Regjistruar: 16/10/2006 Vendbanimi: ku tjeter vecse ne rruzullin tokesor Mesazhe: 272
pse gjate seksit bie shi
__________________ jam krenar qe jam shqiptar
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Sa bukur eshte ardhja e nje femije ne jete...Eshte femija i dyte i saj...ne njefare menyre me vjen shume mire qe e shoh kaq te lumtur..nga ana tjeter i them vetes..ua sa vone qe je ...ajo eshte nje vit me e vogel se une dhe i beri dy femije
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Citim:Po citoj ato që tha Eria Mo ki frike cedrus,di Eria si ti c'ngaterroje lemshenjte...nuk eshte aq e pafajshme sac hiqet... Dhe emrin se ka te ngaterrum ai,duhet ta kuptosh ti...ueeee cedrus me zhgenjeve ... E mire de mire. Lemshinjte kane rendesi. Po qe je cingune je. Oj.
Citim:Po citoj ato që tha Eria Mo ki frike cedrus,di Eria si ti c'ngaterroje lemshenjte...nuk eshte aq e pafajshme sac hiqet... Dhe emrin se ka te ngaterrum ai,duhet ta kuptosh ti...ueeee cedrus me zhgenjeve ...
Regjistruar: 16/10/2003 Vendbanimi: Toke Mesazhe: 1679
Ka te beje me ndjenjen e kenaqsise te plotesimit dhe jo me shiun qe bie jashte.?..me duket..diku e kam lexu
__________________ E vetmja here qe nuk do ia arrish,do te jete perpjekja e fundit.
Citim:Po citoj ato që tha cedrus Po qe je cingune je. Oj. Ke ngaterruar lagje,une nuk jam nga Gjirokastra....
Citim:Po citoj ato që tha cedrus Po qe je cingune je. Oj.
Regjistruar: 09/02/2007 Vendbanimi: diku aty, prane...... Mesazhe: 5515
Citim:Po citoj ato që tha KRUMPENDORF pse gjate seksit bie shi Mos jeton gje ne Seattle ti se atje trecereku i diteve te vitit eshte shi. Vetem ne Sahara jo, please.
Citim:Po citoj ato që tha KRUMPENDORF pse gjate seksit bie shi
__________________ Te dua, jo per ate qe je, por per ate qe me ben te ndihem.
Mendim casti: Ore nga e hodha kete celularin shhhhhhhhhh...i duhet bere zile ..se spo e shoh gjekundi hiihihi
Citim:Po citoj ato që tha Eria Ke ngaterruar lagje,une nuk jam nga Gjirokastra.... Hahaha, E mnire : Je e dhene, qe ta jep atehere. Oj. C'te te bej une edhe ti. ma ngrove gomarin, ma ftove gomarin
Citim:Po citoj ato që tha Eria Ke ngaterruar lagje,une nuk jam nga Gjirokastra....
Shi shi cedrus ...qenke ne fshat ti..paske gomar MC..E gjetttttttttttaaaaaaaaaa celin
Citim:Po citoj ato që tha Eria Shi shi cedrus ...qenke ne fshat ti..paske gomar MC..E gjetttttttttttaaaaaaaaaa celin Ne fshat zemra, ne fshat. Na mbiti balta. Po shiqir qe gjete qinitone thuaj. bthw, qinitone e mban ne zile apo ne vibjrejshen? Qo gjitojna ime ne vibrejshen e mban gjithnje. Me zgjohen femijet, thote.
Citim:Po citoj ato që tha Eria Shi shi cedrus ...qenke ne fshat ti..paske gomar MC..E gjetttttttttttaaaaaaaaaa celin