Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Ditari > Duke degjuar zerat brenda teje Vlerësimi i Temës: 6 votime, mesatarja 5.00.
Gjithsej 50 faqe: « E parë ... « 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 31 32 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

shteti  amerikan i turturon terroristat me pagjumsi per informata

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 03 Maj 2008 15:46
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ingmetalboy është moderator/e në këtë nën-forum   ingmetalboy
without a trace

Regjistruar: 06/12/2004
Vendbanimi: wherever I may room
Mesazhe: 1008

Dje nje puhi me freskoi kraharorin e djersitu dhe ne humbesiren e asaj qe aq shume kerkon, shume e rralle kjo eshte. Buze te plasura nga nje udhetim pakthim, nje premtim qe nuk mund te mbash dhe ngadale horizonti ngushtohet. Pa kuptuar as vete se si e gjen veten te perkulur duke numeruar qimet ne gishtat e kembeve. Ditet shkurtohen dhe nata duket sikur vazhdon pergjithmone. Zeri behet me bass dhe mjekra nxihet dhe zgjatet. Vetem hije mbushin dhomen dhe gjen veten duke hungerire si ujk henes. Ne kete udhetim te mbuluar nga mjegullat e dyshimeve dhe mocalet e trishtimit gjen plot te tjere qe kane ngecur keq me gjymtyre qe po i dekompozohen nga balta. Si njeri qe je ndjesija e te berit pjese diku, te ben te ndjehesh me mire.
Por ti merre te gjithe perandorine time prej balte dhe me jep nje shishe. Te ngre nje dolli per nje puhi qe me kthjelloi dhe le te dehem sot per forcen e jetes pa u perpjekur te te jap nje kuptim.

Mesazh i vjetër 06 Maj 2008 23:06
ingmetalboy nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ingmetalboy Kliko këtu për të kontaktuar me ingmetalboy (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ingmetalboy Shto ingmetalboy në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ingmetalboy në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
agata
idealiste

Regjistruar: 21/02/2004
Vendbanimi: Utopial
Mesazhe: 2981

Ingmetalboy, si gjithmone kam nje kenaqesi te veçante kur te lexoj...

Mesazh i vjetër 08 Maj 2008 01:30
agata nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të agata Kliko këtu për të kontaktuar me agata (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të agata't! Kërko mesazhe të tjera nga: agata Shto agata në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto agata në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ingmetalboy është moderator/e në këtë nën-forum   ingmetalboy
without a trace

Regjistruar: 06/12/2004
Vendbanimi: wherever I may room
Mesazhe: 1008

Citim:
Po citoj ato që tha agata
Ingmetalboy, si gjithmone kam nje kenaqesi te veçante kur te lexoj...

Mesazh i vjetër 08 Maj 2008 21:08
ingmetalboy nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ingmetalboy Kliko këtu për të kontaktuar me ingmetalboy (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ingmetalboy Shto ingmetalboy në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ingmetalboy në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

Lightbulb

Eshte veshtire te shohesh se si shurdhohen zerat e tu te brendshem nga zhurma cjerrese e perbaltosjes shpirterore te cilen e takon cdo dite ne kafene, Universitet, rrethin miqesor apo ne nje shterngim duarsh me nje te huaj ne ftohtesine e dores se cilit ndjen "pashpirtesine"e tij. Duket sikur gjithcka te eshte kthyer ne nje thike qe pret te te ngulet atehere kur nuk e pret, dhe te duhet te rrish me syte zgjuar edhe kur fle. Figurat fillojne e zbehen , vitrytet dhe vlerat morale ,shpirterore apo sociale fillojne e te tingellojne thjeshte si perkufizime te cilat mund t'i gjesh fare mire ne shfletime librash ,por jo ne shfletime sjelljesh njerezore. Njerezit kane filluar te zhvishen  nga ndjejat e altruizmit , miresise, buzeqeshjesh dhe deshires per te pare te lumtur te tjeret. Sot, kushdo qe te qesh ,mund te te jete edhe nje njeri qe  do te te shohe te shfiguruar ne realitetin qe ty te perkrah , te do dhe te perqafon. Me kujtohet nje studente e cila  para disa muajve, pasi morem rezultatet e nje provimi ku une isha ndare me mire se ajo, me  tha:" - Sa do te doja te te hidhja nga godina tani." ....Me kujtohet qe nuk i kam dhene rendesine e duhur kesaj deshire te saj atehere, pasi si shumicen e gjerave qe nuk perfshihen ne interesat e mia , e mora me shperfilljen dhe indiferentizmin e zakonshem qe me karakterizon perballe te tjereve krejtesisht te pergjithshem, zakonshem perballe meje, qe nuk perbejne gje tjeter vecse Mori njerezish , dhe aspak ata qe meritojne te jene perkrah meje, dhe te meritojne gje tjeter pervec indiferences dhe injorimit. Sot, kur shoh te tille prototipe speciesh qe mundohen te intereferojne ne harmonine e zerave te mi te brendshem , duke bere cdo gje per te ndikuar ne vetvleresimin dhe vetbesimin e tyre , thjeshte i Buzeqesh, duke ironizuar me mendimin/bindjen e tyre , qe ata qendrojne me lart se une ,sepse kane nje arme me shume se une Poshtersine,qe nuk perfshihet ne arsenalin e armeve te mia per te arritur dicka ne jete. Dicka mbaj mend , per aq sa me lejon kujtesa ime , qe Gjithcka qe kam ne JETE e kam Fituar , kurre nuk kam Marre dicka qe nuk me ka perkitur , kurre nuk ia kam hekur dikujt tjeter Dicka nga dora edhe atehere kur kam pasur mundesi. Ashtu si kurre nuk me eshte dashur te perdorur asnje "pushtet" timin femeror per te arritur dicka, sado e deshiruar te kete qene ajo nga une...,nuk e di nqs mund te perfshihet ketu buzeqeshja apo ciltersia natyorore qe me dallon. 

