Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Po mire me. Nje nga koka nje nga kembet?
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
te mbajne ere kembet ty mo?
__________________ .
Regjistruar: 28/10/2010 Vendbanimi: Dans tes rêves.. Mesazhe: 8269
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil a ta them te veshi vllai se na degjo Piktori me lulken? tbetohem se kam mendjen boni ca tdoni . Skam pytje .
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil a ta them te veshi vllai se na degjo Piktori me lulken?
__________________ "Tmerrohem kur e mendoj boten pa mua!!"--Jean-Paul Sartre
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne tbetohem se kam mendjen boni ca tdoni . Skam pytje . kam une per ty a ke bere seks sot?
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne tbetohem se kam mendjen boni ca tdoni . Skam pytje .
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil te mbajne ere kembet ty mo? Ncuq me. Po ti kthehu nga ana tjeter qe te jesh e siguruar. Le qr fle me gjith qizme une, mos ki merak. Po Bjonden ku do e vesh me?
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil te mbajne ere kembet ty mo?
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Ncuq me. Po ti kthehu nga ana tjeter qe te jesh e siguruar. Le qr fle me gjith qizme une, mos ki merak. Po Bjonden ku do e vesh me? do me flejt treshe ti 69sho?
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Ncuq me. Po ti kthehu nga ana tjeter qe te jesh e siguruar. Le qr fle me gjith qizme une, mos ki merak. Po Bjonden ku do e vesh me?
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil kam une per ty a ke bere seks sot? Ke ku tme pyesesh Do naj shpull ?
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil kam une per ty a ke bere seks sot?
Regjistruar: 03/02/2007 Vendbanimi: larg & afer Mesazhe: 10972
Kjo quhet orgji me duket. Apo nuk quhet?
jo se kam frike mos me eksitohesh ke bere a jo?
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil do me flejt treshe ti 69sho? No mi 696. MOj po kjo debora mos eshte afrodiziak?
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil do me flejt treshe ti 69sho?