Citim:Po citoj ato që tha Eria Pune e madhe forte ...le te thoje moj...rendesi ka te me vije japraku...
I telefonova mamit e i thashe"mka shku mendja per joprak bej nje neser te vi per dreke " ajo gjithe gezim ne tel "moj keto doktoret italiane nuk marrin vesh mos je me barre e baj une cke ti dergoj babin me ble gjethe rrushi " hahahahah o zot sa po qesh im ate kushedi me pizhame ka dal ne treg nga gezimi...
ka frike njeriu me kerku japrak se per keq i shkon mendja miletit ...vajhalli me kerku banane ...
5 ore kerkime ne Mall per nja dy peshqeshe. Si perfundim bleva 1 cante, 1 pale pantallona xhinks, dhe nje kanatjere vetem per veten time. U pa puna neser do dal per peshqeshet.
__________________ - Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!
Regjistruar: 27/11/2007
Vendbanimi: EU
Mesazhe: 8928
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA
I telefonova mamit e i thashe"mka shku mendja per joprak bej nje neser te vi per dreke " ajo gjithe gezim ne tel "moj keto doktoret italiane nuk marrin vesh mos je me barre e baj une cke ti dergoj babin me ble gjethe rrushi " hahahahah o zot sa po qesh im ate kushedi me pizhame ka dal ne treg nga gezimi...
ka frike njeriu me kerku japrak se per keq i shkon mendja miletit ...vajhalli me kerku banane ...
Mos u tall me nonen ti se do t'bi krese pas pak.
Oj.
Bjonde, e di ate kengen " te fryn era nen kemishe" ?
Shume rrrufjan ai qe e a shkruar, papapapa. ku ju shkon menja miletit mer jahu.