Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Kinematografia > Arkivi i Kinematografisë > Batuta nga filma shqiptare...duhet te gjeni nga kush film behet fjale? Vlerësimi i Temës: 14 votime, mesatarja 3.86.
Gjithsej 115 faqe: « E parë ... « 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Ami-
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 19/12/2002
Vendbanimi: Venezia
Mesazhe: 569

Meqe askush nuk eshte kujtuar deri tani po e vazhdoj une me nje batute te thjeshte.

"Ne kemi fjalen tone te bukur shqipe... faleminderit"

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 25 Gusht 2003 11:40
Ami- nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ami- Kliko këtu për të kontaktuar me Ami- (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ami-'t! Kërko mesazhe të tjera nga: Ami- Shto Ami- në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ami- në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lazarati
Anetar i ri

Regjistruar: 20/03/2003
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 16

(Mesonjtorja)

ja nje tjeter:

Hmmmmm ka nje babe ky per koke te babes, sdonte te martohej po naaaaa, terj ja beri,babe per koke te babes te them,eshte ai se te qe per keta e kishte mare lumi me kohe kete shtepi.

Mesazh i vjetër 25 Gusht 2003 12:38
Lazarati nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lazarati Kliko këtu për të kontaktuar me Lazarati (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Lazarati't! Kërko mesazhe të tjera nga: Lazarati Shto Lazarati në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lazarati në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Keni
Vezhgues

Regjistruar: 01/02/2003
Vendbanimi: Philadelphia usa
Mesazhe: 3202

mos eshte gje "Kapedani"

Mesazh i vjetër 25 Gusht 2003 16:05
Keni nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Keni Kliko këtu për të kontaktuar me Keni (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Keni't! Kërko mesazhe të tjera nga: Keni Shto Keni në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Keni në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BUCS
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/07/2003
Vendbanimi: ???
Mesazhe: 1256

Nuk eshte Kapedani Keni, me duket se eshte filmi me Lilo laben, po nuk me kujtohet titulli.

Mesazh i vjetër 25 Gusht 2003 17:12
BUCS nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BUCS Kliko këtu për të kontaktuar me BUCS (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BUCS Shto BUCS në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BUCS në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
jam_ai_qe_jam
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 23/07/2003
Vendbanimi: Ne mes te botes...
Mesazhe: 230

Smile

Citim:
Po citoj ato që tha Ami-
Jam ai qe jam, batuta e juaj eshte marre nga filmi televiziv:
"Une e dua Eren"

i cili eshte nje film shume i thelle dhe edukativ

te lumte Ami e gjete,,eshte nje film qe me pelqen shume

Mesazh i vjetër 25 Gusht 2003 22:32
jam_ai_qe_jam nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të jam_ai_qe_jam Kliko këtu për të kontaktuar me jam_ai_qe_jam (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: jam_ai_qe_jam Shto jam_ai_qe_jam në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto jam_ai_qe_jam në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ami-
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 19/12/2002
Vendbanimi: Venezia
Mesazhe: 569

Bucs e ke gjetur, ai eshte, filmi me duket se titullohet:
"Malet me Blerim mbuluar"

Mesazh i vjetër 26 Gusht 2003 04:34
Ami- nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ami- Kliko këtu për të kontaktuar me Ami- (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ami-'t! Kërko mesazhe të tjera nga: Ami- Shto Ami- në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ami- në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Keni
Vezhgues

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re 3125jus[1]----+.jpeg
Ky file është shkarkuar 61 herë.

Ami- si me besniku ikesaj teme po te jap nje peshqesh, po jepi dicka dhe bucs se ai ta kujtoj filmin
Me pare nuk kame ndar dhurata se kane qene paradhe dhe sipas regullilt nuk i takon dhurat.
Jepe batuten tende tani

Mesazh i vjetër 26 Gusht 2003 07:34
Keni nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Keni Kliko këtu për të kontaktuar me Keni (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Keni't! Kërko mesazhe të tjera nga: Keni Shto Keni në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Keni në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
vicki
Anetar i ri

Regjistruar: 26/08/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 1

Wink

Re: Batuta nga filma shqiptare...duhet te gjeni nga kush film behet fjale?

Citim:
Po citoj ato që tha ^blu^
te vrane o miti te vrane ,per nje cop toke.

kush nga antaret e gjen te thoj nje batute dhe keshtu me rradhe

Mesazh i vjetër 26 Gusht 2003 11:47
vicki nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të vicki Kliko këtu për të kontaktuar me vicki (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: vicki Shto vicki në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto vicki në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Billie Jean
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 18/08/2003
Vendbanimi: france
Mesazhe: 55

Ja nje batute tjeter:

"Jo akrobate, po edhe avokate po deshe behu te keqen gjyshi, vetem si jot eme jo!"

( ne fakt nuk me mbahet mend shume sakte kjo batute, shpresoj t'i jem afruar sa me shume!)

Mesazh i vjetër 26 Gusht 2003 13:52
Billie Jean nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Billie Jean Kliko këtu për të kontaktuar me Billie Jean (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Billie Jean Shto Billie Jean në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Billie Jean në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Keni
Vezhgues

billie megjithse je pa radhe dhe nuk te ta kon ty te thuash batuten po Ami- duhet te na e thoj nje batut, une po te jap pergjigjen "Kapedani"

Mesazh i vjetër 26 Gusht 2003 16:22
Ora tani: 08:35 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 115 faqe: « E parë ... « 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Arti & Kultura > Kinematografia > Arkivi i Kinematografisë > Batuta nga filma shqiptare...duhet te gjeni nga kush film behet fjale?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar