Regjistruar: 12/02/2006 Vendbanimi: Orange, CT Mesazhe: 4096
Citim:Po citoj ato që tha oliinter nje puthje miqesore per kete vajzen ketu lart meje Nje perqafim miqesor edhe per ty Oli.
Citim:Po citoj ato që tha oliinter nje puthje miqesore per kete vajzen ketu lart meje
__________________ Time is money. ( by Benjamin Franklin)
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 09/09/2006 Vendbanimi: ISTANBUL Mesazhe: 3939
Puthje per te gjithe ata qe jane online... arturm, Enya, hebeja, IQVLORA, partia mbi te gjitha, puntori, rock fan., ~Enigme~
__________________ * HA...PI...RRI *
Regjistruar: 03/02/2007 Vendbanimi: larg & afer Mesazhe: 10972
Citim:Po citoj ato që tha SEXI Puthje per te gjithe ata qe jane online... arturm, Enya, hebeja, IQVLORA, partia mbi te gjitha, puntori, rock fan., ~Enigme~ SEXI ku je moj sa na ke munguar
Citim:Po citoj ato që tha SEXI Puthje per te gjithe ata qe jane online... arturm, Enya, hebeja, IQVLORA, partia mbi te gjitha, puntori, rock fan., ~Enigme~
Regjistruar: 29/06/2007 Vendbanimi: Tetove Mesazhe: 1051
Oooo, flm, flm, sexi, jo nje por shume puthje per ty....
__________________ "Cmenduranet e zbutur e shpien boten perpara"
Citim:Po citoj ato që tha puntori SEXI ku je moj sa na ke munguar Me pushime Puntoro çte bejme... Shume flm per puthjet ti dhe Hebeja...
Citim:Po citoj ato që tha puntori SEXI ku je moj sa na ke munguar
Sexiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii flm per puthjen tende, te shkofte jeta plot puthje
Citim:Po citoj ato që tha SEXI Me pushime Puntoro çte bejme... Shume flm per puthjet ti dhe Hebeja... E kena per detyre bjonde me kete rast edhe nji tjeter
Citim:Po citoj ato që tha SEXI Me pushime Puntoro çte bejme... Shume flm per puthjet ti dhe Hebeja...
Regjistruar: 08/10/2005 Vendbanimi: My soul Mesazhe: 4073
Nisen pllaq-plluqet ketej. Bjondinke seksi flm per puthjen Ja dhe 2 nga une
__________________ Fillimi i nje ngjarje, ku shpaloset ne kohe por lind jashte asaj, eshte njekohesisht perfundimi.
Citim:Po citoj ato që tha ~Enigme~ Nisen pllaq-plluqet ketej. Bjondinke seksi flm per puthjen Ja dhe 2 nga une E di ti Eni.. qe kam kohe pa te plaq plluq dhe ty une. nje puthje per Enigme gjithashtu dhe per elsaaaa
Citim:Po citoj ato që tha ~Enigme~ Nisen pllaq-plluqet ketej. Bjondinke seksi flm per puthjen Ja dhe 2 nga une
Regjistruar: 20/07/2003 Vendbanimi: usa Mesazhe: 2047
Citim:Po citoj ato që tha puntori E di ti Eni.. qe kam kohe pa te plaq plluq dhe ty une. nje puthje per Enigme gjithashtu dhe per elsaaaa hahahah po ju jap i puthje me pertes te dyve ...muahh..nuk ka hall e derman pa mfut nborxh kusho...lol
Citim:Po citoj ato që tha puntori E di ti Eni.. qe kam kohe pa te plaq plluq dhe ty une. nje puthje per Enigme gjithashtu dhe per elsaaaa
__________________ .......tY Te kerKoJ nE shPreSeN tImE tE HumBuR dHe ne agImE nje DiTe Pa tY...Te pRes tE viSh tEk Une .......