Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531
|
Leter ...
Ngutem te shkruaj mbi pelhuren e hijes ndjenja qe ti as i njeh, te te ngjyej shpirtin tend te erret ne driten e syve te mi, te ndertoj shpirtin tend me ndjenjat e mia te pasterta ,por ti je i zhytur gjer ne gryke, krenaria jote e semure po te largon shume hapa larg meje. Nuk kam pretenduar asnjehere te kem ne kembim dicka qe nuk e meritoj dhe ti nuk me meriton , une jam shume vite drite larg teje, ti je i zhytur ne erresiren e ndjenave siperfaqesore qe t'i dhurojne njerezit e vegjel qe popullojne boten tende , ndersa une frymoj ne nje ajer tjeter. Je kaq i vogel , je kaq ndryshe sa do te doja te ishe dhe per kete une jam shume hapa perpara ( larg ) teje dhe jo perkrah teje. Eshte zgjedhja ime dhe me beso ndihem kaq e cliruar per kete zgjedhje , ndonese....
Ndihem e lire , buzeqeshje e cliter, deshira qe vergellojne perbrenda dhe zhyten ne sy qe nuk jane te tute , ndjenja qe sa vijne e rriten dhe depertojne ne nje shpirt qe nuk eshte me i yti , fjale qe peshperiten dhe cmendurira e surpriza te papritura qe rrine pezull mbi ne duke na bere me te afert per njeri-tjetrin , me te dashuruar, me te deshiruar dhe me te vertete ne cdo fjale qe themi.
Luv u