Regjistruar: 11/06/2002 Vendbanimi: Europe Mesazhe: 10706
Citim:Po citoj ato që tha Enya Qejf babe qejf! Po ilustrimi gjendet ne avatar?
Citim:Po citoj ato që tha Enya Qejf babe qejf!
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 02/03/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 10184
po te pres ty ....
Regjistruar: 08/10/2005 Vendbanimi: My soul Mesazhe: 4073
Ne kerkim te vullnetit ...vetem ketu qe s'kam per ta gjetur. Germo tare germo ....
__________________ Fillimi i nje ngjarje, ku shpaloset ne kohe por lind jashte asaj, eshte njekohesisht perfundimi.
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Citim:Po citoj ato që tha ~Enigme~ Ne kerkim te vullnetit ...vetem ketu qe s'kam per ta gjetur. Germo tare germo .... Simplicitet i komplikuar.
Citim:Po citoj ato që tha ~Enigme~ Ne kerkim te vullnetit ...vetem ketu qe s'kam per ta gjetur. Germo tare germo ....
Regjistruar: 14/04/2006 Vendbanimi: Në bankat e shkollës. Mesazhe: 8180
Po qesh me te madhe me shprehjen e njonit "merre mbrapsht se ta sula cecin" Ja me thoni a harrohen kto batuta?
__________________ Sto lavorando duro per preparare il mio prossimo errore.
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Po haj nje molle
Regjistruar: 12/02/2006 Vendbanimi: Orange, CT Mesazhe: 4096
Sa u zgjova nga gjumi i pasdites. Rrofshin pushimet verore. )))
__________________ Time is money. ( by Benjamin Franklin)
Regjistruar: 18/05/2009 Vendbanimi: vlore Mesazhe: 5487
po ha per zotin ekam ba mendjen me i shtu tre killa deri mjes
Regjistruar: 06/03/2008 Vendbanimi: Mesazhe: 5672
Citim:Po citoj ato që tha dylan po ha per zotin ekam ba mendjen me i shtu tre killa deri mjes Ti do besh mire te shtosh ca kile ...................... .
Citim:Po citoj ato që tha dylan po ha per zotin ekam ba mendjen me i shtu tre killa deri mjes
Regjistruar: 02/09/2006 Vendbanimi: . Mesazhe: 12531
Po pres kolegen e ish-zyres tjeter ( ngjit), me shpresen se pas drekes me te nervat do te jene zhdavarit...
__________________ .