Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Citim:Po citoj ato që tha Tulipani Eh duke prit kete ndryshimin ai ndoshta na kalon tanget e ne se veme re Tangentja nuk eshte dhe aq keq...e ka te pakten nje pikeprerje me ne :p...po paraleles ske ci ben ... Mendim casti : Du pushimeeeeeeeeee
Citim:Po citoj ato që tha Tulipani Eh duke prit kete ndryshimin ai ndoshta na kalon tanget e ne se veme re
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 02/09/2006 Vendbanimi: . Mesazhe: 12531
Sa larg gushti...
__________________ .
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Citim:Po citoj ato që tha Tulipani Eh duke prit kete ndryshimin ai ndoshta na kalojne tangat e ne se veme re : Si e kishe kete me Tanga ti Tulipke? Rrofte IQ Beu i Vlores. Edhe ai tjetri. Peshto, kush ka ban tjeter
Citim:Po citoj ato që tha Tulipani Eh duke prit kete ndryshimin ai ndoshta na kalojne tangat e ne se veme re :
Regjistruar: 29/04/2009 Vendbanimi: meran- It Mesazhe: 6675
...debora zbardhi malet...na ftofi ndjenjat
Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
uffff cu lodha
Regjistruar: 08/09/2004 Vendbanimi: Ne Keshtjellen Time Te Pamposhtur Mesazhe: 2683
periudh krize......................
__________________ Ti SHQIPERI , me jep nder , me jep emrin SHQIPETAR.
... po mendohem cte ha per darke
sa keq qe me vjen per ty , pune te rende paske..................
Regjistruar: 30/01/2009 Vendbanimi: Tirane Mesazhe: 536
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil ... po mendohem cte ha per darke gjoks gjeli grilled dhe sallate, po pertove ha vetem sallaten une hengra pica
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil ... po mendohem cte ha per darke
__________________ L'essenziale è invisibile agli occhi...
Citim:Po citoj ato që tha Mon Cherry gjoks gjeli grilled dhe sallate, po pertove ha vetem sallaten une hengra pica po qe po me pelqen ajo ideja e pices e 1 cola e ftohte
Citim:Po citoj ato që tha Mon Cherry gjoks gjeli grilled dhe sallate, po pertove ha vetem sallaten une hengra pica