Regjistruar: 03/02/2007 Vendbanimi: larg & afer Mesazhe: 10972
po ore . ça do me pi ti.?
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 11/02/2005 Vendbanimi: Kabul- a great city , in which to live ,play and w Mesazhe: 2511
Ore un te pyeta se ca ka jo cfare dua un , pastaj ti sherbeke sonte ? ik se nuk dua gje
jo ore mos ik. mir ça ke ba mir. ça do pish ti . mir ça ke ba ti mir. jemi dhe te muhabetshem ne po deshe rri se do te tregoj nje te forte lol.
Jo re jo se po iki kam vendos , do iki po mos me thuj me po lere fare, po rri po mos kemb-ngul kot sec mua kujtua nje kenge shume e forte .... hani pini dhe kendoni sa te jete lala Gjoniiii...
ok mos pi gje se e ke vendos me ik lol po degjo at te forten tek "te qeshim pak..."
he mer ti mo se na le ketu edhe pse 5 min me pare u login, ta shohim ...
Citim:Po citoj ato që tha SmoKer` he mer ti mo se na le ketu edhe pse 5 min me pare u login, ta shohim ... po jo ktu more te thashe me poshte hajt tani per te pi nuk pin, qesh pra .
Citim:Po citoj ato që tha SmoKer` he mer ti mo se na le ketu edhe pse 5 min me pare u login, ta shohim ...
Regjistruar: 16/11/2003 Vendbanimi: . Mesazhe: 2752
na jepni ndonje dopio raki para se te hyme tek tema e nr.te sytjenave se osht teme e grandioze e sdua te me zere esell
__________________ il primitivismo e la non cultura sono forme eterne!! CHI CREO LE DONNE??!!DIO E STATO UN GENIO
Regjistruar: 15/08/2006 Vendbanimi: kosherja n.176 Mesazhe: 2075
kujtoja se ty t'pelqete treshi... jo teta, mor tresh!
__________________ . . due gocce di chanel
une e di qe 3 eshte numer perfekt e ma shume se 7-ta qe i afrohet 8-tes prandaj e kam zgjedhe