Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Me mire nje femer te huaj se nje shqiptare
Gjithsej 67 faqe: « E parë ... « 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29 30 31 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Thumbs up

Tresh!Nuk kam c'ti shtoj me postimit tend!Komplimente.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 16 Shtator 2006 23:03
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
RIP Gibbs
Victim at Finnegans Wake

Regjistruar: 14/05/2006
Vendbanimi: Bitchfield
Mesazhe: 2637

Re: Me mire nje femer te huaj se nje shqiptare

Citim:
Po citoj ato që tha uragani
Deri para pak kohesh femren shqiptare nuk e nderroja me gje ne bote por fatkeqesisht tashme kam nderruar opinion. Te kesh nje histori sot me nje shqiptare do te thote te kesh halle te medha ne kurriz.
Nje shoku im thote:
"Nuk ke ce do hasmin po te kesh nje femer shqiptare per te dashur".
Sa djem te rinje kane ikur per pambuk sepse jane ngaterruar me njeri tjetrin per femrat. Gjithmone u eshte vene faj djemve qe jane gjak nxehte te ashper e te nxituar por pothuajse kurre nuk i kane fajesuar femrat. Jane ato qe me sjelljet e tyre provokojne konflikte dhe nuk po dine si te frenojne veten. Flitet shume per femrat besnike por nga cfare po na degjojne veshet eshte bere per te hedhur syte large.
Te ulesh ne nje bar ne shqiperi do te flirt-osh "syrazhi" me te gjitha femrat e lokalit.
Hajde dhe martohu me shqiptare po deshe......

.... mortjaaaaaaaaaaaaaa........

Ke shume te drejte lale.Une jam njofte me nje greke shoqen e kushurires sa e mire eshte mor lale si nuk ka fare teka.

Mesazh i vjetër 17 Shtator 2006 00:13
RIP Gibbs nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të RIP Gibbs Kliko këtu për të kontaktuar me RIP Gibbs (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: RIP Gibbs Shto RIP Gibbs në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto RIP Gibbs në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

kush kishte gja kontra femnave shqiptare?...........kushhhhhhhhhhhhhhhh?...ehe ......djemt qe na bajne kshi komentesh dmth.se s'na meritojne..........dhe dojne...

na jena njishe ..........tamla si mjalta..........

Mesazh i vjetër 18 Shtator 2006 01:10
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diellza26
i am a good person

Regjistruar: 09/07/2004
Vendbanimi: ku te dua
Mesazhe: 359

po jap opinionin e meshkujve shqiptare ( ca te njohurve te mi qe jetojne jashte ne vende te ndryshme te Europes).
te dashurat i duam te huaja, nuset i duam shqiptare,
cili eshte argumenti do thoni ju???!!!!
une mendoj se arsyeja e pare dhe e fundit njekohesisht, eshte fakti se femrat shqiptare e kane akoma primare krjimin e familjes, gje qe jashte nuk ndodh ne kete mase sa c'ndodh ketu. Kur them e kane primare martesen, do te thote qe e konsiderojne jashte mase dhe i kushtojne me shume kohe dhe energji familjes.

me vjen keq pastaj qe degjoj qe femrat shqiptare te tradhtojne per nje xhiro me benz, mos ia lini nam tu thene kshu budalliqesh, pastaj nuk jeni ju me mire.
Me vjen ndot kur shoh plot meshkuj shqiptare qe per hir te letrave , shoqerohen me lloj lloj femrash te huaja, qe s'shihen me sy ( rraca nga me interesantet), e bejne sikur vertet i duan, nejse s'po e zgjas me.

Mesazh i vjetër 19 Shtator 2006 17:45
diellza26 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diellza26 Kliko këtu për të kontaktuar me diellza26 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: diellza26 Shto diellza26 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diellza26 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
freeb
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 20/08/2004
Vendbanimi: Houston
Mesazhe: 172

Citim:
Po citoj ato që tha diellza26
po jap opinionin e meshkujve shqiptare ( ca te njohurve te mi qe jetojne jashte ne vende te ndryshme te Europes).
te dashurat i duam te huaja, nuset i duam shqiptare,
cili eshte argumenti do thoni ju???!!!!
une mendoj se arsyeja e pare dhe e fundit njekohesisht, eshte fakti se femrat shqiptare e kane akoma primare krjimin e familjes, gje qe jashte nuk ndodh ne kete mase sa c'ndodh ketu. Kur them e kane primare martesen, do te thote qe e konsiderojne jashte mase dhe i kushtojne me shume kohe dhe energji familjes.

me vjen keq pastaj qe degjoj qe femrat shqiptare te tradhtojne per nje xhiro me benz, mos ia lini nam tu thene kshu budalliqesh, pastaj nuk jeni ju me mire.
Me vjen ndot kur shoh plot meshkuj shqiptare qe per hir te letrave , shoqerohen me lloj lloj femrash te huaja, qe s'shihen me sy ( rraca nga me interesantet), e bejne sikur vertet i duan, nejse s'po e zgjas me.

