Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Cfare duan burrat
Gjithsej 31 faqe: « E parë ... « 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 31 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
dylan
Veteran ne forum

Regjistruar: 18/05/2009
Vendbanimi: vlore
Mesazhe: 5487

Citim:
Po citoj ato që tha Petter
Ne pergjithesi duan dy gisht vend :p

Ahh dylan tu tha lekura dhe ty per pak ciklon mashkullor... Do thoshte profesori lol

ncncncncnnccn ashtu nga larg po kujin ta fusni ju smu tha hic per zotin pak gallat kam qef kur jam kshu bosh kohe te mjaftueshme

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 18 Gusht 2011 23:15
dylan nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dylan Kliko këtu për të kontaktuar me dylan (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dylan Shto dylan në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dylan në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vizioner
...ne Timon

Regjistruar: 23/11/2007
Vendbanimi: Frankfurt
Mesazhe: 6857

Cfare duan burrat???????????????????

Femrat

Mesazh i vjetër 19 Gusht 2011 07:31
Vizioner nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vizioner Kliko këtu për të kontaktuar me Vizioner (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vizioner't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vizioner Shto Vizioner në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vizioner në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dylan
Veteran ne forum

vizio del ne pun une iku me fjet

kalosh mir vizioner naten

Mesazh i vjetër 19 Gusht 2011 08:09
dylan nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dylan Kliko këtu për të kontaktuar me dylan (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dylan Shto dylan në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dylan në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vizioner
...ne Timon

Citim:
Po citoj ato që tha dylan
vizio del ne pun une iku me fjet

kalosh mir vizioner naten

PO dylan, ika se mu be vone. Ne oren 6 duhet te linjen

Gjume te embel

Mesazh i vjetër 19 Gusht 2011 08:24
Vizioner nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vizioner Kliko këtu për të kontaktuar me Vizioner (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vizioner't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vizioner Shto Vizioner në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vizioner në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dylan
Veteran ne forum

po cfare donin burrat xhanem

ahhh ca duan vec at gruan qe s eka njeri
po ku tjua marrim xhanem ,nga ato qe burrat duan ska me kan vdekur

Mesazh i vjetër 19 Gusht 2011 18:16
Vizioner
...ne Timon

Citim:
po cfare donin burrat xhanem

Mish te pjek, ca berxolla, i cike aheng ne dashni dhe ndonje kemishe te hekurosur (une dua cdo dite nje se nuk e vesh dot dy here te njejten )Kaq mjafton

Mesazh i vjetër 19 Gusht 2011 19:02
dylan
Veteran ne forum

Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner

Mish te pjek, ca berxolla, i cike aheng ne dashni dhe ndonje kemishe te hekurosur (une dua cdo dite nje se nuk e vesh dot dy here te njejten )Kaq mjafton

te gjitha kto do ti beja un pa asnje pertes po ne menyr qe te kontriboosh dhe ti pak e mundesisht te arrish ti fitosh kto qe kerkon

se harrova jo vetem gruja gruja po dhe burri ps ei lot ato gjanat prej vendit ska problem s e sjeni te trellun

Mesazh i vjetër 19 Gusht 2011 22:40
Vizioner
...ne Timon

Citim:

te gjitha kto do ti beja un pa asnje pertes po ne menyr qe te kontriboosh dhe ti pak e mundesisht te arrish ti fitosh kto qe kerkon

se harrova jo vetem gruja gruja po dhe burri ps ei lot ato gjanat prej vendit ska problem s e sjeni te trellun

Per "fitimin" duhet te punojne te dy palet dylan.

E di ti se, Ju, femrat, e perdorni shpesh shprehjen "Femra sex i dobet" dhe, kete e perdorni kur iu INTERESON.
Kurse, kur NUK iu INTERESON perdorni shprehjen" Te drejtat e barabarta" dhe, DISA ia kalojne EDHE meshkujve me bemat e tyre.

Prandaj dylan, pershembull une, nuk mund te jetoj me nje femer qe i ka parim, i perdor te dyja keto shprehje.
Po, vetem me ate qe perdor, ka parim VETEM NJEREN nga keto te dyja

p.s. Nuk e kam direkt me ty dylan, por ne pergjithesi, per muhabet.

Mesazh i vjetër 19 Gusht 2011 23:07
dylan
Veteran ne forum

Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner

Per "fitimin" duhet te punojne te dy palet dylan.

E di ti se, Ju, femrat, e perdorni shpesh shprehjen "Femra sex i dobet" dhe, kete e perdorni kur iu INTERESON.
Kurse, kur NUK iu INTERESON perdorni shprehjen" Te drejtat e barabarta" dhe, DISA ia kalojne EDHE meshkujve me bemat e tyre.

Prandaj dylan, pershembull une, nuk mund te jetoj me nje femer qe i ka parim, i perdor te dyja keto shprehje.
Po, vetem me ate qe perdor, ka parim VETEM NJEREN nga keto te dyja

p.s. Nuk e kam direkt me ty dylan, por ne pergjithesi, per muhabet.

hahhahaha qe te vi te fjala jote te ana fizike behet fjale ket shprehjen e perdor dhe une shume shpesh se ashtu me intereson mu psh dhe shume fizike sjam sdiskutohet firme e lollur po te gjerat tjera normal te drejtat e barabarta kam inat ata meshkuj qe ne shpin e tyre bejne vetem me gisht shiku qe zotin u ka fale te dy paleve te gjitha organet e njejta pervec njerin psh ,po dhe at shpresoj mos ta dehsironim te njete se ishte ba bajat po si jo ps eju ose ne me siper me

me ndihmon te ndihmoj sme ndihmove beji vet se dhe une spo lollem i bie kjo

kshu qe po i fitove ti dhashe si fitove eh sorry po njeri sikur ti jam dhe une apo jo

dhe harrova te shkoj dicka njeriu i but i embel dhe po te jet shume dembel ca gjera a mund tja duronte nejriu po nje qe ka gojen e malle sinqerisht behet i padurueshem smund tja besh as 1 te 4 terten

Mesazh i vjetër 20 Gusht 2011 00:37
Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515

Burrat duan te bejne gjithcka per aq kohe sa nuk e shikojne si detyrim nga gruaja.

Mesazh i vjetër 20 Gusht 2011 05:27
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 11:28 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 31 faqe: « E parë ... « 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 31 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Cfare duan burrat

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar