Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Shiten Moderatoret !!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Gjithsej 44 faqe: « E parë ... « 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Darke is it ur navel?
By the way,I like the trousers (I think I got a pair in the same model :p )

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 05 Prill 2004 22:38
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Klodel
.

Regjistruar: 10/01/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 5233

ika un tani, me thoni ne duart e kujt bleresi perfundova qe te pergatit strategjine

naten e mire kalamaja

Mesazh i vjetër 05 Prill 2004 22:40
Klodel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Klodel Kliko këtu për të kontaktuar me Klodel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Klodel Shto Klodel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Klodel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Klodel
.

Citim:
Po citoj ato që tha i_lire
30.000 edhe e mbyllim kete muhabet.

Shenjo mos te pafsha ne rruge, vula vula!

ofroj 100 000 mbi 30 000 eurot e i lire qe i kam fitu nga gjyqi qe hodha punen per dok qe nuk mi beri dhe e konsideroj veten monopol te vetvetes.
nuk jam me ne shitje

i kenaqur shenjtor me 130 000 euro?

shpresoj qe po, nese jo i marr radios nja nje milion gjobe pa frike, ti cakto cmimin se un ne dore e kam.

Mesazh i vjetër 05 Prill 2004 23:29
Klodel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Klodel Kliko këtu për të kontaktuar me Klodel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Klodel Shto Klodel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Klodel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Shenjtori
Still Angel

Regjistruar: 15/09/2003
Vendbanimi: FREE
Mesazhe: 765

Citim:
Po citoj ato që tha analistja

ofroj 100 000 mbi 30 000 eurot e i lire qe i kam fitu nga gjyqi qe hodha punen per dok qe nuk mi beri dhe e konsideroj veten monopol te vetvetes.
nuk jam me ne shitje

i kenaqur shenjtor me 130 000 euro?

shpresoj qe po, nese jo i marr radios nja nje milion gjobe pa frike, ti cakto cmimin se un ne dore e kam.

I_lire, ke ndermend ta rrisesh cmimin e anes apo te fus ne xhep ato 130 000 Euro une. Me kete shume i jap dhe veten une si "opsion shtese"........

Mesazh i vjetër 06 Prill 2004 00:52
Shenjtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Shenjtori Kliko këtu për të kontaktuar me Shenjtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Shenjtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Shenjtori Shto Shenjtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Shenjtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
i_lire
^^i_lire^^

Regjistruar: 02/08/2003
Vendbanimi: ^^__^^
Mesazhe: 1610

E mer s'prisni hic ju, se sa shita shtepine mer, bo me bete troke.

O Ana s'do ti qe s'do te te blej une? KURRE MOS DAC!

200.000 EURO ketu Shenjtor, po the po ke dhe nje nuse te mire nga mbrapa.

VULA VULA KURRIZIN MOS ME DALSH PERPARA!!

Mesazh i vjetër 06 Prill 2004 01:21
i_lire nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të i_lire Kliko këtu për të kontaktuar me i_lire (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të i_lire't! Kërko mesazhe të tjera nga: i_lire Shto i_lire në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto i_lire në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Shenjtori
Still Angel

Atehere Analistja shitet per 200 000 Euro dhe nje nuse per mua te ofruara nga I_lire.....

200 000 e 1
200 000 e 2
200 000 e 3

Ta gezosh I_lire........:p

Mesazh i vjetër 06 Prill 2004 01:24
Shenjtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Shenjtori Kliko këtu për të kontaktuar me Shenjtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Shenjtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Shenjtori Shto Shenjtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Shenjtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Bledumi
----------

Regjistruar: 06/09/2003
Vendbanimi: Tr
Mesazhe: 2110

E gezofsh i_liro.....

Me sa me shume te tjera nga mbrapa..:p

Mesazh i vjetër 06 Prill 2004 01:25
Bledumi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Bledumi Kliko këtu për të kontaktuar me Bledumi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Bledumi Shto Bledumi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Bledumi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
i_lire
^^i_lire^^

Regjistruar: 02/08/2003
Vendbanimi: ^^__^^
Mesazhe: 1610

URRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Cuna prit te marr cik kalemin e te bej planet cfare do bej me analisten.

Mesazh i vjetër 06 Prill 2004 01:27
i_lire nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të i_lire Kliko këtu për të kontaktuar me i_lire (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të i_lire't! Kërko mesazhe të tjera nga: i_lire Shto i_lire në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto i_lire në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Klodel
.

kesaj i thone era tradheti. pse per 70 000 euro me shume me shite mo shenjtor. ik se ste flas me

Mesazh i vjetër 06 Prill 2004 19:08
Shenjtori
Still Angel

O ana me vjen keq por nuk mund ta rrefuzoja me.....

Nuk eshte puna se te shita per 70 000 Euro me shume, por dhe per nje nuse qe do ma sillte I_lire nga jashte......

Pastaj e kam mik dhe nuk doja qe te te humbiste.:p:p

Mesazh i vjetër 06 Prill 2004 19:11
Ora tani: 21:24 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 44 faqe: « E parë ... « 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Shiten Moderatoret !!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar