Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Vota juaj kushton, mendimi juaj vleresohet. Have fun then...
Votoni per ciftin qe shkon me shume!
Ky sondazh është i mbyllur.
Enya - Lezhjani 9 6.00%
Smoker - Angel 4 2.67%
Enigma - NS6 5 3.33%
Piktor - Eria 16 10.67%
Anemone - Cecilia 8 5.33%
Fajtor - AngelDevil 14 9.33%
Kurti -Dylan 8 5.33%
Glaukus -Katilesha 11 7.33%
Cedrus - Cedrus 9 6.00%
Balerina -Roi 6 4.00%
niqua- petter 4 2.67%
AmonAmarth - Charlotte 3 2.00%
Lela - Misterioz 12 8.00%
NS6- Amor 3 2.00%
Syrius - Klodel 6 4.00%
Debora*- AmonAmarth 7 4.67%
Debora* - Vizioner 4 2.67%
Biondia - erious 8 5.33%
Fajtor - Charlotte 7 4.67%
lubi - Al74 6 4.00%
Gjithsej: 57 votime 100%
 Sondazhi është mbyllur më 13 Prill 2010, ora 16:20  (418 ditë pas hapjes) [Modifiko Sondazhin (vetëm moderatorët)]

Gjithsej 120 faqe: « E parë ... « 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Piktor
Artist

Regjistruar: 03/02/2007
Vendbanimi: larg & afer
Mesazhe: 10972

Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha
Piktoro Kati eshte me e bute se Katilesha , te siguroj :p
Te besoj moj, se kush me genjeu se kur nuk i ecen me pentagramet perdor ca metoda te tjera muzikore me kamzhik per tu frymezuar

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 17 Shkurt 2010 01:13
Piktor nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Piktor Kliko këtu për të kontaktuar me Piktor (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Piktor Shto Piktor në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Piktor në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Eria
... smile ...

Regjistruar: 19/10/2005
Vendbanimi:
Mesazhe: 10645

Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha

EAK une nuk te kthej ma pergjigje ne kete teme, se po na therrasin priftin...:p per betimin e kam fjalen...hahahahhaha

rri amon ...se e thirren keta ..

Mesazh i vjetër 17 Shkurt 2010 01:14
Eria nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Eria Kliko këtu për të kontaktuar me Eria (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Eria Shto Eria në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Eria në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cecilia
Adoleshente

Regjistruar: 14/04/2006
Vendbanimi: Në bankat e shkollës.
Mesazhe: 8180

Re: EXIT POLL mbi çiftezimet

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori

Anemone - Cecilia
Keto se dine as vete pse do e fillojne, a do e fillojne, ne çfare konteksti, cila eshte tema, ideja kryesore dhe perfundimi. Sidomos ky i fundit mund te jete i papritur.

(vazhdojeni vete)

Dashurite e medha duke qeshur fillojne si dhe vete komedite...pastaj qajne pa pushim dersa vdesin ne fund si te gjithe tragjedite...:p

Jam si ai peshku qe rreshkas atje ku mendon se e ke kapur.

Mesazh i vjetër 17 Shkurt 2010 01:14
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

Citim:
Po citoj ato që tha odet
njerez kujdes mos ju dalin "transa" parteneret. kerkoni foto jo te surratit por te trupit...

Ka hyre Lapo ne forum ???????????? :00@@ :00@@ :00@@

Mesazh i vjetër 17 Shkurt 2010 02:28
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Mon Cherry
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 30/01/2009
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 536

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Mua sme pelqen partneri. Nuk e njof fare.

As ti mi sme pelqen mu, sa serioze vajza tkisha pergatit ene kong pale, mgjthse po tpershnes
http://www.youtube.com/watch?v=3ojqYuYJn1U

Fajtori, Lela esht si shpirt dhe veje me Vizionerin. Une jap dorheqjen vota ime shkoj er turll-debora.

Mesazh i vjetër 17 Shkurt 2010 03:28
Mon Cherry nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Mon Cherry Kliko këtu për të kontaktuar me Mon Cherry (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Mon Cherry Shto Mon Cherry në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Mon Cherry në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Charlotte
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 11/02/2010
Vendbanimi: Gjithandej
Mesazhe: 596

Citim:
Po citoj ato që tha odet

Charlotte pse me jep pershtypjen e atyre shoqeve me pantallona ti?!!

Odet ngaqe jam e re,hajde kontrollo nese ke dyshime

Mesazh i vjetër 17 Shkurt 2010 03:30
Charlotte nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Charlotte Kliko këtu për të kontaktuar me Charlotte (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Charlotte Shto Charlotte në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Charlotte në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Roi
Drift in and out....

Regjistruar: 22/04/2009
Vendbanimi: Shkretetire
Mesazhe: 786

Obobo....ketu me duket se perfunduam si puna e Shen Thomait qe nuk besonte nese nuk prekte....kam frike se do marri ndonje karakter tjeter kjo ...tema !!

Mesazh i vjetër 17 Shkurt 2010 03:36
Roi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Roi Kliko këtu për të kontaktuar me Roi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Roi Shto Roi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Roi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

ore! kush e beri ket listen, turllit dhe fajtorit i keni dhene nga dy femra kurse une vetem nje
nejse ka edhe me keq, cedrusin e keni lene te lozi me veten
its ok baby dylan, je femra me me fat ne bote, you'll be happily ever after with me... tka dal fati with the biggest loser

Mesazh i vjetër 17 Shkurt 2010 05:07
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Citim:
Po citoj ato që tha Mon Cherry

As ti mi sme pelqen mu, sa serioze vajza tkisha pergatit ene kong pale, mgjthse po tpershnes
http://www.youtube.com/watch?v=3ojqYuYJn1U

Fajtori, Lela esht si shpirt dhe veje me Vizionerin. Une jap dorheqjen vota ime shkoj er turll-debora.

Po atehere me bej te nderroj mendje. Kshu nga foto dukesh shume thekthi
Flm per kengen, ma dedikojne shume veta.

Mesazh i vjetër 17 Shkurt 2010 05:25
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Fajtori
Apo jo?

Regjistruar: 11/06/2002
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 10706

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr

Po atehere me bej te nderroj mendje. Kshu nga foto dukesh shume thekthi
Flm per kengen, ma dedikojne shume veta.

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/VykALVksOww&hl=en_US&fs=1&start=252"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/VykALVksOww&hl=en_US&fs=1&start=252" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Mesazh i vjetër 17 Shkurt 2010 16:40
Fajtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Fajtori Kliko këtu për të kontaktuar me Fajtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Fajtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Fajtori Shto Fajtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Fajtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 22:20 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 120 faqe: « E parë ... « 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Vota juaj kushton, mendimi juaj vleresohet. Have fun then...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar