Regjistruar: 21/05/2007 Vendbanimi: ne pafundesi Mesazhe: 223
Citim:Po citoj ato që tha puntori No rita no dxp no4 cfare atehere
Citim:Po citoj ato që tha puntori No rita no dxp no4
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 11/06/2007 Vendbanimi: asgjekundi Mesazhe: 1119
Citim:Po citoj ato që tha TOEL cfare atehere jane pune te thella
Citim:Po citoj ato që tha TOEL cfare atehere
Regjistruar: 03/02/2007 Vendbanimi: larg & afer Mesazhe: 10972
nejse nuk e kam mat thellesine:p por jam zhytes i mire. mister ja dhe kafja jote te sjell dhe te zakoneshmen.
Regjistruar: 02/04/2006 Vendbanimi: gjermani Mesazhe: 1543
mrm puntor paske nderruar profesion keshtu qenke bere dhe polumbar :p mister mos e mer dhe ti aq thellesisht :p
__________________ Der Leib ist eine großse vernunft,eine vielheit mit einem Sinne,ein Krieg und ein Frieden,eine Herde und ein Hirt ..(Nietzsche)
elissa se berrrrrrrr ftohte e se mendoj ujin:p po çfare do pish ti se nuk po pi kush sot as 4 kliente skam mujt me i ba.
Modifikuar nga Piktor datë 11/11/2007 ora 22:09
Cfar pije eshte kjo keshtu o lum miku. Si raki rrashbullit me duket. Elissa mireseardhe
Demokrate 4...çfare do pish ti se paguaj une dhe per ty booo sa bujar qe jam me vajzat.:p
Regjistruar: 27/06/2005 Vendbanimi: Eastern Seaboard Mesazhe: 4434
Kemi qene ne nje klase dhe sigurisht do me kthesh borxhet e pushimit te madh kur te qerasja une... Ca dush punetor, vetem te jete dicka e ngrohte se kam pak ftohte sot...
__________________ I say there're no depressed words just depressed minds.
isha tu pa filmin "Ata ishin kater" Demo..4... çna kujtove kohen e shkolles ahahah kur kishte qerasje te gjata mungonim oren e 4 ahahahaha. sa per nxemje kjo.
Regjistruar: 11/02/2005 Vendbanimi: Kabul- a great city , in which to live ,play and w Mesazhe: 2511
mbrema all A serviret ndonje pije qe te len pa gjume tere naten ketu ?