Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
I mendoj nje nate para dhe i mbaj shenim. Kaq evidente eshte?
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 14/04/2006 Vendbanimi: Në bankat e shkollës. Mesazhe: 8180
Ti e di se c'mendoj per ty, s'eshte nevoja te shprehem! A mund ta di rrogen mujore tende?
__________________ Sto lavorando duro per preparare il mio prossimo errore.
Me thuaj njehere c'mendon per mua pastaj ta them. Ato pjeset negative te lutem. Se sot me ka hyre vetja ne qejf.
Citim:Po citoj ato që tha Heyday Me thuaj njehere c'mendon per mua pastaj ta them. Ato pjeset negative te lutem. Se sot me ka hyre vetja ne qejf. Po shoqet e mira gjithmon ato thone ne fillim. Besoj se je dakort?
Citim:Po citoj ato që tha Heyday Me thuaj njehere c'mendon per mua pastaj ta them. Ato pjeset negative te lutem. Se sot me ka hyre vetja ne qejf.
Dakort jam. Je shoqe e mire ti?
Jo gjithmon. Ti si mendon?
Une mendoj qe s'ta mban te me thuash troc mendime negative Po ti sa e ke rrogen mujore?
Jo ti them me mp s'eshte nevoja te di i gjithe publiku i gjere mendimet e mija personale S'do e them me shifra por do e them me nje fjale.E kam te mire! Quhet?
Quhet.. Pyetje te vjedhur e kisha Ke qene i/e afte te kopjoje ne shkolle?
Une jo! Kam qene shume e ndrojtur (dmth ashtu jam edhe sot ne realitet,lere c'hiqem ktu) Te duket nje revolucion interneti? (pitja me erdhi nga mendimi lart)