amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605
|
Thank you Darke,Darma,(poashtu dhe nga tema tjeter)demokrateforever,eyesight,Lorie...te tjeret qe me kane kontaktuar ne celular,mp,e-mail,msn(...)i kam falenderuar ne forme tjeter 
Per mua nuk ka aq rendesi nese eshte Harvard apo te ishte ne Universitetin e Tiranes,ajo qe ka vertete rendesi per mua eshte arsyeja qe me coi aty: cmim/shperblim simbolik per arritjet e mia ne formen e nje burse disa-javore per te bere praktike atje.S'mund te mohoj dhe faktin qe ruaja pak frustracione nga viti akademik qe kaloi: edhe pse kisha rezultatet me te larta te grupit tim njohja e atij viti s'me shkoi mua por nje cunit qe vitin para atij vitit kishte qene me i miri dhe vjet kishte pak pike diference me mua.Ishte nje plotesim shpirteror qe ja kisha borxh vetes.Per te tjerat mu be qejfi ngaqe mund ti jepja nje sodisfaksion te tille prinderve,poashtu gjyshit (te cilin do e shoh brend apak ditesh).
S'kam arritur akoma te besoj tamam ate qe po ndodh,biles sot po i thoja partnerit te me pickonte qe me ne fund ti pranoja vetes dicka te tille.Sidoqofte jam e sigurte qe do jete nje eksperience qe do shijoj deri ne sekonden e fundit