Regjistruar: 03/02/2007 Vendbanimi: larg & afer Mesazhe: 10972
Jo Pushoi shiu andej?
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
jo tani filloj litar ckemi Piktoro si kalon ti?
__________________ .
Ne pergjithesi mire flm. Po mua me thane sikurse doli diell nga pasditja?
mos me thuaj qe je ne TR se di mbasdite isha ne kinema 1 film 3d qe me beri me dhimbje koke dhe s pashe si qe koha jashte deshira e momentit?
Te fitoj superenalloton sonte. Ke ndonje ide se çfare mund te besh me 145...?
do hapja 1 biznes te vockel timin qe kam kohe qe e enderroj po e fitove do me dergosh gjysmat mua?
Nuk te premtoj gjysmen se nuk e di se sa mbesin nga gjysma e gjysmes se gjysmes se mbetur. Se te tjerave ua kam gjetur vendin, por ndoshta te ndihmoja per biznesin. Behemi ortake?
s'duhet te kishe prish zemer sorry po ske per te fituar gje sot ortake pse jo i pershtatesh planit te biznesit qe kam ne mendje si thua me mire ortakeri me njerezit e tu apo me te panjohur?
Regjistruar: 23/11/2007 Vendbanimi: Frankfurt Mesazhe: 6857
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil si thua me mire ortakeri me njerezit e tu apo me te panjohur? Vetem me veten tende! * * * Ke Biznes te tendin?
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil si thua me mire ortakeri me njerezit e tu apo me te panjohur?
__________________ I am the author of my life; unfortunalty, I'm writing in pen & can't erase my mistakes.
te familjes po personal jo akoma cfare do te beje ne rast se do humbnit gjithcka qe keni arrit deri tani dhe do te duhej te filloje nga 0?