Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Tema Shoqerore > C'mendoni per Facebook?
Gjithsej 28 faqe: « E parë ... « 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Glaukus
i heshtur ....

Regjistruar: 23/04/2006
Vendbanimi: buzë detit
Mesazhe: 6705

opo emrin ta them un , vetem jo afer veshit se ........... nuk mbaj pergjegjesi se çfar ndodh ma mbrapa

a ke pagujt siguracion per veshin ????

- Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 15 Qershor 2010 02:43
Glaukus nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Glaukus Kliko këtu për të kontaktuar me Glaukus (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Glaukus Shto Glaukus në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Glaukus në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

Citim:
Po citoj ato që tha moonlight
Nuk kam..
Dhe arsyeja e vetme qe nuk hap nje, eshte se kam frike qe do behem addicted 2 it.

cte keqe ka beju addicted e ne fb ste bo dem

Mesazh i vjetër 15 Qershor 2010 03:22
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Charlotte
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 11/02/2010
Vendbanimi: Gjithandej
Mesazhe: 596

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus

opo emrin ta them un , vetem jo afer veshit se ........... nuk mbaj pergjegjesi se çfar ndodh ma mbrapa

a ke pagujt siguracion per veshin ????

Po cfare do ndodhe ore?Une ste kerkova ndo1 gje me pergjegjesi,thjesht te me mesosh pak

Mesazh i vjetër 16 Qershor 2010 02:04
Charlotte nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Charlotte Kliko këtu për të kontaktuar me Charlotte (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Charlotte Shto Charlotte në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Charlotte në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
misterioz
rrugaç

Regjistruar: 30/12/2004
Vendbanimi: rrugeve
Mesazhe: 892

Ruhuni nga Facebook-u

Citim:
Po citoj ato që tha Roi
Dita dites me krijohet ideja se jam personi i vetem ne bote pa nje llogari ne FB !! Dhe sinqerisht ndihem goxha mire !!
Eeeeee..... jo mër jahu jo,as me pseudonim si puna ime sje regjistru a,ja ashtu kot sa per te pare se çbehet aty me shoqerine e vjeter dhe te re .Ku jane e ku sjane çbejne,si bëjnë,pse e bejne,kur e qysh e bejne...Kjo kureshtje ste le qe te ndihesh goxha mire ,se njeriu nga natyra s’ndjehet kurre mire po se provoj nje gje qe e kane provu pothujase te gjithe.

Tani lexova qe shkaku kryesor i divorceve dhe i ndarjeve ne amerike eshte Feçbuku,e besoj , e besoj dhe mendoj se qe ne momentin qe vendos te regjistrohesh fillojne kokeçarjet ,dilema kryesore :duhet tja jap apo jo passwordin gruas ,te fejuares apo te dashures,gjysmes tende ,zemres tende.Ne te dyja rastet eshte pune m**i .Do thote ndonjeri nga ju qe regjistrohu dhe mos i thuaj fare,as mos tju shkoj nepermend ,ne krye te dy diteve do ta marri vesh.
Ja ku vendos dhe ti te regjistrohesh me ne fund dhe me vete thua qe skam per tja dhene passwordin,se fundi fundit kam edhe une privacine time.Qe ketu lind dyshimi..pse sma jep ,çfare me fsheh,dhe hop regjistrohet edhe ajo (mbase edhe me pseudonim)per te te pergjuar.Dhe nje dite , ashtu si papritur kur te jeni ne shtepi para televizorit ,ose duke ngrene buke te vjen pyetja: kush jane ato femrat qe ke shoqe ti ne facebook dhe une si noh fare . Po he dhe ti sa kureshtare behesh ,se çjane nja dy te tetevjeçares 3 fillores,dhe dy te kopshtit qe une as si mbaj mend fare. Po mire ma jep pak passwordin ta shikoj edhe une profilin tend,vazhdon qetesisht ajo. E pse ta jap ,po privacia ime thua ti ,dhe ja ku filluan gërr-vërret.Shpejt ma jep passwordin kur ske gje per te fshehur .Sta jap ja kthen ti , ka burrra këtuuuuu ,hë hë. Ore gomar ta kthen ajo, (thate fare)shpejt passwordin se bera namin ketu , dhe ti si burre qe je tak fak ja jep.Jepjani japjani por pasi ti keni bere nje pastrim ose update me rrenje e dhemballe profilit.Nje ti rene ne dore passwordi profilit tend dhe dihet se çdo ndodhi ,pak a shume ndodh ajo qe ju ndodh burrave kur fillojne e kerkojne psh kutine e piperit ne kuzhinen e gatimit dmth profili yt behet lesh arapi fillojne kerkimet ne rrang FBI-je ,qe edhe sikur ti kesh fshire ca emra ajo i ka shkruajtur diku dhe fillon e ju çon nga nje mesazh prej profilit tend me frazen : O yllo çkemi ? Pres pergjigje ,sigurisht qe mezi e pret,kaq…..dhe rruga drejt ndarjes fillon e duket ne horizont.Ne shtepi i qeshni me zor njeri-tjetrit dhe mendja ju rri tek feçbuku.Kjo situate quhet Knoc Dawn dmth ndarja vjen kadalë e kadalë.
Rasti dyte eshte kur ti vendos qe si burrë qe se rruan sqetllën kurrë ja jep passwordin zemres tende qe ne momentin e regjistrimit….,autogol….,bije direkt e Knoc Out,pra direkt e tuç qe me goditjen e pare,goditja do te vij patjeter ,por ne kohen dhe momentin e duhur,atehere kur ti mos ta kesh mendjen fare.Shikoni ose me sakte lexoni se çfare i ndodhi nje shokut tim : nje ish e dashura e vet e gjen ne FB dhe i dergon nje mesazh shume mallengjyes dhe me lot ne sy i shkruante : sa gezohem qe te pashe , paske edhe dy femije,me shendet po qenke shume mire ,si spaske ndryshuar fare ,po ate trup te bukur paske si atehere, o zot akoma me ben te dridhem,dhe me nje permallim te veçante i pershkruante momentet erotike qe kishin kaluar bashke dhe keto deri ne detajet me te vogla…Ne fund letra mbyllej me nje : po si me le ti mua…(lot)dhe per ke de, per ate shtrigen e keqe,ajo eshte keshtu e ashtu ..,etj..,etj …jepini rruge imagjinates tani.Shyqyr qe e pa para gruas se po ta kishte lexuar ajo e para ë,ë-hë .
Prandaj pune dreqi ky Facebook-u,te pakten tek te tjerat si HI5, Badoo etj etj regjistrohesh me pseudonim .
Ps.sikur jane shtuar ca si shume profilet keto kohet e fundit ë.

Mesazh i vjetër 17 Qershor 2010 20:45
misterioz nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të misterioz Kliko këtu për të kontaktuar me misterioz (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të misterioz't! Kërko mesazhe të tjera nga: misterioz Shto misterioz në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto misterioz në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

Thumbs up

Re: Ruhuni nga Facebook-u

Citim:
Po citoj ato që tha misterioz
Eeeeee..... jo mër jahu jo,as me pseudonim si puna ime sje regjistru a,ja ashtu kot sa per te pare se çbehet aty me shoqerine e vjeter dhe te re .Ku jane e ku sjane çbejne,si bëjnë,pse e bejne,kur e qysh e bejne...Kjo kureshtje ste le qe te ndihesh goxha mire ,se njeriu nga natyra s’ndjehet kurre mire po se provoj nje gje qe e kane provu pothujase te gjithe.

Tani lexova qe shkaku kryesor i divorceve dhe i ndarjeve ne amerike eshte Feçbuku,e besoj , e besoj dhe mendoj se qe ne momentin qe vendos te regjistrohesh fillojne kokeçarjet ,dilema kryesore :duhet tja jap apo jo passwordin gruas ,te fejuares apo te dashures,gjysmes tende ,zemres tende.Ne te dyja rastet eshte pune m**i .Do thote ndonjeri nga ju qe regjistrohu dhe mos i thuaj fare,as mos tju shkoj nepermend ,ne krye te dy diteve do ta marri vesh.
Ja ku vendos dhe ti te regjistrohesh me ne fund dhe me vete thua qe skam per tja dhene passwordin,se fundi fundit kam edhe une privacine time.Qe ketu lind dyshimi..pse sma jep ,çfare me fsheh,dhe hop regjistrohet edhe ajo (mbase edhe me pseudonim)per te te pergjuar.Dhe nje dite , ashtu si papritur kur te jeni ne shtepi para televizorit ,ose duke ngrene buke te vjen pyetja: kush jane ato femrat qe ke shoqe ti ne facebook dhe une si noh fare . Po he dhe ti sa kureshtare behesh ,se çjane nja dy te tetevjeçares 3 fillores,dhe dy te kopshtit qe une as si mbaj mend fare. Po mire ma jep pak passwordin ta shikoj edhe une profilin tend,vazhdon qetesisht ajo. E pse ta jap ,po privacia ime thua ti ,dhe ja ku filluan gërr-vërret.Shpejt ma jep passwordin kur ske gje per te fshehur .Sta jap ja kthen ti , ka burrra këtuuuuu ,hë hë. Ore gomar ta kthen ajo, (thate fare)shpejt passwordin se bera namin ketu , dhe ti si burre qe je tak fak ja jep.Jepjani japjani por pasi ti keni bere nje pastrim ose update me rrenje e dhemballe profilit.Nje ti rene ne dore passwordi profilit tend dhe dihet se çdo ndodhi ,pak a shume ndodh ajo qe ju ndodh burrave kur fillojne e kerkojne psh kutine e piperit ne kuzhinen e gatimit dmth profili yt behet lesh arapi fillojne kerkimet ne rrang FBI-je ,qe edhe sikur ti kesh fshire ca emra ajo i ka shkruajtur diku dhe fillon e ju çon nga nje mesazh prej profilit tend me frazen : O yllo çkemi ? Pres pergjigje ,sigurisht qe mezi e pret,kaq…..dhe rruga drejt ndarjes fillon e duket ne horizont.Ne shtepi i qeshni me zor njeri-tjetrit dhe mendja ju rri tek feçbuku.Kjo situate quhet Knoc Dawn dmth ndarja vjen kadalë e kadalë.
Rasti dyte eshte kur ti vendos qe si burrë qe se rruan sqetllën kurrë ja jep passwordin zemres tende qe ne momentin e regjistrimit….,autogol….,bije direkt e Knoc Out,pra direkt e tuç qe me goditjen e pare,goditja do te vij patjeter ,por ne kohen dhe momentin e duhur,atehere kur ti mos ta kesh mendjen fare.Shikoni ose me sakte lexoni se çfare i ndodhi nje shokut tim : nje ish e dashura e vet e gjen ne FB dhe i dergon nje mesazh shume mallengjyes dhe me lot ne sy i shkruante : sa gezohem qe te pashe , paske edhe dy femije,me shendet po qenke shume mire ,si spaske ndryshuar fare ,po ate trup te bukur paske si atehere, o zot akoma me ben te dridhem,dhe me nje permallim te veçante i pershkruante momentet erotike qe kishin kaluar bashke dhe keto deri ne detajet me te vogla…Ne fund letra mbyllej me nje : po si me le ti mua…(lot)dhe per ke de, per ate shtrigen e keqe,ajo eshte keshtu e ashtu ..,etj..,etj …jepini rruge imagjinates tani.Shyqyr qe e pa para gruas se po ta kishte lexuar ajo e para ë,ë-hë .
Prandaj pune dreqi ky Facebook-u,te pakten tek te tjerat si HI5, Badoo etj etj regjistrohesh me pseudonim .

Mesazh i vjetër 18 Qershor 2010 00:51
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cecilia
Adoleshente

Regjistruar: 14/04/2006
Vendbanimi: Në bankat e shkollës.
Mesazhe: 8180

Re: Ruhuni nga Facebook-u

Citim:
Po citoj ato që tha misterioz

Shume gjate i paske ra ti misteriozo ka rruge me te shkurtra.

Me duket absurde qe nje çift te ndahet prej facebook-ut...Ata qe arrijne ne ndarje do kene pasur aq shume probleme sa qe FC eshte shkaku...sebepi.

NJerzit qe besojne qe dikush tjeter do vi & do t'i shpetoj nga problemet e tyre apo dikush do t'i japi dashurine e shumepritur, per mua jane njerez qe s'njohin realitetin.

Asnjehere s'kam pritur nga te tjere por te tjere kane pritur nga une. Ceci

Mesazh i vjetër 18 Qershor 2010 13:25
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
some of us just dont have much to show off, so we choose not to show up at this party or simply put, we have moved on

Hahahahahahahahahaha! Uf, c'te qeshur!

Mesazh i vjetër 18 Qershor 2010 22:45
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dylan
Veteran ne forum

Regjistruar: 18/05/2009
Vendbanimi: vlore
Mesazhe: 5487

me vu naj foto te bukur e me shit mend ne fund

Mesazh i vjetër 19 Qershor 2010 03:38
dylan nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dylan Kliko këtu për të kontaktuar me dylan (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dylan Shto dylan në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dylan në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

Re: Re: Ruhuni nga Facebook-u

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia

Shume gjate i paske ra ti misteriozo ka rruge me te shkurtra.

Me duket absurde qe nje çift te ndahet prej facebook-ut...Ata qe arrijne ne ndarje do kene pasur aq shume probleme sa qe FC eshte shkaku...sebepi.

NJerzit qe besojne qe dikush tjeter do vi & do t'i shpetoj nga problemet e tyre apo dikush do t'i japi dashurine e shumepritur, per mua jane njerez qe s'njohin realitetin.

Asnjehere s'kam pritur nga te tjere por te tjere kane pritur nga une. Ceci

O Cec ......... une qe po perpiqesha te te harroja ....................... ti me shfaqesh gjithmone e me e ........................... zgjuar ......... .

Mesazh i vjetër 20 Qershor 2010 00:07
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cecilia
Adoleshente

Regjistruar: 14/04/2006
Vendbanimi: Në bankat e shkollës.
Mesazhe: 8180

Re: Re: Re: Ruhuni nga Facebook-u

Citim:
Po citoj ato që tha AmonAmarth

O Cec ......... une qe po perpiqesha te te harroja ....................... ti me shfaqesh gjithmone e me e ........................... zgjuar ......... .

A martohemi bashke?

(sa me pelqejne fjalet e medhaja, si 'shfaqesh' 'perpiqesha' 'zgjuar' )

Mesazh i vjetër 20 Qershor 2010 15:09
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 23:18 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 28 faqe: « E parë ... « 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Tema Shoqerore > C'mendoni per Facebook?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar