Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Po pi filxhanin e trete te kafese....dhe po me hapen syte avash avash
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 02/09/2006 Vendbanimi: . Mesazhe: 12531
Te parukierjaaaaa... Duke pritur te me mbaroje minutazhi i bojes dhe nderkohe po navigoj poshte e perpjete...
__________________ .
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Te parukierjaaaaa... Duke pritur te me mbaroje minutazhi i bojes dhe nderkohe po navigoj poshte e perpjete... Sa vuan dhe ti,ca ngjyre po i ben..une u ktheva ne origjine..te zinjjjjjjjjjjjjjjjj Tani po bej pushim duke postuar foto
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Te parukierjaaaaa... Duke pritur te me mbaroje minutazhi i bojes dhe nderkohe po navigoj poshte e perpjete...
Citim:Po citoj ato që tha Eria Sa vuan dhe ti,ca ngjyre po i ben..une u ktheva ne origjine..te zinjjjjjjjjjjjjjjjj Tani po bej pushim duke postuar foto Me ka kapur me te kuqen taniii.. Ikaaaaa se po trajtoj edhe thonjte per rruge... Puciiiiiii ps: I gezofsh te tuat dhe na update me ndonje foto
Citim:Po citoj ato që tha Eria Sa vuan dhe ti,ca ngjyre po i ben..une u ktheva ne origjine..te zinjjjjjjjjjjjjjjjj Tani po bej pushim duke postuar foto
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Me ka kapur me te kuqen taniii.. Ikaaaaa se po trajtoj edhe thonjte per rruge... Puciiiiiii ps: I gezofsh te tuat dhe na update me ndonje foto Shiko mire se kam bere update 3 foto new Puccccccccciiiiiiiiii zemra dhe te fala andej nga do vesh,mendo cik per mua hahha
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Me ka kapur me te kuqen taniii.. Ikaaaaa se po trajtoj edhe thonjte per rruge... Puciiiiiii ps: I gezofsh te tuat dhe na update me ndonje foto
Regjistruar: 10/10/2009 Vendbanimi: Rose Perpetua Mesazhe: 644
Duke ngrene rrush te zi.
__________________ Liquid Dreams.
Regjistruar: 11/04/2003 Vendbanimi: city of the sin Mesazhe: 7605
Bahhhhhh, s'po di te mbaroje ky tralala analizimi.
__________________ I love him in the summer when it sizzles, I love him in the winter when it drizzles...
Regjistruar: 14/04/2006 Vendbanimi: Në bankat e shkollës. Mesazhe: 8180
*** Duke u menduar.
__________________ Sto lavorando duro per preparare il mio prossimo errore.
Citim:Po citoj ato që tha cecilia *** Duke u menduar. Hot? Te perqafoj!
Citim:Po citoj ato që tha cecilia *** Duke u menduar.
Citim:Po citoj ato që tha Anemone Hot? Te perqafoj! Gjithashtu Hot jam gjithmon. Sa ndryshe duket bota (forumi) me prezencen e disave... Si perhere e futur ne mendime me kete femer.
Citim:Po citoj ato që tha Anemone Hot? Te perqafoj!