ingmetalboy
without a trace

Regjistruar: 06/12/2004
Vendbanimi: wherever I may room
Mesazhe: 1008
|
Citim: Po citoj ato që tha erious
e keqa tende eshte origjinaliteti... kjo te ngaterron, e mendon se duke lexuar kedoqofte mund te prishemi duke u bere si ai, dmth jo me te mire se ai... e duke mos qene me te mire eshte njesoj sikur te mos benin asgje.
per vete mendoj se kryesorja ne punen e krijimit eshte sinqeriteti... dmth dashuria pa komplekse qe ti ke per ate qe ben (ne rastin tend, keta poezira pa tituj)
kur je i sinqerte me veten, me punen tende, kur e rrespekton ate, nuk ka sesi te mos arrish diku... gjithmone duke mos harruar titujt, kuptohet
Nuk e kisha menduar ndonjehere ne kete kendveshtrim megjithese zor se te jete e vertete. Fakt eshte qe une rralle here ve tituj poezive te mija, por zakonisht kjo ndodh mbasi jam teper pertac per te bere dicka te tille. Tulipani me ka vene kete gje ne dukje dhe une jam perpjekur ta rregulloj disi por sic duket jo dhe me aq sukses.
Nuk e di nqs eshte dashuri per "poezira pa tituj" sic thoni ju, por ndoshta... kush e di.
Faleminderit qe ndalove te lexosh dhe komenetosh.