Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne normale kam thon do vdes beqare e kam gabim e? per ca kohe lulke se per fare fare aha keq puna
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne normale kam thon do vdes beqare e kam gabim e?
__________________ .
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 02/03/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 10184
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil ja bilbil gjyzari me qitapin e kamasutres ne dore oho sa ngrohte do fleme nuk shikoke mire e ka shelgu qitapin hahahah ika se lash non
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil ja bilbil gjyzari me qitapin e kamasutres ne dore oho sa ngrohte do fleme
Regjistruar: 28/10/2010 Vendbanimi: Dans tes rêves.. Mesazhe: 8269
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil per ca kohe lulke se per fare fare aha keq puna Shejtone pergjithmon ri haahhahahhahaahah Bjonde ja mor Piktorit e?
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil per ca kohe lulke se per fare fare aha keq puna
__________________ "Tmerrohem kur e mendoj boten pa mua!!"--Jean-Paul Sartre
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Siku po bie termet me duket
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA nuk shikoke mire e ka shelgu qitapin hahahah ika se lash non e me mire se jam kamasutra vete une mbajeni skena ce duam
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA nuk shikoke mire e ka shelgu qitapin hahahah ika se lash non
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Siku po bie termet me duket Kape gjo me dor e? se thon duhet kap 1 gjo e fort ..tip hekri
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Siku po bie termet me duket
hahahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Cke qe qesh mi?
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Kape gjo me dor e? se thon duhet kap 1 gjo e fort ..tip hekri Ncuq
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne Kape gjo me dor e? se thon duhet kap 1 gjo e fort ..tip hekri
po mendoja ca gjeje te forte kishte vllai per momentin hahahaaaaaaaaaaa ik shtrige se me le pa gjume