Ne shprehjen "te dashurat i duam te huaja dhe nuset shqiptare" duket se dicka nuk shkon... (Diellza po ju citoj juve, por e kam ne pergjithesi ne fakt, sepse nuk jeni i pari qe e thoni ketu)... Personalisht kjo shprehje ne veshin tim tingellon si "Dua te kaloj kohe te kendshme me nje te huaj, dhe te marr per grua/sherbetore nje shqiptare"... Tema qe po trajtohet per mua eshte pak me e thelle se sa te huajat jane te mira dhe shqiptaret te keqija ose e kunderta...Shoqeria shqiptare eshte me e prapambetur se sa ajo e shume vendeve te huaja; ana ekonomike luan ketu rolin e vet. Nje femer shqiptare jo rralle, duron abuzimin (s'eshte e thene qe ky te jete vetem fizik) te burrit te vet, sepse s'ka ku te shkoje tjeter, por ajo femer nuk besoj se do te donte te jetonte me ate person. Kur thashe shoqeria shqiptare nuk e kisha fjalen vetem per femrat e prapambetura, por edhe meshkujt...Personalisht kam njohur shume pak meshkuj shqiptare qe dine se si te trajtojne nje femer. Nga ana tjeter, jo se meshkujt e huaj instiktivisht apo ngaqe jane te huaj jane me te mire...por duke qene se shoqeria e shume vendeve te botes eshte me e perparuar femrat kane pavaresine ekonomike, dhe mund ta perballojne qe te largohen nga nje lidhje nese nuk i pelqen dicka...dhe duke qene keshtu, kjo i ben meshkujt te punojne pak me shume ne nje lidhje...
Po te niseshim e te benim pergjithesime nga eksperienca personale pastaj, dhe une personalisht do te thoja se s'dua te lidhem me nje mashkull shqiptar...jo me larg se para dy muajsh takoj nje djale shqiptar qe jetojne ketu ne Houston...ai ne tavoline ma beri te qarte (indirekt) se pavaresisht se une kisha nje femije, ai "po toleronte" dhe te pranonte te lidhej me mua...dhe e bukura ishte se ne po takoheshim meqe mua me kishin derguar nje porosi me te...por meqe ai ishte pa dokumenta, dhe kuptohet po me pranonte me "te metat" e mia...ai kishte vendosur keshtu...
Ne kete rast mund te kisha menduar se meshkujt shqiptare jane njerez pa vlera dhe pa karakter, por thjesht mendova se njerezit jane te cuditshem, dhe se personalisht ai person s'ja vlente...

Nese do te preferoja te huaj apo shqiptar...nuk varet nga kombesia, por nga personi...nese nje i huaj eshte ai qe mendoj une dhe qe me pelqen...shume mire, nese eshte shqiptar, s'ka asgje te keqe....por sinqerisht ka lezet kur flet shqip...clirohesh...

Mesazh i vjetër 19 Shtator 2006 21:07
freeb nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të freeb Kliko këtu për të kontaktuar me freeb (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: freeb Shto freeb në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto freeb në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Baby Birba
Anetar i ri

Regjistruar: 09/12/2005
Vendbanimi: nuk e di...
Mesazhe: 11

Nuk jane gjera qe ndahen me thike ,une gjithmone kam thene se duhet me qene patriote por ne fund te fundit te gjithe njerzit jane njesoj ne te gjithe boten ,kemi sigurisht ndyshime mentalitetesh por ne vija te trasha nqs ndjen per nje person nuk te intereson fare as nga eshte dhe asgje tjeter...
E rendesishme eshte te mos ecesh me paragjykime dhe me eksperiencat e te tjereve ,cdo eksperience eshte ne vetevete unike...

Mesazh i vjetër 20 Shtator 2006 16:45
Baby Birba nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Baby Birba Kliko këtu për të kontaktuar me Baby Birba (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Baby Birba Shto Baby Birba në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Baby Birba në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
freespirit
Anetar i pa konfirmuar

Regjistruar: 16/12/2004
Vendbanimi: ne boten time
Mesazhe: 525

Citim:
Po citoj ato që tha tresh

Kush e thene se te huajat bejne sex me ke t'ju dali perpara e qe femrat e huaja spaskan veti spaskan inteligjence e intutite?Ku e dini ju se femrat e huaja sjane per familje dhe qenkan vetem per kariere?Ku e dini ju se keto fyckat vetem me nje cigare e me nje dreke te vijne vete e qe nuk u lodhta njeriu me to dhe qe paskan semundje qe do mallkojme veten?

