Regjistruar: 29/04/2009 Vendbanimi: meran- It Mesazhe: 6675
maje catise u nderru guardaroba ?
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
S'vjen me nje lule pranvera, ka kohe. Ushqim qe nuk honeps dot?
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.
asnje...ndoshta pasta e ftohte ose shume "al dente" i bojatis shpesh floket?
Quhet shpesh 3 here ne vit?
Regjistruar: 14/05/2006 Vendbanimi: Bitchfield Mesazhe: 2637
Citim:Po citoj ato që tha Heyday Quhet shpesh 3 here ne vit?
__________________ Si nuk u bera njehere moderator...
Si ta marr kete, si mohim apo pohim?
Citim:Po citoj ato që tha Heyday Si ta marr kete, si mohim apo pohim? Bej sikur nuk e pe , nuk e di fare per cfare e kishe por me shkoi mendja te seksi te jem i sinqerte prandaj.... U merzite?
Citim:Po citoj ato që tha Heyday Si ta marr kete, si mohim apo pohim?
Citim:Po citoj ato që tha RIP Gibbs me shkoi mendja te seksi te jem i sinqerte prandaj.... U merzite? Po dhe une per seksin e kisha.. A pse s'ishte per kete pyetja?
Citim:Po citoj ato që tha RIP Gibbs me shkoi mendja te seksi te jem i sinqerte prandaj.... U merzite?
Citim:Po citoj ato që tha Heyday Po dhe une per seksin e kisha.. A pse s'ishte per kete pyetja? nuk e di per te virgjerit eshte shume 3 here ne vit per te martuarit nuk mjafton, per beqaret normale PPP U kenaqe?
Citim:Po citoj ato që tha Heyday Po dhe une per seksin e kisha.. A pse s'ishte per kete pyetja?
Mezi po permbahem nga gezimi.. Gjithmone kaq emocionues je?