Regjistruar: 22/07/2010
Vendbanimi: mEs iLuzionesh te hUmbura
Mesazhe: 1505
cecilia po te prsh me nje keng franceze se di se sa i preferon po nisem nga fakti qe kupton frengjisht dhe shpresoj se do dish ta shijosh kjo per mirsin qe pate te me sqaroje per pyetjet dhe veshtirsit qe hasa ktu ne forum por toi ma joli
__________________ Monologu esht tymi i flakve te brendshme te shpirtit.
Regjistruar: 14/04/2006
Vendbanimi: Në bankat e shkollës.
Mesazhe: 8180
Zaho Je te Promets
Pour toi
Ps: Per nje gje te kam "zili" qe per pak dite u kompletove nga te gjitha Une kam vite ketu me zor i kapa ca gjona qe thu ti, ai njoni thoshte me vete sa e trashe qeka ceci...nuk m'a thoshte ne sy jo se ka delikatese keshtu...
Ps.s: Nje gje duhet te t'a them nga shpirti, jane te rralle njerzit qe kuptojne boten e tij...Eshte çun special nga te gjitha anet.Vetem njerzit inaçinj & keqberes kerkojne ti vene pengesa por ai eshte aq inteligjent sa qe nuk bie preh e intrigave femerore...
Les Valses de Vienne - François Feldman
Citim:Po citoj ato që tha cecilia
Pour toi
Ps: Per nje gje te kam "zili" qe per pak dite u kompletove nga te gjitha Une kam vite ketu me zor i kapa ca gjona qe thu ti, ai njoni thoshte me vete sa e trashe qeka ceci...nuk m'a thoshte ne sy jo se ka delikatese keshtu...
Ps.s: Nje gje duhet te t'a them nga shpirti, jane te rralle njerzit qe kuptojne boten e tij...Eshte çun special nga te gjitha anet.Vetem njerzit inaçinj & keqberes kerkojne ti vene pengesa por ai eshte aq inteligjent sa qe nuk bie preh e intrigave femerore...
kjo tregon qe ka vertet nivel cece dhe vlera si njeri ,
nuk ja vlen kur te ulesh ne nivelin e atyre qe gjuh komunikimi kan ofezat dhe intrigat .
respektet e mia per ty dhe personin ne fjal megjithse se njoh
sa per kompletimin si e ndrojtur qe jam :p , u kompletova shpejt se
u pergjigje ti pyetjeve qe kisha dhe fajtori gjithashtu qe me ndimoj me imazhin perso , ben vaki do e bezdis prap kur te gjej ndonji me te bukur
te prsh ty cece dhe fajtori
Regjistruar: 22/07/2010
Vendbanimi: mEs iLuzionesh te hUmbura
Enigma - Mea Culpa
Citim:Po citoj ato që tha cecilia <
Per ty & Anemonen time
Ps: Shiko, mos i jep avatare te tilla te ndryshoj se do filloj te dyshoj...ai!
uiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
po pse mi
ça te bej un qe sdi me i be vet , pastaj ça te keqe ka njiher ,
pse jan foto sensuale ?! jan pjes e jets mi dhe e feminitetit
mos na ngataro pls puç puç