Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Sofrat Shqiptare > Lokali tek Rozafa e Shkodres
Gjithsej 33 faqe: « E parë ... « 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29 30 31 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

pa ku ka ma mire se me msherby ti mar...........qe i pasha tan djemt tu i sherby femnave o zot :p................po ca na thu naj gja t're.......???

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 18 Shkurt 2007 00:05
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ylli pa han
Veteran ne forum

Regjistruar: 08/01/2007
Vendbanimi: njit me bin ladenin
Mesazhe: 891

kot nuk thojne ta pruft nusja................

te re????? ca dan me dit ,ti i din te tana ....................

si mja kalove sot a dole .............

Mesazh i vjetër 18 Shkurt 2007 00:09
ylli pa han nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ylli pa han Kliko këtu për të kontaktuar me ylli pa han (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ylli pa han Shto ylli pa han në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ylli pa han në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

po pak ...iktu rreth e rrotull ......po jo per kafe....kafen e kam pi nshpi sot me majkon si vajze e mire e shtepiake qe jam :p...po Apin ku e kam mar....a asht turn i dyte sot a????? Nejse mi ban te fala.........ah se kam harru me te  than ty ....te kam pa para 2 ditve tu ik prejte qendra nga ora 8 e darks e nuk me ke fol.........maje mend se ta pa ta marr hakun..............:p:p

Mesazh i vjetër 18 Shkurt 2007 00:19
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
njeni
dikush

Regjistruar: 10/12/2006
Vendbanimi: united states of shkodra
Mesazhe: 1582

mirmrama gjithve..................
me thirri kush mua..............mos me thoni se doni me me qeras........ nje kafe jim bim dua une...........

Mesazh i vjetër 18 Shkurt 2007 00:20
njeni nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të njeni Kliko këtu për të kontaktuar me njeni (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: njeni Shto njeni në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto njeni në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ylli pa han
Veteran ne forum

Regjistruar: 08/01/2007
Vendbanimi: njit me bin ladenin
Mesazhe: 891

te kam pa ...............po nuk i flas njerezve kur eci ne kam
jo per gja po kam p.....dh
po kujshijen a e thirre apo tu dhimten 1 e gjys kafe se ujin e sheqerin nuk po e fus hahahahahahahahahaha

Mesazh i vjetër 18 Shkurt 2007 00:22
ylli pa han nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ylli pa han Kliko këtu për të kontaktuar me ylli pa han (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ylli pa han Shto ylli pa han në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ylli pa han në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

hahahaaaaaaaaa  kujshia ta pa vjen ma vone se kena me i ba da muhabete ashtu ne pergjoithesi.........: ......ahhhhhhhhh dhe une qe kujtova se p.....dht i kishe ngaqe ishe tu majt cadren n'dor...:p

Apiiiiiiiiiiiiii  ku je mar.............??? Si mia ke kalu sot.....naj gja t'bukur..........a doli ndonje pellumbeshe andej nga ju apo jane ndry "n'kafaz" per sezon..................

Mesazh i vjetër 18 Shkurt 2007 00:24
njeni
dikush

ja keshtu si une sa atje e sa ketu............... tani s aerdha nga nje ndeshje volejbolli................... ku ka pellumbesha per mua ketu kur ste kam ty....................

po ti si mja kalove nje here mir.................?????????????

Mesazh i vjetër 18 Shkurt 2007 00:26
njeni nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të njeni Kliko këtu për të kontaktuar me njeni (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: njeni Shto njeni në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto njeni në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

hahahhaaaaaaaaaaaa  sa kam qeshe....

ja une mire ia kalova ...sic i thashe edhe Yllit  kam dasem sonte...opaaaaaaaa.......ja per gja po kam shemtu vedin me durt e mija....jam ba bjondeeeeeeeeeeeeee...........ndrrova ngjyren e flokve se jan tu m'kerku Cia se kam fallsifiku da certifikata per neser.......:p

Mesazh i vjetër 18 Shkurt 2007 00:32
njeni
dikush

Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007
hahahhaaaaaaaaaaaa  sa kam qeshe....

ja une mire ia kalova ...sic i thashe edhe Yllit  kam dasem sonte...opaaaaaaaa.......ja per gja po kam shemtu vedin me durt e mija....jam ba bjondeeeeeeeeeeeeee...........ndrrova ngjyren e flokve se jan tu m'kerku Cia se kam fallsifiku da certifikata per neser.......:p

mos me thuaj se e ke serozisht ate punen e flokeve................................. jo per gja po kam frik se mos po me del qefit e po me duhet me i shkrujt poezi romantike dikujt tjeter..........hahahahahahaha

po ato certifikatat ca tu desht me i fallsifiku........... mos me thuaj se edhe keto qe me ke dhene mua per neser jane te fallsifikuara............me duket s epo perfundoj dhe une brenda si ti..............

Mesazh i vjetër 18 Shkurt 2007 00:40
Katilesha
.

hahahaaaaaaaaaaa......hajt mar se deri kur t'vi te ti e kam ndrru ngjyren prap une...ja per gaj po nukkam nder mend me trem vedin n'pasqyre D:p..............

edhe certifikata jote e fallsifikume asht...po ti praj here dreq se po na degjon shteti...............ah...........si mar harrova ..............POLICIA  asht ME NE !!!!!   :p

Mesazh i vjetër 18 Shkurt 2007 00:43
Ora tani: 02:51 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 33 faqe: « E parë ... « 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29 30 31 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Sofrat Shqiptare > Lokali tek Rozafa e Shkodres

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar