Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Probleme Sociale > Ekziston racizmi ne shqiperi???
Gjithsej 32 faqe: « E parë ... « 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 31 32 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515

Citim:
Po citoj ato që tha turll

Une me duket se quotova vetem pjesen per te cilen t'u pergjigja ............... dhe me sa kuptova ....... agata po sqaronte Debora* ............

p.s. Deb e kape apo jo???????????

Jo akoma nuk e kapa sepse ajo i bie akoma anash e anash duke mos u pergjigjur. Nuk e kuptoj ci kushton te sqaroj. Nje femer si ajo kunder racizmit nuk do e kishte problem te na sqaronte, dhe jo me te tallej sic u tall me erious. Nuk kundershtoj menjehere kur erious e quajti mulate, por u kujtua me vone. Iu rendua qe erious ja beri babane jevg.  Ne e zgjatem se ishte ajo vet qe e zgjati. Ishte ajo  qe na quajti cope mishi me dy sy, dhe fajes i ben pershtypje fjalet e Ennyas.

Nese ty te intereson te mbrosh ndonje ketu mbroje, s'me intereson shume, por kjo nuk te jep te drejte te me ofendosh, se une flas kot. Kush po flet plot ketu sipas teje?

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 16 Nëntor 2009 19:00
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*

Nese ty te intereson te mbrosh ndonje ketu mbroje, s'me intereson shume, por kjo nuk te jep te drejte te me ofendosh, se une flas kot. Kush po flet plot ketu sipas teje?

A ....... pse te flasesh ne parim per ty eshte te mbrosh njerin apo tjetrin??????
Une nuk mbroj klane ketu ...... po jap mendimin tim. Une nuk i ve shume faj shejtones per mendimet rraciste qe ka (megjithese me sa kuptoj une ajo gjithe muhabetin e ka tek martesa ....... ) sepse ne fund te fundit nuk ka jetuar ndonjehere ne nje ambient "shumengjyresh" ........... dhe nuk ka patur mundesi te njohe njerez te rracave te ndryshme ......... ndersa ty nuk po te marr vesh fare se cfare do te thuash, ku do te dalesh ............ e ke bere aq rremuje muhabetin sa vetem ti mund ta marresh vesh (dhe kjo me duket nga deshira per te mbajtur anen e njerit apo tjetrit).

p.s. akoma se ke marre vesh ato qe tha Agata??????????????????????

Mesazh i vjetër 16 Nëntor 2009 19:10
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
erious
.

Regjistruar: 27/09/2007
Vendbanimi: europe
Mesazhe: 2217

Citim:

Koby Brian, Shaq O'Neill, Michael Jordan, Rood Gulit, Karl Lewis, Areta Franklin ........

do te ishte mire qe ti te mos tallesh trapin turll... sepse tema eshte shume delikate

une s'te kerkova njerez (te zi, jevgj apo arab) qe ecin si kuaj apo bejn aheng

por letrare, biolog, piktor, fillozof, skulptor, psikollog, etj.

Mesazh i vjetër 16 Nëntor 2009 19:11
erious nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të erious Kliko këtu për të kontaktuar me erious (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: erious Shto erious në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto erious në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Deb*
different

Citim:

A ....... pse te flasesh ne parim per ty eshte te mbrosh njerin apo tjetrin??????
Une nuk mbroj klane ketu ...... po jap mendimin tim. Une nuk i ve shume faj shejtones per mendimet rraciste qe ka (megjithese me sa kuptoj une ajo gjithe muhabetin e ka tek martesa ....... ) sepse ne fund te fundit nuk ka jetuar ndonjehere ne nje ambient "shumengjyresh" ........... dhe nuk ka patur mundesi te njohe njerez te rracave te ndryshme ......... ndersa ty nuk po te marr vesh fare se cfare do te thuash, ku do te dalesh ............ e ke bere aq rremuje muhabetin sa vetem ti mund ta marresh vesh (dhe kjo me duket nga deshira per te mbajtur anen e njerit apo tjetrit).

p.s. akoma se ke marre vesh ato qe tha Agata??????????????????????

Ma thuaj ti si i mencur qe je se une jam shume e trashe. Ajo thote qe babai ka marra jevg, por si pelqen t'ja bejne babain jevg. Keshtu e kuptova une. JA ma thuaj ti si e kupton ti?

Mesazh i vjetër 16 Nëntor 2009 19:14
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

Citim:

po jap mendimin tim. Une nuk i ve shume faj shejtones per mendimet rraciste qe ka (megjithese me sa kuptoj une ajo gjithe muhabetin e ka tek martesa ....... ) sepse ne fund te fundit nuk ka jetuar ndonjehere ne nje ambient "shumengjyresh" ........... dhe nuk ka patur mundesi te njohe njerez te rracave te ndryshme .........

atehere jep mendimin tend e nese do te merresh me mua fol tamam jo si per pasneser ...

martesa do te thote femije e femijet vazhdimesine e jetes kuptoje kaq gje qe sjam per bastardim race por jam per molla nen molle e dardha nen dardhe kaq.

