Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
Bjonde Po ja, duhet ta kesh aty te 37 e gjysem. E gjeta?
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 30/04/2008 Vendbanimi: mu ke guri, qe bon xixa Mesazhe: 1800
Citim:Po citoj ato që tha Heyday Bjonde Po ja, duhet ta kesh aty te 37 e gjysem. E gjeta? Ncuk 43 e gjysem Apo jo cec?
Citim:Po citoj ato që tha Heyday Bjonde Po ja, duhet ta kesh aty te 37 e gjysem. E gjeta?
__________________ "tie ciu' in pe de mussa che in carru de bo"
Regjistruar: 11/12/2005 Vendbanimi: orders of magnitude Mesazhe: 2692
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA Lost dhe Hey nga humbet ju Ja kemi dale un fia per i xhiro
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA Lost dhe Hey nga humbet ju
__________________ Walking the drunkard's walk...
Un fia ehe po Kaluar shume kohe?
Regjistruar: 02/03/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 10184
Citim:Po citoj ato që tha lost_soul Ja kemi dale un fia per i xhiro shume mire e paskeni bere une sa erdha . Si quhet ilaci i sherimit te shpirti?
Citim:Po citoj ato që tha lost_soul Ja kemi dale un fia per i xhiro
Regjistruar: 14/05/2006 Vendbanimi: Bitchfield Mesazhe: 2637
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA shume mire e paskeni bere une sa erdha . Si quhet ilaci i sherimit te shpirti? me D- fillon cfare ndodh nese ha nje bretkose te gjalle?
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA shume mire e paskeni bere une sa erdha . Si quhet ilaci i sherimit te shpirti?
__________________ Si nuk u bera njehere moderator...
une doja ilacin kunder D ti dashke me me helmu me shume . skam pergjigje per kete
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA une doja ilacin kunder D ti dashke me me helmu me shume . skam pergjigje per kete Nuk te helmon ajo jo eshte e veshtire ta kapercesh Pytje?
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA une doja ilacin kunder D ti dashke me me helmu me shume . skam pergjigje per kete
Pergjigje! Me c'pije do preferoje t'i mbyllje mbremjet?
Citim:Po citoj ato që tha Heyday Pergjigje! Me c'pije do preferoje t'i mbyllje mbremjet? PEPSI TWIST Ti?
Citim:Po citoj ato që tha Heyday Pergjigje! Me c'pije do preferoje t'i mbyllje mbremjet?