lorie
you fascinate me...

Regjistruar: 24/07/2003
Vendbanimi: in you
Mesazhe: 3137
|
Never get lost again-the little engine that could,the Railroad that can
Oh c'kenge kjo Lost .
Thnx qe e solle
...une pres pas zileve te gjata nje Alo.Asgje s'ndodh deri kur del sekretaria e merzitshme ,monotone per te lene nje mesazh.Oh i urrej mesazhet.
Provoj perseri...asgje.
Provova dje...provova sot....
Po sot marr nje mesazh..me ne fund.
C'me beri merak! Medova mos i kish ndodhur gje...Jo se kush e di:nje muaj me pare N beri aksident;ne gazete ishte pershkruar kaq keq..Sot ajo eshte akoma ne koma. 
Nena e S theu doren, babai i J ne spital,P s'flet dot , M dje iu kuqen syte prej te qarit .C'ti besh ,ajo qan pa patur pune ,jo me pastaj kur ka te bej per nje gje kaq te rendesishme...Dhe une qe perpiqesha te mbaja gjakftohtesine dhe ta 'ngushelloja'pas asaj qe kisha kaluar vete..Por jo, une dje isha me nerva drejt W.Dje i fola G ne cel duke i thene qe s'perqendrohesha dot. Gati sa s'mendova se kisha ADD.
'Gjithe keto gjera dhe me shume ,po me corientojne prej studimeve,kam nje test ne biologji -i thashe- por s'me behet asgje ,asgje,asgje.'
Ajo pyeti ne mos corientimi im kishte te bente me pune djemsh.
Ku ta gjej! Eshte krejt tjeter.- i fola duke qeshur-eshte psikologjike, ..eshte..-s'po e gjeja dot fjalen:kurth, kthim,iluzion,humbje,si ta quaja? kishte te bente me mua ,vete me mua-...filozofike..boo.Flasim me vone.
Ah ndonjehere ndihem kaq e humbur, kaq larg Zotit tim.. Gjithe keto gjera qe po ndodhin...eh.
Shpirti im eshte ne lufte, dhe e di qe s'ka rrugezgjidhje tjeter pervecse te luftoj dhe te fitoj. Per te fituar ,e di do qaj ,do lodhem, do rraskapitem,do bertas dhe do le dhe mesazhe neper telefona...per te fituar do perballoj frikerat me te medha timet: nje nga ato e kalova pardje: boshesia dhe vetmia.
C'do mesohet ky shpirit im me perballimet e frikerave me te medha te njerezimit, c'do mesohet!
Yeah, kam Zotin tim prane ,kjo ka rendesi.
I could ,and i can. HOPE.
Philippians 4:8-Finally, brothers, whatever is true, whatever is noble, whatever is right, whatever is pure, whatever is lovely, whatever is admirable--if anything is excellent or praiseworthy--think about such things.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|