Regjistruar: 15/08/2006 Vendbanimi: kosherja n.176 Mesazhe: 2075
Citim:Po citoj ato që tha SmoKer` Cishte ajo nah ...nah i thuhet qenit :o :p Po nqs eshte me pak po e marr mos i bej sh naze se ka canna brenda...
Citim:Po citoj ato që tha SmoKer` Cishte ajo nah ...nah i thuhet qenit :o :p Po nqs eshte me pak po e marr
__________________ . . due gocce di chanel
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 11/06/2007 Vendbanimi: asgjekundi Mesazhe: 1119
S'paska pije sot...vetem kafe sikur ndajme (larg qofte) ndonjerit
Regjistruar: 11/02/2005 Vendbanimi: Kabul- a great city , in which to live ,play and w Mesazhe: 2511
Citim:Po citoj ato që tha bleta punetore mos i bej sh naze se ka canna brenda... Thua u bere pizhman qe ma dhe se dhe shume sheqer i kishe hedh puntori edhe mer tash qe krym puner ne , gjithsesi... mbrama/naten
Citim:Po citoj ato që tha bleta punetore mos i bej sh naze se ka canna brenda...
hera e pare te degjoj te ankohet njeri per ket sheqerin! une thjesht te lava hakun e brisit... mqse t'i kisha pire paret e te qerasmes, po hajtmo mend per here tj!
Regjistruar: 16/11/2003 Vendbanimi: . Mesazhe: 2752
pjesen teme te sheqerrit ta marrin kush te dojne se une e pi pa sheqerr....
__________________ il primitivismo e la non cultura sono forme eterne!! CHI CREO LE DONNE??!!DIO E STATO UN GENIO
canne-n e mbaje per vete , mu me jepje vete kapucinon:p
Regjistruar: 03/02/2007 Vendbanimi: larg & afer Mesazhe: 10972
ej kam nji te fort tjeter me kallxu sone
Citim:Po citoj ato që tha bleta punetore hera e pare te degjoj te ankohet njeri per ket sheqerin! une thjesht te lava hakun e brisit... mqse t'i kisha pire paret e te qerasmes, po hajtmo mend per here tj! Eh hakmarrja nnuk eshte gje e mire. Fal dhe shpeto! Kjo este parrulla sot
Citim:Po citoj ato që tha bleta punetore hera e pare te degjoj te ankohet njeri per ket sheqerin! une thjesht te lava hakun e brisit... mqse t'i kisha pire paret e te qerasmes, po hajtmo mend per here tj!
a ka ndonje qe me uron ....in bocca al lupo
Citim:Po citoj ato që tha tresh a ka ndonje qe me uron ....in bocca al lupo in bocca al lupo tresh! po te duash te them edhe ate te balenes.
Citim:Po citoj ato që tha tresh a ka ndonje qe me uron ....in bocca al lupo