Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Citim:Po citoj ato që tha cedrus kaqurrela? fake jane demode moj Kat. Kush te ka shty n'rrug te keqe? Une jo iher...i kam origjinale ...Made by mami&babi
Citim:Po citoj ato që tha cedrus kaqurrela? fake jane demode moj Kat. Kush te ka shty n'rrug te keqe?
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 06/03/2008 Vendbanimi: Mesazhe: 5672
Citim:Po citoj ato që tha cedrus Mos duhet thene ne baret pariziEne? Khe. Ore ti ............ edhe deri ne fyt ene vazhdon te krruhesh me Amorin ................. U bot ju katnaret me korrigju .............. Ene mos e zgjat mo se pastaj do me detyrosh te perdor versionin 2.0 te fjalorit ........... ja kshu (cit)
Citim:Po citoj ato që tha cedrus Mos duhet thene ne baret pariziEne? Khe.
Citim:Po citoj ato që tha Eria Une jo iher...i kam origjinale ...Made by mami&babi Ne fakt gjynof me u qa nga puna e mami&babi jot .................. se mos vetem floket .............. .
Citim:Po citoj ato që tha Eria Une jo iher...i kam origjinale ...Made by mami&babi
Citim:Po citoj ato që tha AmonAmarth Ne fakt gjynof me u qa nga puna e mami&babi jot .................. se mos vetem floket .............. . jo kane marre komplimenta
Citim:Po citoj ato që tha AmonAmarth Ne fakt gjynof me u qa nga puna e mami&babi jot .................. se mos vetem floket .............. .
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Citim:Po citoj ato që tha Eria Une jo iher...i kam origjinale ...Made by mami&babi JO moj ti nuk quhesh. Behet fjale per fake Kur jane natyrale quhen krela pfff
Citim:Po citoj ato që tha cedrus JO moj ti nuk quhesh. Behet fjale per fake Kur jane natyrale quhen krela pfff Mire une po flas kur ti shtrijme ....atehere quhen fake tek une hahahaha Opo thuaj kacurrela,onde,rrodhe ka plot
Citim:Po citoj ato që tha cedrus JO moj ti nuk quhesh. Behet fjale per fake Kur jane natyrale quhen krela pfff
Di gje njeri sa eshte ndeshja ne shqiperi ???????????
1:0 sa beri gol Salihi
Citim:Po citoj ato që tha Eria 1:0 sa beri gol Salihi Thanks
Citim:Po citoj ato që tha Eria 1:0 sa beri gol Salihi
Regjistruar: 12/02/2006 Vendbanimi: Orange, CT Mesazhe: 4096
Qejf babe qejf!
__________________ Time is money. ( by Benjamin Franklin)