Regjistruar: 03/12/2004 Vendbanimi: veçse në dorën e Zotit! Mesazhe: 2053
edhe une keshtu them...
__________________ Vdes vetem ajo dashuri, per te cilen nuk enderrohet më (Pedro Salinas)
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 04/06/2005 Vendbanimi: NERIELO RECORD'S Mesazhe: 2924
Citim:Po citoj ato që tha lezhjani-82 kujton se po i bejne fotografi... bravo rradha jote....
Citim:Po citoj ato që tha lezhjani-82 kujton se po i bejne fotografi...
__________________ R.E.S.P.E.K.T
cfare del nga kryqezimi i gjarprit me iriq????
Citim:Po citoj ato që tha halfgang cfare del nga kryqezimi i gjarprit me iriq???? kaq e veshtire qenka?????
Citim:Po citoj ato që tha halfgang cfare del nga kryqezimi i gjarprit me iriq????
as qe behet fjale...sekziston.....para se te kryqezohen, gjarpri ka ngordhur nga impotenca....
Citim:Po citoj ato që tha isra as qe behet fjale...sekziston.....para se te kryqezohen, gjarpri ka ngordhur nga impotenca.... ekziston dhe del TEL ME GJEMBA
Citim:Po citoj ato që tha isra as qe behet fjale...sekziston.....para se te kryqezohen, gjarpri ka ngordhur nga impotenca....
Citim:Po citoj ato që tha halfgang ekziston dhe del TEL ME GJEMBA hahaha
Citim:Po citoj ato që tha halfgang ekziston dhe del TEL ME GJEMBA
cfare i thote muri murit ???
une jam me i forte se ti
Citim:Po citoj ato që tha isra une jam me i forte se ti jooooo ka te bej me takim....
Citim:Po citoj ato që tha isra une jam me i forte se ti