Me vjen keq freespirit po eshte diskutimi me i dobet qe kam lexu ndonje here me pergjithesues e me stereotip qe mund te jete.Stereotipe qe te krijohen vetem nepermjet filmave e serialeve ne TV se jeta e vertete eshte paksa me ndryshe shume me ndryshe e per me teper qe bota eshte e madhe e nuk mund te behen pergjithsime per te gjitha femrat e botes,amerikane italiane apo kineze.
Femra shqiptare si ato qe pershkrove me siper ka sa te duash si ne mes te Tiranes si shqiptare qe jetojne jashte.Si te themi tani se te gjitha jane keshtu si i pershkrove ti?Pergjithsimi eshte i demshem.

Ka vajza te huaja shume me te mira se shqiptaret e ka shqiptare shume me te keqia se ato te huajat qe pershkrove .

Po ke te drejte po kam thene ne pergjithesi. Une se di ku jeton ti vella po ketu ku jetoj ne usa sa jane te reja dine vetem te rrine drog te bejne sex oral sex ,cdolloj seksi me femra me meshkuj me ke tu dali perpara se jane drog dhe truri su punon. Po edhe kur jane esell truri su punon se i shohim neper shkolla nje peqindje shume e vogel jane te zgjuara, dhe ato qe jane jane ato te shemtuarat me suzet si b... e kavanozit. Bejne ca s'bejne sa jane te reja pastaj nga mosha 30 35 behen si fuci bejne edhe nga nje kalama ose martohen dhe pastaj divorcohen ma nga tre kalamaj . Edhe njehere e cilesoj se nuk dua te fyej ndonje qe eshte martuar me te huaj. Si ce the edhe ti edhe une ka vajza te mira prandaj edhe keshillova te merreshit me to sepse perqindja dhe llojeshmeria e semundjeve seksuale ketu ne usa eshte shume e madhe. Dhe ky eshte nje fakt qe per mua tregon shume pervec fakteve te tjera qe i shohim cdo dite me syte tona.
Ok, femrat shqipetare kane filluar te bejne te tilla gjera eshte e paevitueshme megjithate, megjithate kultura, tradita dhe edukata qe femrat shqipetare marrin pengon qe fenomeni te perhapet shume ne dallim kjo me femrat ketu sepse ketu mungon familja e forte. Ne te gjithe bejme gabime por kur nuk ke probleme psikologjike si divorce, abuzime etj dhe kur njeriu ka dashuri dhe supportin e familjes meson nga gabimet dhe gjen rrugen e duhur ne jete.
P.s. une po mundohem te mbaj anen e femrave shqipetare, nenat tona jane shqipetare dhe ato hyjne ne grupin e femrave shqipetare prandaj gjithmon do te avokatoj me shume respekt per gruan shqipetare. Ashtu sic tha edhe shejtonja e vetmja menyre qe njeriu meson eshte nga esperienca e tij keshtu qe ........
ciao

Mesazh i vjetër 21 Shtator 2006 19:58
freespirit nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të freespirit Kliko këtu për të kontaktuar me freespirit (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: freespirit Shto freespirit në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto freespirit në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Enya
Shpirt # 1

Regjistruar: 12/02/2006
Vendbanimi: Orange, CT
Mesazhe: 4096

Question

Po si nuk doli nje femer shqiptare te thote se, "Me mire nje mashkull te huaj sesa nje shqipetar?"

Mesazh i vjetër 02 Maj 2008 22:32
Enya nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Enya Kliko këtu për të kontaktuar me Enya (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Enya Shto Enya në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Enya në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kotka
.....

Regjistruar: 21/06/2007
Vendbanimi: .....
Mesazhe: 3612

Citim:
Po citoj ato që tha Enya
Po si nuk doli nje femer shqiptare te thote se, "Me mire nje mashkull te huaj sesa nje shqipetar?"

ja dal une Enya

Mesazh i vjetër 02 Maj 2008 22:32
kotka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kotka Kliko këtu për të kontaktuar me kotka (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të kotka't! Kërko mesazhe të tjera nga: kotka Shto kotka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kotka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ingmetalboy
without a trace

Regjistruar: 06/12/2004
Vendbanimi: wherever I may room
Mesazhe: 1008

E si perfundim si u vendos? Te huaj apo shqiptare se po filloj te mendoj seriozisht une per keto gjera.

Mesazh i vjetër 02 Maj 2008 23:05
ingmetalboy nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ingmetalboy Kliko këtu për të kontaktuar me ingmetalboy (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ingmetalboy Shto ingmetalboy në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ingmetalboy në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 17:42 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 67 faqe: « E parë ... « 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29 30 31 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Me mire nje femer te huaj se nje shqiptare

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar