Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > Qeveria e re Vlerësimi i Temës: 2 votime, mesatarja 5.00.
Gjithsej 69 faqe: « E parë ... « 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
wydra
y'know

Regjistruar: 10/10/2004
Vendbanimi: From Beyond
Mesazhe: 982

ore, ky ministri i thesarit grricet per ndonje proces me duket, qe te vije verdalle si.... Do rrish rehat se me prish popullaritetin ti apo si e ke hallin! Apo te paska marre malli te bredhesh neper gjyqe Ore, duhet ta kesh mire me drejtesine, se te gjen belaja nga s'e pret pastaj! Vertete paraja mund te hedhe ujin perpjete, po une pare kam boll, dhe si femer qe jam e vleresoj shume imazhin tim publik, prandaj te lutem mos ma ngacmo!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 25 Maj 2005 01:59
wydra nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të wydra Kliko këtu për të kontaktuar me wydra (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: wydra Shto wydra në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto wydra në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
NS-6
Mnemonic

Regjistruar: 17/01/2005
Vendbanimi: Raccon City
Mesazhe: 3634

numri 2 i gazetes "forumihorizont"

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re gazeta nr 2 finale.jpg
Ky file është shkarkuar 70 herë.

numri 2 i gazetes...opozite gjeni firmat dhe kerkoni zgjedhje se knej po bohet puna lomsh

Mesazh i vjetër 25 Maj 2005 03:18
NS-6 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të NS-6 Kliko këtu për të kontaktuar me NS-6 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të NS-6't! Kërko mesazhe të tjera nga: NS-6 Shto NS-6 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto NS-6 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
myzeqari
daddy

Regjistruar: 14/10/2004
Vendbanimi: England
Mesazhe: 2498

Aferim te qofte bimbash NS_6

15 000 Euro !! (ne fakt per ate shume kishim rene dakort , por une 2000 u dhashe vetem , dhe pjesen tjeter e futa tek sirtari i buxhetit personal )
Si shume paskam dhene !!
E mar prapa ate qe thashe per burgun ;qysh mor Konteja u takua me Grekun eeeeeee , haram i qofshin ato qese qe i dhashe !
Jazek !!

Mesazh i vjetër 25 Maj 2005 03:39
myzeqari nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të myzeqari Kliko këtu për të kontaktuar me myzeqari (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të myzeqari't! Kërko mesazhe të tjera nga: myzeqari Shto myzeqari në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto myzeqari në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
NS-6
Mnemonic

binde ate sekretaren tende te me jape ato informacionet se perndryshe do na e shese vendin tek greku!!!!

p.s ato leket ishin per vrasesit qe do me hiqnin qafe apo harrove?

Mesazh i vjetër 25 Maj 2005 03:50
NS-6 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të NS-6 Kliko këtu për të kontaktuar me NS-6 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të NS-6't! Kërko mesazhe të tjera nga: NS-6 Shto NS-6 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto NS-6 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lubi
shume pune

Regjistruar: 06/05/2005
Vendbanimi: shtepi
Mesazhe: 378

Je i madh.........te lumte -dora e vogel!!!!!!!!!!!!!!

NS-6 me kete numrin e dyte te gazetes ma ke mbushur mendjen se::::

ke formuluar nje gazete --te pavarur--realiste---te paperlyer---jo servile ndaj asnjeres ----pale
Te jap fjalen qe sapo te shkoj tani ne pune do t'ia kerkoj vete shefit(per te mos i ecur me hile)qe te me lere te takohem personalisht me ty

P.S.nese realizohet nje takim i tille (qe shpresoj se shpejti te me jepet miratimi per kete)ti do te bindesh edhe vete se sa e rendesishme do te mund te behem per te ---ardhmen dhe per prespektiven e lavdishme te artikujve qe do te shkruhen me tej ne numrat e tjere

Te falenderoj qe lavderove per aq bamiresi Shefin tim

Sa per Kontinentin mos e ke fare merak do te te ndihmoj personalisht(sigurisht nese ti do dhe nese krijohen rrethanat).................

Nje numer shume i kendshem gazete------bravo--meriton vleresimin-----
TE LUMTE DORA E VOGEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mesazh i vjetër 25 Maj 2005 09:38
lubi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lubi Kliko këtu për të kontaktuar me lubi (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lubi't! Kërko mesazhe të tjera nga: lubi Shto lubi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lubi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kontinenti
Blujtes

Regjistruar: 14/09/2004
Vendbanimi: mbi kete planet
Mesazhe: 4934

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re gazeta nr 2 finale.jpg
Ky file është shkarkuar 49 herë.

LAJME ;
Sot ne mesnate u hodh ne ere redaksia e gazetes FORUMI HORIZONT.
Nuk ka te vdekur , por vetem kryeredaktori i saje zoti, NS-6 eshte i plagosur dhe jasht rrezikut per jeten.
Kamera jone ishte ne spitalin ku ai ndodhet momentalisht,por z.NS-6 nuk pranoi te prononcohej para saj.
Banditet qe bene kete krim u larguan ne drejtim te pa ditur.Policia eshte ne ndjekje te tyre.
Komentet ne lidhje me kete ngjarje te shemtuar do t'i japim ne lajmet e oreve te tjera.
Vazhdojme programin....

Mesazh i vjetër 25 Maj 2005 10:11
kontinenti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kontinenti Kliko këtu për të kontaktuar me kontinenti (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kontinenti Shto kontinenti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kontinenti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
oliinter
Veteran ne forum

Regjistruar: 01/10/2004
Vendbanimi: brunssum netherland
Mesazhe: 3833

wydra you are next

Citim:
Po citoj ato që tha wydra
ore, mblidhni mendjen, se po s'qeme te bashkuar do na haje ujku (opozita)!

Ti konti nuk e ke keq per oliinter, ndersa per NS-6 te thashe qe e rregulloj une ate muhabet

Wydra ti do te jesh e dyta ne listen time te varjes pas kontinentit....

Ty nuk do te var prej bythe por prej ........ (Hunde) hahahahahahahaahahahaa!

Te gjitheve ju ka ardhur fundi edhe 1 muaj ju ndajne nga zgjedhjet...

Mesazh i vjetër 25 Maj 2005 13:22
oliinter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të oliinter Kliko këtu për të kontaktuar me oliinter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: oliinter Shto oliinter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto oliinter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
oliinter
Veteran ne forum

Regjistruar: 01/10/2004
Vendbanimi: brunssum netherland
Mesazhe: 3833

Me kujdes kontinento!!!!!!!

Mos harro qe une kam edhe nje pjese te ushtrise me vete....

MOs u merzisni se puci per te rrezuar qeverine po pergatitet me se miri...

Te tereve ne hell do tju shkoj......

YOU ARE NEXT!!!!!!

Mesazh i vjetër 25 Maj 2005 13:26
oliinter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të oliinter Kliko këtu për të kontaktuar me oliinter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: oliinter Shto oliinter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto oliinter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
NS-6
Mnemonic

o lubi!per ty dhe per wydren vend do kete patjeter nese qeveria qe do vije nuk do te kete probleme me mu!!!kur te duash hajde ne spital dhe takohemi se une per nja 5 dit nuk me nxjerrin!!!e di si me eshte bere fytyra nga te djegurat?do te postoj nje foto me vone!!!
olinter te thashe njehere qe nuk i kerkon dot zgjedhjet me kete qeveri nese nuk mbledh 13 firma...aiaaaa!!!!ti moj infermiere ngadale moj se me duhen akoma!!!kam pesuar djegie ne gjithe trupin...a cme beri ai atentat!!!po vras mendjen kush te ma kete bere valle?une nuk kam armiq!!!pastaj une sa here kam thene "plumba jo pellumba"...dmth "pellumba jo plumba"...te ma kene bere ata te qeverise aaaa?

oj qeveri qe ketu ne spital do ju hedh nga pushteti!!!ta dish kete!!!
wyder a ka ndonje te re nga ato qe kane kryer ate atentat?sma merr mendja!!!ahia...oj infermermiere ta thash iher.....

Mesazh i vjetër 25 Maj 2005 18:32
lubi
shume pune

Regjistruar: 06/05/2005
Vendbanimi: shtepi
Mesazhe: 378

o Zot sa keq me vjen........:(

sapo lexova per situaten nesje NS-6 mos u merzit per gazeten ajo rregullohet do te flas personalisht me shefin tim dhe ai do te te jape fonde nga buxheti i thesarit pasi ti e meriton se ne shkrimin e botuar ne kete numer te gazetes ti e lavderove per bamiresi..................

nuk e mendoj e as qe po me vete fare neper mend se kush ta beri kete e rendesishme eshte qe je gjalle e qe ke shpetuar(ej mos te eshte plagosur more ndonje vend delikat se atehere qenka me te vertete keq puna)-----bo bo mos ke mbetur keshtu aman te keqen mos me tmerro.................

qe u vonova te vij te te shoh por po mar masat e jam pergatitur ti bej balle atij(ose atyre )qe te katandisen keshtu----------

Ne si ministri distancohemi nga keto akte te shemtuara dhune e vandalizmi

kam besim te plote tek drejtesija e kesaj lloj qeverie tek vete Zj.Wydra se kriminelet do te kapen dhe denohen

P.S meqenese jam duke u mare me fushaten e nuk te vij dot prane te puth nga larg sherim te shpejte (mos i le ato infermieret te ti fusin duart kudo se ato jane shume te rrezikshme aq duan dhe.................)

Mesazh i vjetër 25 Maj 2005 18:57
lubi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lubi Kliko këtu për të kontaktuar me lubi (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lubi't! Kërko mesazhe të tjera nga: lubi Shto lubi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lubi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 08:04 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 69 faqe: « E parë ... « 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > Qeveria e re

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar