Regjistruar: 02/09/2006 Vendbanimi: . Mesazhe: 12531
Citim:Po citoj ato që tha Eria Qe te jete i qarte muhabeti,qo po ha patatet e mija,se vete perton ti bej ! Nashi jam tu sodit kohen e bukur!!! ........................ Shtshtshts mos bertit he dreq se me le ne shpi :p:p Qe ta sqarojme muhabetin Eria asht tu m'propozu per ...........komplot :p:p kunder shtetit :p:p
Citim:Po citoj ato që tha Eria Qe te jete i qarte muhabeti,qo po ha patatet e mija,se vete perton ti bej ! Nashi jam tu sodit kohen e bukur!!!
__________________ .
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Po qaj hallet me KAtin
Citim:Po citoj ato që tha Eria Po qaj hallet me KAtin ......................... : Po qajm hallet une ti dhe patatet e kishe llafin :p
Citim:Po citoj ato që tha Eria Po qaj hallet me KAtin
Regjistruar: 10/06/2004 Vendbanimi: aty ku nuk mungon rakia Mesazhe: 482
Citim:Po citoj ato që tha Eria Po qaj hallet me KAtin mos ju duhet nonje shamicke ce helbete ...
__________________ Ndizmë, vëlla një shkrepse nen qiellin e zi,nje shkrepese te brishte shprese,ne erresiren me shi..
Po shiqoj Portokallin ....degjoj muzik....kerkoj ne net dhe jena tu zgjidh me njonin ktu moralin e piezise se bylbylit dhe kafazit te Mjedes :p
Regjistruar: 27/06/2005 Vendbanimi: Eastern Seaboard Mesazhe: 4434
Po c'lodhem. Sa erdha nga nje shetitje e shkurter ne breg te detit,(oqeanit faktikisht).
__________________ I say there're no depressed words just depressed minds.
Po haj kikirika
Citim:Po citoj ato që tha Eria Po haj kikirika kush ha vetem?
Citim:Po citoj ato që tha Eria Po haj kikirika
Regjistruar: 03/02/2007 Vendbanimi: larg & afer Mesazhe: 10972
Citim:Po citoj ato që tha Demokrate4ever Po c'lodhem. Sa erdha nga nje shetitje e shkurter ne breg te detit,(oqeanit faktikisht). edhe une si ti kjesh gjiro, jo ne breg te detit por rreth e rreth katundit.
Citim:Po citoj ato që tha Demokrate4ever Po c'lodhem. Sa erdha nga nje shetitje e shkurter ne breg te detit,(oqeanit faktikisht).
Citim:Po citoj ato që tha Demokrate4ever kush ha vetem? Do nja ca ti,po jane na ato qe te mundojne ,dmth duhet ti qerosh vete !
Citim:Po citoj ato që tha Demokrate4ever kush ha vetem?