Mesazh i vjetër 09 Maj 2008 01:04
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
çfare thua
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 07/05/2008
Vendbanimi: Ne shqiperi (çeçen)
Mesazhe: 48

Thumbs up

çfare thua

Ky eshte zeri qe degjoj perdite.

Mesazh i vjetër 09 Maj 2008 01:09
çfare thua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të çfare thua Kliko këtu për të kontaktuar me çfare thua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: çfare thua Shto çfare thua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto çfare thua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

t'marrshin t'keqen moj vajze.

Mesazh i vjetër 09 Maj 2008 04:07
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Enya
Shpirt # 1

Regjistruar: 12/02/2006
Vendbanimi: Orange, CT
Mesazhe: 4096

Arrow

-Jane vetem dy zera te forte brenda meje qe me therrasin edhe ne gjume;kane aq fuqi sa te me bejne robinen e tyre e perseri une mbetem personi me i lumtur ne kete glob tokesor; sepse pa keta dy zera une do isha vetem nje lule e stines se zgjuar ne kohe jo te pershtatshme. Njerin ze e degjoj me aq force sa shpirtin ja kam fal; kurse zeri tjeter vjen si me i vaket, por une kam fuqi te ja dalloj ritmin e melodine e tij. Shpirtin me duhet ta ndaj me dysh, qe asnjeri ze te mos mbetet pa mua, kurre!!!

Enya.
May 09, 2008
USA

Mesazh i vjetër 09 Maj 2008 20:11
Enya nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Enya Kliko këtu për të kontaktuar me Enya (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Enya Shto Enya në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Enya në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
JONIDA UK
NIC

Regjistruar: 10/12/2007
Vendbanimi: where Queen lives...
Mesazhe: 92

Vemje,jargore,larva,majoneze te prishura,male krrimbereshash,ja se cfare jane,asgje me shume...Po une,c'dreqin dua qe marr fryme si ato,ushqehem po njelloj,orgazmohem po ashtu,si gjithe te tjeret...

Kam nje bindje te frikshme,gati ne hipokrizi,se jam ndryshe,ndryshe ,ndryshe,unike... e si konsequenc,meritoj minimalisht bakterie te vecanta....E urrej emeruesin e perbashket,edhe ne ato gjera te pergjithshme te cilat nuk varen nga ne...

P.S: Edhe ti je ndryshe,duke qene se ke vite qe i pershtatesh,lavderon,dhe thekson ndryshueshmerine time......

P.S 2: Shpirtvogelsia e femrave qenka kaq shume e madhe ne krahasim me meshkujt e gjore:bam

Mesazh i vjetër 12 Maj 2008 23:34
JONIDA UK nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të JONIDA UK Kliko këtu për të kontaktuar me JONIDA UK (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: JONIDA UK Shto JONIDA UK në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto JONIDA UK në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
JONIDA UK
NIC

Regjistruar: 10/12/2007
Vendbanimi: where Queen lives...
Mesazhe: 92

Talking

Nuk ka kaluar shume qe nga casti kur mbyllem telefonaten naten-miruese,me the se do flije "heret" sonte,pasi do te duhet te grumbullosh energji per takimin tone mbas dy ditesh...:avion....
Me vjen t'i tregoj te gjitheve per ardhjen tende,dua t'i bej pjese te lumturise time....

Oret po ikin,e dalngadale po afrojne ato te lumturise sone,po afrojne ato caste kur dora jote do preke fytyren time,kur...

Mesazh i vjetër 16 Maj 2008 04:32
JONIDA UK nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të JONIDA UK Kliko këtu për të kontaktuar me JONIDA UK (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: JONIDA UK Shto JONIDA UK në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto JONIDA UK në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 20:48 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 50 faqe: « E parë ... « 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 31 32 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Letërsia > Ditari > Duke degjuar zerat brenda teje

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar