Regjistruar: 28/10/2010 Vendbanimi: Dans tes rêves.. Mesazhe: 8269
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil jo se kam frike mos me eksitohesh ke bere a jo? me ca e ke mi? nick dmth
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil jo se kam frike mos me eksitohesh ke bere a jo?
__________________ "Tmerrohem kur e mendoj boten pa mua!!"--Jean-Paul Sartre
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
Citim:Po citoj ato që tha shelgu No mi 696. MOj po kjo debora mos eshte afrodiziak? mraft pika mua hajd te motra fleme bashke sonte gushe gushe ...u pa puna duhet incesti me raste
Citim:Po citoj ato që tha shelgu No mi 696. MOj po kjo debora mos eshte afrodiziak?
__________________ .
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil mraft pika mua hajd te motra fleme bashke sonte gushe gushe ...u pa puna duhet incesti me raste Jo de se sa jam konfesuar. Kam vendosur te duroj. Ke bizhame me?
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil mraft pika mua hajd te motra fleme bashke sonte gushe gushe ...u pa puna duhet incesti me raste
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Jo de se sa jam konfesuar. Kam vendosur te duroj. Ke bizhame me? per ty po i vesh u pa puna a ti vesh e corapet e leshit vllai? lol
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Jo de se sa jam konfesuar. Kam vendosur te duroj. Ke bizhame me?
Regjistruar: 03/02/2007 Vendbanimi: larg & afer Mesazhe: 10972
Citim:Po citoj ato që tha shelgu No mi 696. MOj po kjo debora mos eshte afrodiziak? Po qe per 699 vij dhe une, le te jem 9 i fundit skam pretendime.
Citim:Po citoj ato që tha Piktor Po qe per 699 vij dhe une, le te jem 9 i fundit skam pretendime. hhahahahaa
Citim:Po citoj ato që tha Piktor Po qe per 699 vij dhe une, le te jem 9 i fundit skam pretendime.
Regjistruar: 02/03/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 10184
tani me cin do fle une se nuk e kuptova ti angjel ...keto numra do i ve ke llotoja ishalla po dalin
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA tani me cin do fle une se nuk e kuptova ti angjel ...keto numra do i ve ke llotoja ishalla po dalin Hahahah, Veri se do dale ndonje gje e mire. Po ti gjej nje vend se dimer eshte. Njeriu do te ngrohte. Une po marr bizhamet me vete.
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA tani me cin do fle une se nuk e kuptova ti angjel ...keto numra do i ve ke llotoja ishalla po dalin
une corapet e leshit dhe mesin e kam vete a do fleme nashti?
Un sjam ketu..ose me sakt kam myll sy e vesh lat nom lat ...