Ne 24 ore 10 ore kam te bej me kultura e raca te ndryshme por ketu spo diskutojme as per shejtonen as per ndonje person tjeter

p.s. Akoma se ke marre vesh se ca po flasim turll ke nevoje per perkthyes nga shqipja ne shqip?

Mesazh i vjetër 16 Nëntor 2009 19:19
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha erious

do te ishte mire qe ti te mos tallesh trapin turll... sepse tema eshte shume delikate

une s'te kerkova njerez (te zi, jevgj apo arab) qe ecin si kuaj apo bejn aheng

por letrare, biolog, piktor, fillozof, skulptor, psikollog, etj.

E para punes nuk po flasim per superioritetin e rracave ketu,
E dyta ......... disa rob kane hobi sportin, disa filozofine disa mjeksine e keshtu me rradhe. Robi jep me shume atje ku ka prirje me shume ............ Psh ......... cifutet i ke ne pjesen me te madhe ..... doktore, dentiste, juriste .......... (per dreq zanote, dhe ato qe jane me leke) .......... jamajkanet i gjen ne vrapime te shkurtra e te gjata ......... shqiptaret per gazetari, shkenca politike, ............ ah po .... edhe bussiness administration (qe do te thote llogaritar kur mbaron shkollen ) ..........

Mesazh i vjetër 16 Nëntor 2009 19:19
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
erious
.

Regjistruar: 27/09/2007
Vendbanimi: europe
Mesazhe: 2217

.

turll se u bom lomsh, ishte per fajen ajo lista e jo per ty... qe i kisha te ndara shkrimet

Mesazh i vjetër 16 Nëntor 2009 19:24
erious nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të erious Kliko këtu për të kontaktuar me erious (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: erious Shto erious në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto erious në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

atehere jep mendimin tend e nese do te merresh me mua fol tamam jo si per pasneser ...

martesa do te thote femije e femijet vazhdimesine e jetes kuptoje kaq gje qe sjam per bastdardim race por jam per molla nen molle e dardha nen dardhe kaq.

Ne 24 ore 10 ore kam te bej me kultura e raca te ndryshme por ketu spo diskutojme as per shejtonen as per ndonje person tjeter

p.s. Akoma se ke marre vesh se ca po flasim turll ke nevoje per perkthyes nga shqipja ne shqip?

Nuk kam cfare mendimi te jap ................ per mua jane te gjithe njerez ....... pavaresisht nga ngjyra .... disa me te edukuar disa me injorante. Nuk i vleresoj njerezit nga ngjyra e lekures po nga vlerat e tyre si njerez. Per sa kohe kam shoqeri e miqesi me njerez nga rraca te ndryshme nuk kam se si i perbuz ......... .
Martesa nuk ka lidhje fare me rracizmin ........ eshte zgjedhje personale, shije personale sic e tha dhe vizioner ..... Ka shume femra te bardha qe nuk do i hidhja as qurret jo me te martohesha. I njejti gjykim vlen edhe per ato me ngjyra.
Gjykimet e mia mbi gjykimet e tua jane te shume te kufizuara nga fakti se po flas me nje person qe eshte lindur, rritur dhe jeton ne shqiperi, kesisoj kane nje tolerance shume me te madhe sesa gjykimet mbi gjykimet e atyre qe rrojne prej vitesh neper bote.

Mesazh i vjetër 16 Nëntor 2009 19:27
Deb*
different

Sa per shoqeri asnje nuk eshte racist. Jam shume e afruar me cilendo race sa per shoqeri. I fus dhe ne shtepi pa asnje problem. Vetem te martesat nuk do desha te perziheshim. I bardhi me te bardhin, i ziu me te ziun, I verdhi me te verdhin. Nuk besoj se martesat e perzjera jane te frutshme dhe afatgjate.

P.s Turll s'me ke kthyer pergjigje.

Mesazh i vjetër 16 Nëntor 2009 19:36
agata
idealiste

Regjistruar: 21/02/2004
Vendbanimi: Utopial
Mesazhe: 2981

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*

Ma thuaj ti si i mencur qe je se une jam shume e trashe. Ajo thote qe babai ka marra jevg, por si pelqen t'ja bejne babain jevg. Keshtu e kuptova une. JA ma thuaj ti si e kupton ti?

ahahahah jam tu u kenaq me kete teme...

babai im milet ka mare te huaj... te huaj mulate... alamet femre... mami im ka vdekur qe kur kam qene 5 vjeçe... rafmet i paste shpirtiiii

a doni me per belulin...

me keni kenaqur... ahahahahah

Mesazh i vjetër 16 Nëntor 2009 19:41
agata nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të agata Kliko këtu për të kontaktuar me agata (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të agata't! Kërko mesazhe të tjera nga: agata Shto agata në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto agata në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 06:35 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 32 faqe: « E parë ... « 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 31 32 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Probleme Sociale > Ekziston racizmi ne shqiperi???

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar