Amelie
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 13/09/2011
Vendbanimi: France
Mesazhe: 94
|
Citim: Po citoj ato që tha lule
AD , gjo e mir kjo tdush e ti resp komshiet , se vej ndyshim , ja dhe un ashtu boj .
Ktu kam nje komshie femer , shoqe e bukur qamet , po pak less , kam dhe nje shok , femrat vdesin per te , halli ai kerkon pamundesit , qe i bie , ec e merre vesht ..
problemi esht qe lulja i shef si shok e jo me larg se kaq.... pra kjo verteton gjinin time si Femer , plus kam fatin qe ktu ka nja 3 vet qe me njohin real , kurse vllai jot mduket si pa gjini troç!
nejse , gje pak interes ...po meqe ra fjala ke Dashuria per komshiet dhe meqe mpyti dje a do nuse , apo kishte per komshiun tim Fanin ai?? mduket se u revoltova kot
P.s Ameli po qite noj llaf me shum ,(se s'te rri goja ty ) kam me t'hudh koven qe lava shpin , mu ke rrobat e lara
aahahahhaah si te kom mi amon!!goc flori ahaah ))thuj po deshe hajt te ngacmojm ty se sulen dobermanet pa u menduar shum hahahah!,.,ej digjo ktu ti per ate koven te erdha siper te derdha therrimet e bukus qe kom bledh ka ty kur ma tun ate mulesen si nikoqire ahaahhahah!!oo kjo;;;;;bisou zemra!!!e mos caj kok se boa kte zanat ka
|