per ta.
NUK NXIRREN HESAPET E SHTEPISE NE PAZAR?!?!?!: fjala pazar dhe fjala matrapaz nuk me kane pelqyer kurre. thjesht se tipat e ksaj bote nuk e njohin sinqeritetin. (nuk e kam fjalen per ate fshatarin e shkrete qe mundohet te ushqeje familjen).
nuk me interreson dhe nuk me ka interresuar kurr te njoh sekretet dhe hesapet e askujt, te mbash sekrete ku provohet besnikeria e njeriut, ajo eshte nje kualitet i mire. por njerzit qe kane shume sekrete kane edhe shume ftyra. prandaj ata qe ulurijne kur zemra i qan me duken njerz qe nuk kane shume ftyra, me te forte me te sinqert, i perkasin njen bote me te dobishme, nje bote qe te gjithe ne duhet te pashaportizohemi.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|